Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka26

dieta dla dziewczyn 50kg-65kg Pulchnym wstep wzbroniony

Polecane posty

no dokładnie bo zaraz bedzie za pozno ja i tak długo czekałam nie wiem na no hehe a tu co? własnie balsamik wklepałam , rano tez a co i do szkoły heh a ten z garniera dobry?

Gość cocain
bardzo dobry , przynajmniej mi pomaga:D juz 2 opakowanie uzywam i widze efekt:)

ty to ja jutro lece po niego hehe;) dobra ja juz spadam i musisz jutro być!;) relacje zdac hehe dobranoc wszystkim;)

Gość cocain
też lece i bede napewno:) dobrej nocki:*

Gość optymistka20
Kitty on jest swietny ja go własnie przed chwilą wklepałam :D

Gość nenia1
hej kochane! siedzicie w sieci i macie ochote na cos slodkiego:? mam dla was dopalacza...http://youtube.com/watch?v=Viu7U8_IhD4&feature=related -to jest przerobiony filmik-znajduja sie na nim najlepsze urywki z wystepow gimnastyczek:P one maja wg mnie ciala idealne,wysportowane i bez grama tluszczu na tylku-czyli zwykly miesien(tak jak to powinno byc) ja ogladam to prawie codziennie. mam nadzieje ze i wam spodoba sie ta wizja zaspokajania glodu oczami;) . dzisiaj bylam na wycieczce z klasa,bylam zmeczona-bo bylo ognisko na ktorym wszyscy jedli kielbasy i bulki...bylam zla dlatego powiedzialam sobie ze jak wroce do domu to sobie pofolguje........ha! jednak sie powstrzymalam :) mam nadzieje ze bede tak dalej.

Gość optymistka20
Ooooch ten filmik jest świetny! Uratował mnie przed opchaniem sie :P skończyło sie tylko na maślance truskawkowej i trzech jabłuszkach, to moja kolacja :) Niestety dziś znowu nie moglam cwiczyc- przeziebienie, a w czw wyjezdzam bede dopiero w pn i tak naprawde dopiero wtedy zaczne... Ale nie poddaje sie :) -3 kg musi być najlepiej na 18 kwietnia, bo to wazna data :) A dobry jest ten Lirene?

Gość nenia1
TO POSZUKAJ czegos w necie co zadziala i na ciebie

Gość nenia1
moze masz ulubiona gwiazde ktora ma idealne cialo-moze byc dla ciebie wzorem

a gdzie jest moja laska :P cocain no nie mów, że się wyłamałas ! ja dziś nawet nie podjadałam chipsów od kolegów hehe ;)

Gość nenia1
uuu...to niezly dopalacz! a co to za facet? ja myslalam raczej o kobiecie,bo facet jako wzor to jakos nie za bardzo mi pasuje

Gość cocain
jestem jestem:D nie wyłamałam sie wszystko jak najbardziej po mysli:D siedzałam nas sekaczem , macałam ale nie zjadłam heheh teraz lece na 30 min na orbitrek i wracam do wsz sybciutko:D

Gość cocain
i jestem;D marta a ty jestes jeszcze???

no juz jestem, oj facet to najlepszy dopalacz hehe widzisz boskiego mezczyzne i wiesz ze warto sie soba zając ;)

cocain mam nadzieje ze do tej poory nie zjadłas tego sekacza:P:) bo ja zrezygnowałam dziś z hitów (mama kupiła) i wiesz co -swietnie sie z tym czuje:P;)

Gość cocain
hehe pewnie ze nie zjadłam , wymacałam az sie pokruszył i juz nie wyglada apetyczne:D:D:D tez nie cwiczyłam za duzo dzis tylko orbitrek 30min. maruś to ze nie cwiczyłas to nie szkodzi wazne ze hity nie pochłonęte:D:D

i jeszcze dzies widzialam mojego byłego heh z treningu wracałał(sztuki walki trenuje )a ja oczywiscie upasiona cholera i caly chumor mi to odebrało niech sobie jeszcze laske znajdzie z buforami i małym tylkiem to sie zastrzele

Gość cocain
oj to tak jak u mnie:D i przed chwila mnie tez sekacz znowu kusił :D:D to oddałam go dla psa:P niedam sie :D dzis do mnie mama mówi: nie odchudzaj sie bo i tak zaraz bedziesz w cizy to przytyjesz /hahahaha a ja je na to ze zeby byc to reproduktor potrzebny a mnie nawet z dopłata z takimi nogami nikt nie ... hahahah boshe i gdzie mi teraz mysl o dzieciach jak ja jeszcze nie znalazłam misaka :D

Gość cocain
:D a konkretnie do wakacji i bedziemy piękne :D niebedzie mięsa ktore by sie nie zasliniło :D:D tam zreszta w gdansku to pod dostatkiem turystów bedzie w lato tylko przebierac:D:D:D

Gość cocain
dobranoc i jutro tez bede napewno:D buzka:*

Gość optymistka20
oj faceci nie będą przechodzić obok nas obojętnie, zapewniam Was :) Ale ja najpier musze sie tych tlustych boków i tyłka wyzbyć :P Dziś sobie zaszaleje, kupiłam sobie obważanka i zaraz go zjem, ale kalorie są pod kontrolą :D