myszka.. 0 Napisano Luty 18, 2007 Hipopotam:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 19, 2007 witam :):) w sumie dzisiaj mi nie do śmiechu! :( wrecz przeciwnie,zgrzeszyłam własnie dzisiaj ten przeklety dzien!!przyszłam przemoknieta do domu i co i głodna byłam a,ze frytki siostra zrobiła to zjadłam,zeby nie robiłana darmo!!!,ale wszystko by było OK gdyby nie to ,ze strasznie źle sie czułam przez reszte dnia i do teraz mnie trzyma!!zgaga i odbija mi sie,no i w mostku mnie boli strasznie czy to dlatego ,ze moj organizm sie odzwyczaił takich posiłków!!!!???? co myślicie o tym??? Od 12.00 nic nie jadłam i nie mam zamiaru bo czuje ,ze jeszcze jedzenie mi stoi to jest nauczka na reszte życia!! ZDROWIE ZDROWIE SIE LICZY dlatego teraz sobie ćwicze i to mi pomaga jeszcze mieta sobie wypije i lulu papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 19, 2007 Witam:) Izulko mysle ze jak jesz dietetycznie i zdrowo to potem takie tluste fryty to szok dla organizmu wiec nic dziwnego ze zle sie czulas..ja tez dzis wrocilam ze szkoly glodna jak wilk i zjadlam to co akurat mamuska gotowala czyli jakis rosolek do tego miecho ziemniaki surowka czyli masakra:( ale jak wracam padnieta z uczelni to nie mam sil zastanawiac sie i przygotowywac dietetyczne zarcie:( masakra...:( moze powinnam sobie dzien wczesniej planowac co zjem moze wtedy unikne takich sytuacji... sweet dreams:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 19, 2007 ja Cie tez witam *myszka..* no myśle ,ze Ty i ja to normalnie przeginamy czasami z tym jedzonkiem,ale jak jestesmy głodne to jemy co stoi na stole i rozumiem Cie ze nie chce Ci sie myślec nad tym co tu zrobic,bo zanim wymysli sie co by tu sie zjadło na obiad to juz nas kolacja zastanie:P:Phehe,ale z tym wczesniejszym planowanie posiłków to mysle ,ze to dobry pomysł:) ja tak nawet czasami robie:):) i to jest sprawdzony pomysł:P tylko checi trzeba miec wiecej :) no ja naprawde sie lepiej czuje jak zjem zdrowe jedzenie:),przeciez dzisiaj po tych FRYTOLACH to słabo mi sie oddychało i wogóle nie miałam checi do pracy!!i do tej pory mnie trzymie:(:(ałłłłaaa:(boli:(:( nio kolorowych senków:):):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 19, 2007 hej myszka:) chomiki puszczalam tam po mieszkaniu, eby się wybiegały ile wlezie:) później same do akwarium wracały jak były głodne...ale ja je łapałam:) zawsze na jedzenie:) nie mająca wagi:) prosze bardzo :) izulka:) no wiesz co??? frytki???? a fuuuuuuuuuj!!!!!!!!!! nigdy wiecej!!!! ja akurat nienawidzę frytek!!!! to tluste uczucie w gardle po nich a bleeeeee....tak samo jak po czipsach!!! fuj!fuuuuj! i jeszcze raz fuuuuj!!!!!!!!!!! ja jak jestem głodna to najpierw pije herbatke ciepłą, a dopiero sie później za jedzenie biore :) nie możecie jakos rodziny przekonać do zdrowego odżywiania????? ja podtykałam mamie Tombaka i teraz w wolnych chwilach czyta jego książki na zmianę z Małachowem:) i zaraziłą się zdrowym odżywianiem, tymi wszystkimi kuracjami oczyszczającymi itp. w pracy koleżankom poleciła i wszystkie zadowolone są:) ja nie mam problemów w domu z niezdrowymi obiadkami :) bo razem z mamą odżywiamy się w miarę zdrowo:) żadnych frytek, rosołów, kotletów mielonych, schabowych, zup na zasmażkach się u mnie nie jada:) izulka:) ja się tak źle czułam jak po kilkumiesięcznej przerwie zjadłam sobie kilka wafelków :) ooo matko, masakra!!! tak mi niedobrze było!!!!! oki, oglądne sobie teraz jakiś filmik na kompie :) miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 19, 2007 aniseed masz racje fuuujjjjjjjjjjjjjjjjj jak ja mogłam sie namówic,chociaz wiedziałam jak to sie skonczy,nigdy wiecej!!!! porazka takie tłuste świnstewka:P:P ble ble ble jutro z samego ranka poćwicze i musze jakąs odtrutke zrobic bo chyba sie wykoncze dzisiaj w nocy!!!!jakbym przypadkiem juz nie odpisała to bedzie oznaczało,ze mnie FRYTKI wykonczyły:P:P jak ja zasne z tym bólem w mostku ajjjjajaj.... Jak ja Ci zazdroszcze *aniseed *ze przekonałas mamusie do zdrowego zywienia,ja niestety nie mam siły do nich mówic czego kolwiek bo tylko jeden dzien mnie posłuchają a pozniej znowu jedzą te świnstewka:P:P zachowują sie jak małe dzieci:Pa w wieku naszych rodziców jest wskazane zdrowe żywienie,jak im to wytłumaczyc??ja sie martwie o ich zdrowie a oni mają to gdzies:(:( Nie mam juz słów do nich:P pozdrooo :) aniseed jaki film ogladasz????