Gość Karimatka Napisano Grudzień 10, 2006 lubieczekolade - witaj w naszym gronie...:) PS. Ja tez uwielbiam czekolade i nawet dzisiaj dwa rzadki spalaszowalam takiej jogurtowej ale cichutko...szaaa;) W koncu od jutra zaczynam... No witaminki sa wazne w dietce... trzeba zazywac... ja biore najczesciej w postaci musujacej do picia... sa pyszne i dzialaja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 wow, chyba jestem juz czarna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annika80 Napisano Grudzień 11, 2006 witam wszystkie odchudzajace sie po weekendzie :) wbrew obawom nie obzarlam sie jak to mialam w zwyczaju ;) jedzonko calkiem zdrowo i w ograniczonych ilosciach. tylko,ze dzisja dostalam okres i mnie strasznie ssie-zwlaszcza na czekolade... no i z cwiczen na brzuch nici (przynajmniej przez te 4 dni) bo chyba bym umarla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 11, 2006 wrescie zrzucilam te 55 i juz jutro powinno byc 50,7:) to dziwne czasami jak zjem tyle samo i wypije wode to i tak waga wzrosnie. a czasami zjem i wypije i sie utrzyma albo i delikatnie spadnie. moze to dlatego ze raz pije wode caly dzien w niewielkich ilosciach a innym wypija na raz 5000 litrow..ale co tam od jutra 1000kcal bo cos czuje ze zrzucilam 3 kg wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiap Napisano Grudzień 12, 2006 mc geese a na jakiej dietce jesteś? i przez jaki okres czasu schudłaś tyle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 12, 2006 no z pare dni moze 5. bo to z przejedzenia w sumie nie utylam rzeczywiscie tyle. raz mialam glodowke oczyszczajaco potem warzywa i jablka. i cwiczenia koniecznie. z cwiczeniami zawsze utrzymywalam wage. chociaz osttanio nie cwiczylam spacjelanie i spadla waga ale jesli chce sie jesc wiecej to naprawde warto cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 13, 2006 dobry wieczor Dziołchy:) Ja drugi dzien jestem na plynach i srode chyba tez tak wytrwam...:) Chcialabym te 4-5 kg, jestem bardzo na tym skoncentrowana... musze nauczyc sie pic wiecej wody...bo cos zauwazylam, ze unikam jej i pije bardzo duzo herbatki (bez cukru) mleka i sokow marchwiowych (ktore sa jednak kaloryczne, ale za to maja beta karoten, ktory poprawia koloryt skorki) Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komi 0 Napisano Grudzień 13, 2006 hej Ja ważę 60 kg przy w wzroście 174cm, chciałabym zrzucic tak z 3 kg. Problem jest taki ze ja jestem uzalezniona od slodyczy, jem minimum 2 czekolady dziennie i nie zawsze mi to wystarcza...macie jakies metody na zerwanie tego wstrętnego nałogu...aczkolwiek baaaardzo słodkiego.... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwunia24 0 Napisano Grudzień 13, 2006 jesli lubisz słodycz eto kupuj sobie batony Corny linea - są niskokaloryczne - niecale 100 kcal to moim zdaniem nie jest dużo :) kupisz je w hipermarkecie , są pyszne i zdrowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komi 0 Napisano Grudzień 13, 2006 dzięki wielkie. Takie wyjśc ie chyba najlepsze milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaa batonu Corny Napisano Grudzień 13, 2006 pyszne i zdrowe:O pyszne na pewno, ale czy zdrowe? polemizowałabym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcia84 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Hej dziewczyny :) pozniej cos napisze narazie was czytam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 13, 2006 no i wypadla i znowu tyje:D przez histe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na odwrot Napisano Grudzień 13, 2006 a ja waze 51 przy wzroscie 168 i chcialabym przytyc z 4 kg , znacie moze jakies sposoby :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 13, 2006 dobry wieczorek:) Jak Wam idzie? Ja sie trzymam! Wypilam dzisiaj 1,5 litra soku marchwiowego i chyba pol litra mleka... do wody nadal nie moge sie przekonac... jak przelamac ten wstret? Wypilam moze trzy szklanki mineralnej niegazowanej i tyle... Co tu zrobic? A slyszalam, ze lepiej smakuje gdy sie wkroi plasterek pomarancza lub cytrynki... Musze sprobowac jutro... moze faktycznie bardziej bedzie przechodzilo przez gardelko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Co jest? Jestem tu sama? Gdzie sie podziewacie, przeciez fajny topik...;) Ja juz jestem po czekoladzie na goraco i cappucinko... a teraz druga szklanka wody z cytrynka... faktycznie lepiej smakuje:) Musze tak czesciej pic...:) Dzisiaj bedzie dobrze... czuje to:) PS. Pd poniedzialku nic nie jem, tylko pije i spadlo ok 3.5 kg... :) Nic nie cwicze, ale bardzo duzo chodze i caly czas jestem w ruchu...:) Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Grudzień 14, 2006 mi spadł 1 cm z talii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musiaczek22 0 Napisano Grudzień 14, 2006 cześć dziewczyny!! można sie przyłączyć?? odchudzałam sie tu na forum latem i ślicznie mi sie udało schudnąć:) teraz znów troche przytyłam i nie czuje sie z tym dobrze zwłaszcza, że spodnie które latem idealnie pasowały teraz są opięte:( w tej chwili szukam jakiegoś topiku na którym dziewczyny będą chciały nie dość ze osiągnąć wyśnioną wage to jeszcze utrzymać ją:) wydaje mi sie ze pasuje do tematu bo przy wzrośćie 172 cm waże jakieś 60 kg. marzy mi sie 54 albo 55:) damy rade??? pozdrawiem wszystkie dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musiaczek22 0 Napisano Grudzień 14, 2006 karimatka- podziwiam wytrwałość!!! też bym tak chciała:):):) może zaczne od poniedziałku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiap Napisano Grudzień 14, 2006 cześć dziewczynki ja staram się tak jak escape ograniczyć węgle i ogólnie jem wszystko tylko mniej i wiecie co? tak najszybciej sie chudnie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 15, 2006 hej Laseczki:) 4 dni wytrwalam na plynach samych!:) Ale wczoraj bylam na disco do 4 nad ranem, wytanczylam sie i dzisiaj juz czulam, ze musze cos zjesc bo oslabiona bylam bardzo i tak: - pol sloika kapusty czerwonej, - maslanka brzoskwiniowa - 4 sucharki - serek homogenizowany wanioliowy - 6 plasterkow szynki z chrzanem i musztarda;) - 3 gruszki - grasc platkow kukurydzianych Smiac mi sie chce z tego jedzonka... chyba jestem przed okresem bo takich zestawow to jeszcze nie smakowalam:) Pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Aha, nie wiem moze dlatego, ze sie wazylam w ubraniach, w butach i po jedzonku ale zglupialam gdy na wadze pojawilo sie 60,5... podczas gdy w srode bylo 59... Dziwne, nie? Dziewczyny, a jak brzuszek jest zapelniony w ciagu dnia plynami to tez sie chyba wiecej wazy, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina91 Napisano Grudzień 15, 2006 czesc.. tak sobie czytam jak większoc dziewczyn opisuje ze ma 160 pare i wazy 50 pare kg heh nie widizałyscie chyba mnie mam 173 i waze 70 kg schudłam 4 kg ale chcem wiecej kazdy mowi ze dobrze wyglądam ale uda lecz ja nie pitrafie zaakceptowac samej siebie błagam pomuszcie mi ;(( jestem bezradna zastanaiwam sie czy kiedykoliwek pokocham samą siebie nawet jeśli inni wokół mni akceptuja i mowia ze ejstem normalna ale ja chcem wazyc 60-65 kg potraficie mi pomóc ?? jestem otwarta na wszelkie porpozycje od ciwiczen po diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina91 Napisano Grudzień 15, 2006 musiaczek czmeu ci ta waga nieodpowiada ?? to ile twoim zdaniem ja bym musiała ważyc zebuy było good nieprzesadzasz :] ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keksówka Napisano Grudzień 15, 2006 http://www.zdrowie.klips.org/jak_pozbyc_sie_nadwagi_i_odzyskac_zdrowie.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 16, 2006 Heja, jak sie trzymacie? Ja dzisiaj wielkie obzarstwo mialam... to juz standart w czasie weekendu... W poniedzialek znowu dieta...To straszne, ze w weekendy sie ak obzeram, ale nie umiem tego zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie ja tez sie obzeram Napisano Grudzień 16, 2006 w weekendy czy to wtedy w tygodniu traci sens ta moja dieta?? cvhyba wszystko trace:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 No dzisiaj niedziela, wiec kolejny dzien obzerania sie...:) Ale znowu od jutra dieta... i tak w kolko... musze to zmienic... przeciez to niezdrowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 19, 2006 od trzech dni wykonuje cwiczenia na rozne partie ciala + 3 godziny jezdzenia rowerem. jadlam raz powyzej 1000 kalorii ,pozniej juz mi sie nie chcialo. jestem wykonczona cwiczeniami ale faktycznei sa rezultaty.3 dni zaledwie a juz chudsze uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinus Napisano Grudzień 19, 2006 Hej Dziewczyny!! ja zawsze staralam sie schudnac ale nigdy mi sie nie uzyskalam wymarzonego efektu, bo co schudlam to znowu przytylam, nie wiem dlaczego. faktycznie nie mam silnej woli ale moim marzeniem jest wkoncu schudnac bo przy wzroscie 165 waze az 60 kg i jest mi z tym strasznie zle> prosze doradzcie mi cos:( bede bardzo wdzieczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach