Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka26

dieta dla dziewczyn 50kg-65kg Pulchnym wstep wzbroniony

Polecane posty

Gość nenia1
czesc! mam 15 lat 165 cm wzrostu i warze 52kg... to dziwne,ale rozmiar buta mam 41,51 mam czterech braci,ktorzy maja po180cm..tylko moja mama ma 159cm,ale nie powinnam przeciez byc jak ona bo dawno ja przeroslam,prawda?

Gość Sallllsa
Hej. W skrócie: mam 1,65 i waże 54 kg. Chce ważyć 50 kg (dla lepszego samopoczucia). Zna któraś z Was naprawdę dobrą dietę? Pozdoffka

Gość as23
hej ja też mam z tym problem przez całe życie chce się do was dołączyć

Gość impolittlegirl
ja waze 60 kg- wzrost 158 . mogi mam szczuple tylko brzucvh bleee. chce wazyc 50 kg . nie mowie ze od razu chce tak schudnac . narazie do 58 a jak schudne to kolejne dwa kilo bede probolala zgubic :(:( a i mam 15 lat

Gość impolittlegirl
oj sorki pomyłka mam 168 cm wzrostu :):) hehe

Gość Dona**
hej. ja tez mam 158 wzrostu a waze 58kg i mam 20 lat. od 2 dni jestem na diecie south beach, narazie ciezko mi cos powiedziec i rezultatach bo to tylko 2 dni ale ogolnie bardzo fajna dieta, poczytajcie sobie tu o niej na forum, chcialabym zejsc tak do 53, moze 52kg, mniej nie bo rok temu schudlam do 51ale biust zmalal duzo.pozdro;)

Gość Katrin13
hey laski, ja mam 19lat , od trzech dni jestem na diecie , ważę 58 a mam 166cm, musze schudnąć do min50kg. a dietka-owoc-warz.:)

Gość Katrin13
nie polecam zupy kapuścianej, mówię z góry:) jest obrzydliwa.trzy dni mam odruchy wymiotne. odradzono mi tez ryżową, więc wybrałam owoc-warz.bo jest łatwa, a nie mam czasu na przygotowywanie wykwintnych dań

Gość Katrin13
a jeszcze coś, zanim zasnę, chciałabym Wam coś powiedzieć.dzisiaj uświadomiłam sobie jak ważne jest rodzina przy odchudzaniu.niby logiczne, ale... dzisiaj wrócilam ze szkoly i mialam ugotowane osobno warzywka...:) miło tak... dobra, koniec refleksji....miłych snów:*

Gość cocain
odswiezam temat i zapraszam do wspolnego odchudzanka:D

Gość nenia1
hej!!!! chetnie sie przyłacze... mam ponad 165wzrostu i warze do 52kg. juz jestem tak zdeterminowana ze nic mnie nie zlamie zeby schudla do wakacji do 47/46kg. wczesniej sie odchudzalam ..a raczej myslalam ze tak robie ale przez wieksze porcjie i nawet zbyt duza ilosc np.jablek powodowala ze tylko utrzymywalam wage...teraz koniec z tym-juz od tygodnia nie podjadam i nie czuje sie syta. odzywiam sie zdrowo a jem co 3-4 godziny,pije 1,5 l wody dziennie i przynajmniej 1 szklanke zielonej herbaty. i mam niezlal zasade jedenego dnia NIE MOGE zjesc dwa razy tej samej rzeczy;)

kurdeeeeeeeeee..... a ja mam 58kg i co mam powiedziec;( muszę do 26kwietnia ważyć przynajmniej 50 i nie wiem jak to zrobię....zaczynam 1000kcal od jutra ale nie wiem czy bedzie taki efekt jaki chce...

Ja mam 170/51 a chcę pełne 50 :P Mam taką budowę, że wyglądam na 58-60 i jestem gruszką... Wybrałam dla siebie dietę 1000 kcal/SB, 5 razy w tyg ćwiczenia siłowe, 2 x aeroby. Ale ostatnio ciągle zawalam i jem co popadnie ;) To jak, pilnujemy się nawzajem?

Gość nenia1
hej..nie martwicie sie!!! jezeli w siebie uwierzyc to dacie rade!!!! nie ma co sie zalamywac,bo gdy widzicie w lustrze cialo ktore wam sie nie podoba to tak jestescie wkurzone ze zaczynacie jesc-a to jest bledne kolo! wyobrazcie sobie jak bedzie wygladalo wasze cialo po diecie-odrazu nic nie zjecie

Gość cocain
a ja to mam 171 i 59 kg:( a chce 52-55kg) i mam czas do 1 maja:) tylko wspomagac mnie musicie:D

Gość marta1988
to mało cholerka troche cwiczen nie jedz kolacji i samo pojdzie

Gość cocain
nicktaki to ty musisz miec super figurke:) musisz mi cos poradzic bo 50kg to tez bym chciała wazyc:D

Gość marta1988
heh ja mam 170 i 70 kg i za to własnie nie mam faceta jak wazyłam 58 miałam heh zabawne ale powiem jedno chudnie sie na krotko pozniej wszystko wraca i dlatego kurwa chce mi sie wyc ...dosłownie aha pewnie tylko 1 no moze 2 z was osiagna cel ..

Gość cocain
marta1988 oby :D ale watpie zeby starczyło:D musze jakies diety popróbowac i moze jakiegos spalaczacza:D:D

Gość marta1988
cocain tylko prosze cie nie zrib tego bledu co ja jak sobie narzucisz za duze tempo w tym całym odchudzaniu tylko sobie biedy narobisz...przytyjesz za pare miesiecy o wiele wiecej zreszta kazdy wie swoje:) ja jestem gruba dla samej siebie i czuje sie fatalnie

Gość cocain
marta ja tez niemam faceta z wyboru i nie zal mi:D a co do tego czy sie uda , jasne ja kiedys wazyłam 75 kg (pazdziernik 2007) i jakos sie zrzuciło:) wiec i teraz tez dam rade i ty tez:* tego ci zyccze

Gość marta1988
no chyba zartujesz?!!!! jestes wspaniała po prostu naprawde podziwiam:) tylko trzymaj sie:) ja w pazdzierniku wazyłam 8 kilo mniej (po schudnięciu) nie utrzymałam blednr kolo

cocain - nie taką super bo mam w biuście 6-7 cm mniej niż w biodrach i ogólnie bardzo chude plecy, a za to dość konkretne uda. Ćwiczę, ćwiczę i g*** pomaga. A co mogę polecić... na talię hula hop, na nogi skakankę, na ramiona ciężarki, z diet South Beach bo można się na niej porządnie najeść a mimo to chudnąć :) Ale ja zawaliłam :P

Gość marta1988
heh dodam ze sobie całe liceum spieprzyłam myslac o odchudzaniu heh a czas upłynał i jestem dalej ta ktora nie lubi swojej wagi kurwa(sorry musiałam to powiedziec)

Gość cocain
hehehe no to ja przyznam ze co do cyca to ja tez mam marnie :D i juz sie chyba przyzwyczaiłam do tego , teraz tylko ładne nogi chce zrobic zeby braki nadrobic:D:D: hehe

Gość cocain
marta to musisz tu do nas wpadac to z Ciebie lasona do wakacji zrobimy (hehe o ile z siebie tez:D)

Ja tak samo ;) Porządnych cycków nigdy nie miałam, można powiedzieć, że mam biust po tatusiu :P No ale spoko, są męskie ewenementy, które na biust nie patrzą, ja już się pogodziłam z jego (prawie) brakiem. Teraz walczę o fajny tyłek ;) Dziewczyny, tylko nie odchudzajcie się zbyt radykalnie bo wtedy rzeczywiście kg wracają...

Gość cocain
dokładnie tak, na zrzucenie to trzeba czasu:) ja az do maja sobie dałam sobie czas a to tylko 5 kg:) raz dwa i bedzie bosko:D jeszcze tylko ten tyłek ładnie opalic i zlikwidowac ten mini celulit ,mozna mini wkładac i na polowanko:D:D