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 20, 2007 Czesc dziewczynki :) Znam to uczucie bardzo dobrze, bo kiedys fajnie mi wychodzilo zdrowe odzywianie. Jak mi sie to zdarzylo pierwszy raz to bylam w szoku, jak organizm moze sie tak latwo odzwyczaic od pewnych rodzajow pozywienia. Niestety w obecnej chwili znowu ciagnie mnie do tych zlych rzeczy, a frytki to normalnie uwielbiam! Ale walcze z tym! Mnie od takich sytulacji ratuje to, ze w domu nikt nie gotuje dla wszystkich i kazdy je co tam sobie chce. Mieszkam tylko z rodzenstwem, wiec calkiem obca mi sytuacja, ze wracam do domu, a tam jakis obiad czeka. A odnosnie rodzicow - tata sie latwo przekonal, gdy przeczytal Tombaka, przeszlo mu wiele roznych dolegliwosci i w ogole byl jak nowo narodzony, ale z kolei mamie to wszystko wlatuje jedym uchem i wylatuje drugim, wlasciwie to nie znam osoby, ktora by sie gorzej odzywiala. A jest okazem zdrowia :) Dzis na sniadanie salatka z jajka na twardo, ogorka kiszonego, cebuli fasoli czerwonej. Taka fasola strasznie syci, mnie to chyba najbardziej ze wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 20, 2007 Witam:) Dziewuchy zrobcie sobie tescik;) http://www.polbox.com/d/dietykon/test.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 20, 2007 hej myszka:) fajny tescik, wlasnie sobie go robię :) izulka:) oglądałam film na kompie :) statysci :) nawet smieszny byl :) o matko, jak Wy możecie lubic frytki???? zero tam wartosci odzywczych!!! same kalorie! wiecie, ze ten program jestes tym, co jesz 2 będzie od przyszłego poniedziałku przed 14 na tvp2! wiec jak macie możliwośc, to oglądajcie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 20, 2007 szkoda ze o takiej porze:( ja zazwyczaj wtedy mam zajecia eh szkoda ze mam video rozwalone bo bym sobie nagrala:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 20, 2007 No nic napisze dzis swoje menu..troche duzo tego ale co tam *2 kromki chleba z serkiem i ogorek *corny linea *miseczka leczo+kromeczka chleba *jogurt pitny *slonecznik luskany(uuu duzo go bylo chyba z 50g) *pol bulki z serkiem i ogorkiem no i jeszcze jedno ciasteczko zbozowe W sumie nie wiem czy to duzo czy malo ale porownujac z tym co jadlam przez ostatni czas to nie jest zle;)Mam tylko nadzieje ze nic juz dzis nie zjem u mnie najgorsze sa wieczory bo chodz pozno spac:( A co tam u Was?? Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 20, 2007 Ja dzis zjadlam: - salatka, pisalam juz wczesniej jaka - piers z kurczaka i warzywa na patelnie - zrobilam sobie sok marchewkowi w ilosci jednego kufelka :) - pistacje - koreczki sledziowe z kiszonym ogorkiem i rzodkiewkami + 2 kromki razowca, w tym jedna z serem zoltym Nie wiem czy to malo czy duzo, ale porownujac z ostatnimi czasami to rewelka! aniseed, frytki moze i kompletnie bezwartosciowe i smieciowate, ale jakie pyszne...:p Ide chyba spac, ja to z kolei bardzo wczesnie chodze, nie wiem co mnie tak meczy, chyba lenistwo :) ale tak sie juz przyzwyczailam. papa, dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 20, 2007 Hehe, myszka, napisalam prawie identyczne zdanie jak Ty :) to niespecjalnie :) mi sie wydaje, ze nie zjadlas zbyt duzo. A Ty sie odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 21, 2007 hej wszystkim:):) przyszłam sieprzywitac bo zarazzmykam do pracy:(,aletak pozatym toumniecałkiem ok,tylko spac nie umiem:(ostatnio spałam 2,5 godzinki dzisiaj tez sie obudziłam o 4.30 chociaz nastawiłam sobie budzik na 9,nie wiem od czego te bezsennosci... moje menu dzisiejsze to owsianka,a teraz jem na obiad ryż br.z surówką,a do pracy biore 2 jabłka 2 krązki ryzowe i na kolacje bede jadła kefir a tarczej piła...Ja sobie wczesniej planuje co bede jadła i wtedy nie ma żadnych niespodzinek typu\"za duzo zjadłam\":P:Pjak na mnie to działa:) No zmykam i życze miłego dzionka:):)papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 21, 2007 hej samarkanda:) pyszne??? a co w nich takiego pysznego???? jesz te ociekajace tluszczem, czy takie pieczone w piekarniku???? bo te drugie to jeszcze bym zrozumiala...ale te plywajace w tluszczu a fuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!! :D :D :D :D izulka:) ja tez na dzien przed planuje, mniej wiecej to, co będe jadła następnego dnia na obiad...i wtedy nie mam niespodzianek typu...rzucanie się na co popadnie:) ja dzisiaj na sniadanie zjadlam serek wiejski ze szczypiorkiem i otrębami i dwie kromeczki z flora:) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 21, 2007 to znowu ja....do mojego dzisijszego menu musze doliczyć kisiel z owocami :) zachciało mi sie, to sobie ugotowałam :D przy pkazji oglądnęłam na tvp2 fajny program - rodziny grubasów. ogladalyscie moze??? kurcze ale brzuszki mieli....zapuscili się na maxa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 21, 2007 witam:):) Samarkanda tak odchudzam sie ale nie wedlug jakiejs diety bo to zazwyczaj mi nie wychodzi tylko staram sie ograniczac;) zalezy mi na zgubieniu ok 5kg Moje dzisiejsze menu: troche dzis sie nazbieralo no ale jak na uczelnie jezdze to zawsze wyjatkowo glodna jestem:( * 3 male kromeczki chleba ciemnego z pasta z tunczyka * jogurt pitny *sok marchewkowo bananowy * Fasolka w sosie pomidorowym + chlebek * 20g slonecznika i corny linea Narazie to tyle ale jak zglodnieje jeszcze dzis to moze zjem jeszcze jakas owsianke zeby chleba juz nie jesc:P Jutro mamuska gotuje rosol i jakies golonko ale powiedziala jej ze juz wole zupe pomidorowa a za golonko podziekuje:P dobrze zrobilam:)?? Dzis zakupilam sobie herbate zielona chociaz kiedys nienawidzilam tego gorzkiego posmaku ale o dziwo kumpelka poradzila mi kupic taka lisciasta z jednej firmy i nawet zasmakowala mi:D juz 2 szklaneczki wypilam:D a do kolacji kolejna wypije:) Pozdrawiam:) i piszcie jak Wam idzie dziewczęta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 21, 2007 dziewczeta nie spijcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 21, 2007 ćwiczymy :P przynajmniej ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 21, 2007 aaa myszka:) odnosnie zielonej herbaty. ja zawsze kupuje yunnan NAJLEPSZA JEST!!!! lisciasta!!! jesli dobrze zaparzysz herbatke to nie będzie gorzka. ona gorzknieje jak za dlugo ja zaparzasz:D sprawdzilam to :) 5 min w zupelnosci wystarczy! no i oczywisce wazna tez jest ilosc....jak sie za duzo sypnie, to tez będzie gorzka:) mi ostatnio zasmakowala czerwona herbata earl grey z bioactive:) kupilam sobie taki maly testerek za 1.1PLN w tesco...ale juz wiem, ze kupie większe opakowanie :) co prawda expresowa jest....ale dobra:D wracam do ćw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 21, 2007 aniseed wlasnie mam ta Yunan:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 22, 2007 myszka.. no jestem z Ciebie dumna:)ze odzuciłas golonko:)trzymaj tak dalej:) aniseed no brawo ćwiczysz:):) ja ostatnio tez cwicze i to nawet raz ćwiczyłam o 3 w nocy:P:Pbo spac mi sie nie chciało:P OJJJdziewczynki rozpijacie sie cos ostatnio:P:Pale dobrze ,ze to tylko herbatki:P:P no uciekam spac:)papa kolorowych ** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 22, 2007 hellou :D myszka:) ta herbatka jest bardzo dobra:) moj ojciec z tej firmy kupuje jeszcze biała herbate :) uwielbiam ja:D tylko u mnie trudno ją dostać i to tylko w jednym sklepie:( a jak sie pojawia, to od razu znika...ale czasem uda nam się ją upolowac :) dziewczyny, a tak się zapytam, co to jest to golonko?? bo nawet nie wiem :D...pierwsze słysze.... ja mam dzisiaj na obiad kapuste z grochem :P hihihi...ale mam ochote na kapuste kiszona z grzybkami i z makaronem :) mniam mniam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 22, 2007 witam witam moje drogie panie:):) bede juz mykac nyny bo rano pracka znowu ,a ledwo z niej wróciłam :( hhmm no cóż takie życie:P napisze tylko moje dzisiejsze menu ,ale sie nie przerazcie bo zapominam o jedzeniu tzn. nie czuje głodu... *rano owsianke *obiad ryz brązowy ze zmiksowana marchewka+kapusta pekinska+por *kisiel *kkolacja jogurt naturalnu i banana *aha jeszcze dwa krązki ryżowe po kolacji:P no i teraz moge juz isc w kimono:P:P Do juterka:):)papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 23, 2007 nono kolezanki opusciły sie troszke i nie wpadają na topik...nono nieładnie:)koniec tygodnia i co tam u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 24, 2007 Witam dziewczynki:)U mnie jako tako leci:) dzis ide na urodzinki takze pozwole sobie nie pisac menu:P bede musiala sie powstrzymywac no ale napewno na jakies male ciastko sie skusze;) Wczoraj kupilam soebie marcowy numer Shape z plytka z Tancem Brzucha:D fajne to:) 2 godz tanca+cwiczenia:)Jak mi reka wydobrzeje to od razu zabieram sie za to:) Jak scisle sie trzyma trningu to mozna nawet 2 kg schudnac w tydzien:) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 24, 2007 hej a ja sie dzisiaj wyspałam, ze hoho....dopiero co wstałam :) ale ja sie leniwa robie :) ja dzisiaj na sniadanie karze gryczana z warzywami zjem, a na obiad placki ziemniaczane, bo mi sie ich bardzo zachciało :) miłego weekendu!!!!! miłego odpoczynku! ja mam nadzieje, ze chociaz dzisiaj mnie nie bedzie głowa bolała:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 24, 2007 Czesc :) Musze sie pochwalic, ze mam coraz mniej wpadek :) Niestety nie dzieki sile woli, ale dlatego, ze jak zjem cos niezdrowego to zaczyna bolec mnie zoladek i ogolnie masakra. Takze jestem zadowolona, bo czuje sie lepiej :) myszka, tez sie zastanawialam nad kupnem gazety z plyta, ale nie wiedzialam, ze shape teraz jest z cwiczeniami. Ja widzialam Vite, tez z tancem brzucha, ale chyba czesc 2. Ale jak mowisz, ze shape jest fajny to raczej tez kupie :) Znacie jakies fajne stronki o zdrowym odzywianiu? cos bym sobie poczytala, a przez google narazie nic ciekawego nie znalazlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 25, 2007 czesc:) *myszka.. z Ciebie to jest imprezowiczka:):)ciagle jakies okazje do wyjscia:):)..:)i jak po urodzinkach??:P no wracaj do zdrowia z tą rączką:) *samarkanda ja tez tak mam ,ze jak zjem cos blee nie zdrowego to mnie żołączedk boli i wzdecia zaraz...nawet sama na sobie sie dzisiaj przejechałam:(cały tydzień luzzz przeleciało i zadnych dolegliwosci ze strony układu pokarmowego:P:Pza to dzisiaj zjadłam 2 godziny po obiadku budyń i odrazu po 20 min wzdecie i jakies odgłosy w brzuszku:P:Phmmm no cóż ,ale człowiek uczy sie na błedach:P:P *aniseed,myszka.. ,samarkanda i reszta nie piszących dziewczyn POZDRAWIAM::) aha moje menu dzisiejsze to : *owsianka *kalafior+gotowane serduszka:P:P nie śmiejsci sie bo tylko to wyłowiłam z rosołu:Pjak mama gotowała:P:P *budyń *3 garsci słonecznika:P *tosta z cebulą i czosnkiem hmmm w lodówce pustki:( *jogurt naturalny::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 25, 2007 *jak nowa* czekamy na Ciebie :)pozdrooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach