kittyrespeto 0 Napisano Marzec 31, 2008 no dokładnie bo zaraz bedzie za pozno ja i tak długo czekałam nie wiem na no hehe a tu co? własnie balsamik wklepałam , rano tez a co i do szkoły heh a ten z garniera dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 31, 2008 bardzo dobry , przynajmniej mi pomaga:D juz 2 opakowanie uzywam i widze efekt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Marzec 31, 2008 ty to ja jutro lece po niego hehe;) dobra ja juz spadam i musisz jutro być!;) relacje zdac hehe dobranoc wszystkim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 31, 2008 też lece i bede napewno:) dobrej nocki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistka20 Napisano Kwiecień 1, 2008 Kitty on jest swietny ja go własnie przed chwilą wklepałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 no juz go kupiłam;) rano garnier wieczorkiem moj lirene wyszczuplający :p hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nenia1 Napisano Kwiecień 1, 2008 hej kochane! siedzicie w sieci i macie ochote na cos slodkiego:? mam dla was dopalacza...http://youtube.com/watch?v=Viu7U8_IhD4&feature=related -to jest przerobiony filmik-znajduja sie na nim najlepsze urywki z wystepow gimnastyczek:P one maja wg mnie ciala idealne,wysportowane i bez grama tluszczu na tylku-czyli zwykly miesien(tak jak to powinno byc) ja ogladam to prawie codziennie. mam nadzieje ze i wam spodoba sie ta wizja zaspokajania glodu oczami;) . dzisiaj bylam na wycieczce z klasa,bylam zmeczona-bo bylo ognisko na ktorym wszyscy jedli kielbasy i bulki...bylam zla dlatego powiedzialam sobie ze jak wroce do domu to sobie pofolguje........ha! jednak sie powstrzymalam :) mam nadzieje ze bede tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistka20 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ooooch ten filmik jest świetny! Uratował mnie przed opchaniem sie :P skończyło sie tylko na maślance truskawkowej i trzech jabłuszkach, to moja kolacja :) Niestety dziś znowu nie moglam cwiczyc- przeziebienie, a w czw wyjezdzam bede dopiero w pn i tak naprawde dopiero wtedy zaczne... Ale nie poddaje sie :) -3 kg musi być najlepiej na 18 kwietnia, bo to wazna data :) A dobry jest ten Lirene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 szkoda ze na mnie nie działa hehe:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nenia1 Napisano Kwiecień 1, 2008 TO POSZUKAJ czegos w necie co zadziala i na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nenia1 Napisano Kwiecień 1, 2008 moze masz ulubiona gwiazde ktora ma idealne cialo-moze byc dla ciebie wzorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 heh no pewnie ze mam i nawet do tego exstra faceta na p;ulpicie:) ;p) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 a gdzie jest moja laska :P cocain no nie mów, że się wyłamałas ! ja dziś nawet nie podjadałam chipsów od kolegów hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nenia1 Napisano Kwiecień 1, 2008 uuu...to niezly dopalacz! a co to za facet? ja myslalam raczej o kobiecie,bo facet jako wzor to jakos nie za bardzo mi pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 jestem jestem:D nie wyłamałam sie wszystko jak najbardziej po mysli:D siedzałam nas sekaczem , macałam ale nie zjadłam heheh teraz lece na 30 min na orbitrek i wracam do wsz sybciutko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 i jestem;D marta a ty jestes jeszcze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 no juz jestem, oj facet to najlepszy dopalacz hehe widzisz boskiego mezczyzne i wiesz ze warto sie soba zając ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 cocain mam nadzieje ze do tej poory nie zjadłas tego sekacza:P:) bo ja zrezygnowałam dziś z hitów (mama kupiła) i wiesz co -swietnie sie z tym czuje:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 przyznam sie tylko ze dzis nie pocwiczyłam troche z lenistwa....ale to bedzie moj dzien przerwy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 hehe pewnie ze nie zjadłam , wymacałam az sie pokruszył i juz nie wyglada apetyczne:D:D:D tez nie cwiczyłam za duzo dzis tylko orbitrek 30min. maruś to ze nie cwiczyłas to nie szkodzi wazne ze hity nie pochłonęte:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 hehe no a mało brakowało! zreszta dzis mam jakis taki dzien bez energii.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 i jeszcze dzies widzialam mojego byłego heh z treningu wracałał(sztuki walki trenuje )a ja oczywiscie upasiona cholera i caly chumor mi to odebrało niech sobie jeszcze laske znajdzie z buforami i małym tylkiem to sie zastrzele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nie no zarcik :p przeciez nie jestem zazdrosna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 oj to tak jak u mnie:D i przed chwila mnie tez sekacz znowu kusił :D:D to oddałam go dla psa:P niedam sie :D dzis do mnie mama mówi: nie odchudzaj sie bo i tak zaraz bedziesz w cizy to przytyjesz /hahahaha a ja je na to ze zeby byc to reproduktor potrzebny a mnie nawet z dopłata z takimi nogami nikt nie ... hahahah boshe i gdzie mi teraz mysl o dzieciach jak ja jeszcze nie znalazłam misaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 hehe niezle teksty ma ta twoja mama , własnie misiak musi byc, ale kwestia czasu:P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 :D a konkretnie do wakacji i bedziemy piękne :D niebedzie mięsa ktore by sie nie zasliniło :D:D tam zreszta w gdansku to pod dostatkiem turystów bedzie w lato tylko przebierac:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kittyrespeto 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 hehe o turystów nie strzeba sie martwić:P dobranocka ide sie zabrać za porzadki:);) muah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Kwiecień 1, 2008 dobranoc i jutro tez bede napewno:D buzka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistka20 Napisano Kwiecień 2, 2008 oj faceci nie będą przechodzić obok nas obojętnie, zapewniam Was :) Ale ja najpier musze sie tych tlustych boków i tyłka wyzbyć :P Dziś sobie zaszaleje, kupiłam sobie obważanka i zaraz go zjem, ale kalorie są pod kontrolą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość optymistka20 Napisano Kwiecień 2, 2008 Coś dla motywacji :) http://www.nike.com/nikewomen/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach