Gość ewelinus Napisano Grudzień 19, 2006 co zrobic aby nie miec ochoty na slodycze bo pozeralabym je calymi dniami:(:(:( naprawde przeraza mnie to:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Grudzień 19, 2006 hej dziewczyny, chcialabym sie do was przylaczyc, waze 60 kg przy 164 cm wzrotu, ogolnie ludzie mowia ze nie wygladam na tyle, ale coz... Ja, podobnie ja wy dla wlasnego samopoczucia chcialabym shudnac, i przedewszystkim troche brzuszka stracic bo tylko ta czesc ciala mi sie nie podoba, cwicze codziennie od 2 tyg w lusterku niby lepiej ale na centymetrze tyle samo :( ... wiec moze to moje urojenia, staram sie nie tracic motywacji, pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 20, 2006 hej to ponownie ja ja tez musze schudnac z 5 kilo ale racjonalnie nie glodzac sie mysle ze 1000kcal albo wiecej przy cwiczeniach bedzie ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Grudzień 20, 2006 No wlasnie z tym ograniczaniem jedzenia roznie bywa - zeby jesc zdrowo trzeba kasy i czasu, a ja jestem studentka i musze sie jeszcze sama utrzymywac pracujac w weekendy. wierzcie mi ze w ten sposob ciezko zdrowo jesc..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonza Napisano Grudzień 20, 2006 W koncu temat dla mnie :) Jestem z wami dziewczynki. Mam 168cm i waze 56kg. Chcialabym tak zejsc do 53kg. Moj problem to moje nogi...w udzie mam 52cm. Cwicze co dziennie 8min x 4 na nogi, brzuch, pupe i ramiona i widze effekty jak narazie tylko na brzuszku. Ja jakiejs szczegolniej diecie to nie jestem. Staram sie jesc racjonalnie i zdrowo. Zamiast smarzyc rybki gotuje je na parze i takie tam. Nic nie jem po 18-19 wieczorem, przynajmniej staram sie. I tak juz od tygodnia. Staram sie jak moge i wkoncu waga troche drgnela i czekam na wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 21, 2006 do 53 cchesz zejsc ja mam 169 i jak waze 56 to juz chudo wiesz teraz waga mi skacze od 58-60 ale musze wyregulowac bo mam skoki bo musze zwiekszyc mertbolizm 5 posilkow bo sie roztyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 21, 2006 wiedzialam..wszystko wzielo w łeb:D dzisiaj od chodzenia po sklepach jestem zbyt zmeczona ale juz jutro musze sie zmobilizowac. a jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonza Napisano Grudzień 21, 2006 Melduje sie :) Mi idzie nawet calkiem calkiem. Stanelam dzis na wage i pokazala 55.3kg wiec chyba dobrze nie? Wczoraj zjadlam miche salaty tak kolo 5 wieczorem i do konca juz nic nie jadlam tylko wypilam lampke winka. Cwiczylam zawziecie choc tak bardzo mi sie nie chcialo. Dzis na sniadanie dwa jajka byly, ok 12 micha salaty no i na obiad tak kolo 5-6 wieczorem bedzie rybka jakas :) a w miedzy czasie jablko i orzeszki i duzo wody/herbaty/kawy w miedzyczasie. Agata - wiesz ja nie mowie ze jestem gruba tylko u mnie jest tak ze ramiona i brzuszek jak tylko zaczne cwiczyc staja sie twarde a nogi zawsze mam takie miesiste i takie fuj... po prostu musze stracic troche zeby mi z nog polecialo. Bardziej zalezy mi na cm niz na kg. Mcgeese- nie przejmuj sie. Spalilas wystarczajaco cal na zakupach. Ja cie rozgrzeszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Mi tak srednio, pewnie ponad 1500 kcal dzis zjadlam, ale mam zamiar w ramach pokuty wiecej pocwiczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Grudzień 22, 2006 w wiadomosciach mowili ze podczas swiat zjemy okolo 7.000 tys kalorii. juz sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 22, 2006 lonza doskonale Cie rozumiem ja jak cwicze to sie wkurzm bo chidne z brzuszka i mam wciecie w tali a nogi mocne umiesnione i tak sie wlasnie dziej no coz dzis mi sie nie udlao ale od jutra definitywnie jutro jem 4 jablka sobota tez niedizle ado poludnia nic lekka wigilia 1 dzien cos lekkiego drugi tez zoabczaymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lonza 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Dziewczyny jak wam idzie? Mi jakos jakos. Sa effekty 1cm mniej w udach :) Nie mam zbytnio jedzenia w domu bo na zakupy czasu nie bylo i w pracy przezylam na rodzynkach i na salacie. Dzis wieczorem maz zaprosil znajomych na impreze pod tytulem \"robienie frytek i picie piwa\" wiec pewnie zgrzesz troszeczke :( Nie moge tez pokazac wszystkim ze jestem na diecie bo beda glupie komentarze. Postaram sie pocwiczyc zaraz po powrocie z pracy. Dajcie znac jak wam idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Ja się cieszę, że nie muszę przygotowywać wigilijnych potraw, bo pewnie bym podjadała... oj na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 22, 2006 u mnie porazka nie moge zebarac sie kolejny dizen ale jutro sobie obiecuje zjesc malo albo wogole ale tyje anie chce tego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Grudzień 25, 2006 czesc Dziolchy.... przytylam... czas swiateczny temu sprzyja... :( Ja nie wiem kiedy schudne... wazylam jeszcze dwa tygodnie temu 59 a teraz? 