Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka26

dieta dla dziewczyn 50kg-65kg Pulchnym wstep wzbroniony

Polecane posty

Gość marta1988
dobra ja jeszce lece pocwiczyc bo kupiłam sobie płytke z aerobikiem heh i jutro wpadam oczywicha sie powspierac muah

Gość cocain
to wpadaj koniecznie :) ja tez lece na orbitreka bo jakos siły dostałam do cwiczen:D ech jak wy dobrze na mnie wpływacie:D

Gość cocain
dobranoc wszystkim:D

Gość optymistka20
Hej dziewczyny, mogę się przyłączyć? Mam 163 cm wzrostu i ważę jakieś 50 kg, chciałabym tak za 3 tygodnie zobaczyć na wadze 46 do 47 kg, myślicie, że to realne ?:) Będę codziennie ćwiczyć + zdrowe odżywianie raczej niskokaloryczne, ale bez przesadzania, do tego jakiś balsamik i karnityna, co o tym myślicie?

Gość cocain
optymistka20 jasne ze mozliwe 1kg tygodnowo to zdrowe tępo chudniecia:D trzymam kciuki i zapraszam zebys mnie tu odwiedzała i wspierała:D

Gość nenia1
ej dziewczyny!!!!!!!!!!! moze koniec przedstawiania sie i mowienia o sobie a zaczynamy diete! nie chce za 2tygodnie czytac o nowych dzieczynach a dobrych dietach,czasach jedzenia,cwiczeniach i naszych rezultatach.... co wy na to?

Gość cocain
i gdzie jest marta:(?? ja tu czekam na Ciebie :P a ty nie piszesz:(

Gość cocain
nenia1 jasne ze masz racje:) to ja dzisaj cwiczyłam 6weidera i na orbitreku 30min:D a i moje menu dzisiejsze: sniadanie : kefir obiad : kebab wegetariański bez sosu:) kolacja (planuje); jabłko mam nadzieje ze nie za mało:D ale i tak czuje sie objedzona i zadowolana ze juz brzusio jako tako płaski:D a co u was?

Gość kittyrespeto
TU MARTA1988 po zmianie nicu heh na stałe;)

Gość kittyrespeto
no cocain teraz to ciebie nie ma;) zalatana byłam heh wydawaniem fortuny na nowe dresy(do cwiczeń oczywiscie hehe) balsamów ujędrniających zielonych herbatek ...hehe ale sie napaliłam

Gość cocain
no nareszczie:D juz myslałam ze zapomniałas:D ja jestem cały czas:D własne szukam filmiku z tańcem brzucha:D mam wene zeby potanczyc troszke:D a co do balsamów to ja uzywam garniera chłodzący-antycelulit:)

ja juz mam cały komp; zawalony hehe aerobic box for woman, yoga(strasznie nudne nie nadaje sie do tego) heh nawe aerobic striptiz z carmen electra ale najlepsze jest aerobik PUMP IT UP fajna sprawa

Gość cocain
u mnie mija po mysli:D zadnego podjadania :D i pełno energii na cwiczenia:D musze sobie ten arobik zciagnac i zobaczyc:D a na taniec brzucha sie napaliłam bo jakos lubie tyłkiem wywijac i jak jeszcze bede to sexi robic to sie morze przydac kiedys , pozatym fajny brzucio sie wyrobi:D:D eh nigdy nie miałam tyle zapału:)(oby nie słomiany hehe) marta a ty pocwiczyłas dzis troszke? :D

Gość cocain
u mnie mija po mysli:D zadnego podjadania :D i pełno energii na cwiczenia:D musze sobie ten arobik zciagnac i zobaczyc:D a na taniec brzucha sie napaliłam bo jakos lubie tyłkiem wywijac i jak jeszcze bede to sexi robic to sie morze przydac kiedys , pozatym fajny brzucio sie wyrobi:D:D eh nigdy nie miałam tyle zapału:)(oby nie słomiany hehe) marta a ty pocwiczyłas dzis troszke? :D

heh no ja tez mialam dzien udany zero podjadania (a sorry pare chipsow od kupla )boz nigdy wiecej;) a wycisk sobie dzisiaj oczywicha dałam

a palisz moze? jak nie to good heaven sister! hehe ja probuje rzucic ale przed matura to chyba sensu nie ma :p super ze cwiczysz bo to wazne hehe

Gość cocain
no jak wycisk był to te chipsy sie nie odłorza:D ale niegdy wiecej :D bo nam czasu zabraknie do tych wakacji :D:D

Gość cocain
ja nie pale:d braciszek pilnował całe zycie i nie było jak zaczac:D:D

hehe obiecuje nigdy nie przyczytasz posta odemnie ''ojej podjadłam'' ;) ;) a jak któras podje to odrazu zjechać ;P taaaa a czasu coraz mniej kurcze juz sie stresuje ;) a dzis taka ładna pogoda nawet okularki wziełam hehe tylko te moje kilogramy nie współgrały z reszta ;P

ojj zazdroszcze ... nie palisz fajna sprawa;) ale w wakcje to mnie nie zobaczysz z papierosem w ustach hehe

Gość cocain
heheh ja tez nigdy nie podjem bo opciach sie potem wam przyznac :D pozatym jak mam wybierac sliczne nogi a kawałek czekolady to wole nogi:D i tak juz bedzie:D i u mnie i u Ciebie(juz ja przypilnuje:P)

hehe widze ze sie razem niezle wyszkolimy;) ;) pewnie tu trzeba działac konkretnie zamiast pozniej wyc nad soba w wakacje hehe i wiesz co znowu mi sie chce cwiczyc hehehe ahhh i ci faceci u naszych boczków (hehe oczywiscie nie tych boczkow na brzuchu :P)

Gość cocain
pewnie ze trzeba sie zawziasc , bo nie dosc ze w wakacje płakac bedziemy to i za rok sie to powtorzy i za dwa lata , az bedziemy stare panny z kotami na kolanach i na bujanych fotelach:D a tu chłopa trzeba :D i dowartosciowac sie ze my szczupłe a na plazy wieloryby leza:D (ale mam wizje przyszłosci:Dheheh)

Gość optymistka20
Kurde cocain ale mi wizję roztoczylas z ta plażą!!! Już mi się marzy mój szczupły brzuszek i pupcia bez tłuszczyku :D Kurde wczoraj biegałam i dziś chora trohce jestem , a dieta idzie super, tylko, że ćwiczenia dziś zaniedbałam a to nawet ważniejsze :P

Gość cocain
:) mnie ta wizja meczy po nocach:D ja szczuplutka smigam po plazy wszyscy faceci sie patrza i slinią , :D mniam mniam:D:D:D optymistka jasne ze dieta wazniejsza bo skoro idzie dobrze to spalac tez nie trzeba duzo:) a wiec kontynłuj nie poddawaj sie to i ciebie zaprosimy na wakacje do gdańska hehe:P

hehe no to beda trzy laski ;) cos mi komp sie dzis zawiesza i opoznienie mam heh cocain mamy podobne myslenie co do tej wizji przyszłosci brrr o nie!! to nie dla nas hehe : )

Gość cocain
to tym lepiej bedzie nam ławiej:) trzeba kozystac poki jestesmy młode i łątwiej zrzycic nadmiary:D