64!!! To straszne... Fakt, ze to wszystko pyszne, ale nie mam umiaru... To kiedy zaczynamy znowu? Pozdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 25, 2006 karimatka ja juz dzis zaczelam! zjadlam 2 jablka i winko pilam bo bylam na ccchrzicanch! jutro tez jablka i sroda tez !a od czwartku 1000kcal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lonza 0 Napisano Grudzień 26, 2006 Ja tez przytylam :( Przyznam sie bez bicia ze to na wlase zyczenie bo zbytnio sie nie pilnowalam :( No ale jak ja moglam sie pilnowac jezeli musialam piec makowca i sernika i przeciez musialam sprobowac czy sie udal... Dzwiczenia tez odstawilam od piatku ale dzis powracam do pionu i zaczynam od nowa. A tak dobrze szlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szalona0016 Napisano Styczeń 3, 2007 Hey dziewczyny !!!Chciałabym wam powiedzieć , że ważę 56,7 kg. Nie jestem gruba, bo to wszyscy mi mówią. Musze wam powiedzieć że nie warto kierować się wagą. Najlepiej jeść co 4 godz. Nie obżerajcie sie chipsami, frytkami, hamburgerami, frytkami, nie pijcie coli. Jak chcecie dobrze wyglądać to po prostu jedzcie Jabłko, i inne owoce. Pijcie soki najlepiej marchewkowe. Wiem że nie są za dobre, ale się przyzwyczaicie! Nie róbcie sobie diety głodowej, ponieważ ona osłabi wasz organizm. Pijcie najlepiej wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rerwr Napisano Styczeń 3, 2007 jest jeszcze cos takiego jak ochota na konkretny produkt. saam jedz sobie jablka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peeeeeee Napisano Styczeń 3, 2007 rok temu schudlam 10 kg w 1,5 miesiąca, głodówka, ćwiczenia. efekt był naprawdę super... nie tylko figura, ale tez skóra, napięta, ładniejsza buzia... przez ten rok zjadłam chyba tonę słodyczy, nie wróciłam do poprzedniej wagi ale parę kg się przytyło, no i jestem jakaś rozlazła, nic nie napięta, spuchnięta. od dwóch dni się odchudzam. mam 170 cm i ważę 63 kg. jak Wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Retro Napisano Styczeń 11, 2007 25 grudnia zaczelam, 168 60 kg,dziś 53 i ani drgnie dalej a ja sie prawie rzesami podpieram z glodu;dodam ,ze przed urodzeniem 2 dzieci ważyłam 45-50kg i wszelkie diety przychodziły mi z łatwością,a teraz to droga przez mękę...........wrrrrrrrrrrrr trzymam za was kciuki i odezwe się jak zobacze jakieś zmiany na wadze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka80 0 Napisano Styczeń 11, 2007 czesc mozna sie przylaczyc? mam 164 i waze tyle co ponizej. po ciazy(od 2i pol miesiasa jestem mamusia)zostalo mi tu i owdzie. prze dciaza wazylam 55-57 Lonza - od zawsze mialam, ten sam problem , grube i miesiste uda + lydki(w moim przypadku) wyglada to komicznie bo ramionka chude, brzuszek plaski a nogi masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka80 0 Napisano Styczeń 11, 2007 zaczelam sie ochudzac 2-go , jestem na diecie 1000 kalorii. narazie niezle sie trzymam w swoich postanowieniach i tak bedzie dalej, jeszcze mi sie nie znudzilo, dzis ide na basen troche stracic na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karimatka 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Heja, ja waze 63 kg!!! Cos strasznego jak przytylam, mam 165 cm wzrostu... najgorsze sa slodycze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiap Napisano Styczeń 11, 2007 do retro --- a jak się odchudzasz bo ładnie straciłaś przez te kilkanaście dni??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziomala110 Napisano Styczeń 13, 2007 Ello dziewczyny!!!P{rzez tydzień nie jadłam słodyczy, miensa, tłustycgh rzeczy, właściwie to tylko owoce i warzywa. Ćwiczyłam , dużo biegałamWychodziłam na długie spacery. Schudłam 7 kg. Fajnie no nie? Polecam. Jeść tylko warzywa!Wychodzić na spacery. i takie tam:D:PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mcgeese 0 Napisano Styczeń 13, 2007 i koniecznie omijac..mienso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monik123 Napisano Styczeń 13, 2007 do ziomali 110- podaj tak jadłospis na trzy dni co jadłaś, co piłaś???prosze nie tylko ja ale iw imieniu innych dziewczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-chimera 0 Napisano Styczeń 13, 2007 hej to może i ja ?????????? mam 163 wzrostu waga obecnie to 60 kilo wcześniej czyli przed ciążą ważyłam ok 53-55 kilo. Bardzo chciałabym wrócić do wagi wcześniejszej i marzę aby wcisnąć się w ubrania przedciążowe nr 38 o 36 nawet nie myslę. Póki co to noszę 40 i jestem mega niezadowolona z tego powodu. Dzisiaj odkurzyłam steper, myślę że będzie mi łattwiej ponieważ wracam do pracy (od poniedziałku) i skończy się podjadanie ;) . W sumie to nie wiem od czego zacząć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Styczeń 13, 2007 hej dziewczyny jem regularni 5 posilkow i schudlam jzu od 3 stycnzia z 4 kilo1jet sok jem malo a czesto zdrowe jedzenie ale miesko i ryby jem bo do podstwa bialko chude spala!!!!! nie wiem waze gdziez 60 a moze 59 juz przy 169 wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach