Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka26

dieta dla dziewczyn 50kg-65kg Pulchnym wstep wzbroniony

Polecane posty

Gość nenia1
eeeee...nic mnie w tym nie motywuje...:P moze macie inne propozycje na motywacje? zdj lub ciekawe filmiki..

Gość Audreysięodchudza
Wow!!!Mam zamiar dla tego pana z filmiku stracić 6kg na wadze.Mam 167 i waże 58kg.Moge się przyłączyć do odchudzania?Odchudzam się już tdzień,nie jem kolacji i słodyczy i ograniczam w ogóle jedzenie.Na razie efektów brak.

ale powiem wam dziewczyny ze moj ex najbardziej mnie podkrecał nie ma jak na zywo heh ale był i sie zmył a dupsko rosnie boz dobra wpadam pozniej (hehe solarka)

Gość cocain
hello:) jestem juz , własnie z fitnessu wruciłą i ledwo zyje :D kupilam sobie ogromnego ananasa i ide go pokroic i zjesc całego:D

hej;) no ja własnie tez wróciłam fitness? exstra hehe ananas tez p;ycha tylko jeszcze nie zdazyłam pocwiczyc ale nadrobie za pare godzin;)oczywiscie

Gość audreysięodchudza
Trace motywacje bo waga stoi mi w miejscu.W dodatku jestem glodna jak cholera bo nie jadlam nic od 16.Padam...ratujcie.Dlaczego nie chudne?

Gość cocain
andrey bo organizm ma fazy chudnięcia i skoro nie chudniesz to czekaj ,badz cierpliwa a jak zaczniesz chudnac to porzadnie :)wiec cierpiwosc i napewno za jakis czas (nie długo ) zacznie spacac z wagi :) musisz cwiczyc i trzymac sie dalej diety:) trzymam kciuki:) maruś - no na fitnesik wyciagneła mnie dzis mamusia :) dali mi wycisk ale dumna jestem ze tam nie padłam heheh niewiedzałam ze to kiedys powiem ale zaczeły mnie cieszyc bajery na fotce:D heheh chyba wstawie nowe fotki hehe

sorki że dziś nie posiedziałam ale miałam zawrót głowy ze wszystkim NIE PODDAWAJCIE SIE LASKI;);) cocain forka?hehe musimy pogadac o tym;) no teraz ide spac dobranoc wszystkim aha mówiłam ze pocwicze za pare godzin heh ale nie wyszło kurcze ;0

Gość ktoś kto wazy 50 kg może
być grubasem. To zależy od wzrostu i czy to mięśnie czy tłuszcz.Dwie osoby mogą mieć taki sam wzrost i wag ę ale jedna może wygladac grubo a druga szczupło.

Czesc dziewczyny powiedzcie mi jak np jestescie przeziebione (dokuczliwy katar, krecenie w nosie) albo macie okres to przeszkadza wam to w prowadzeniu diety?? Jestem dzisiaj 4 dzien na norewskiej i od wczoraj meczy mnie katar a pozatym na dniach powinnam dostac okres i zastanawiam sie czy ta norweska ma wogole sens pozatym przed okresem woda bardziej zatrzymuje sie w organizmie a w tej diecie trzeba dosc duzo pic do 3 litrow plynow. Wy macie napewno wieksze doswiadczenie w odchudzaniu mi dacie jakas rade :-(. Moze dac sobie spokuj na razie i od poniedzialku albo po okresie znowu zaczac

Gość Audreysięodchudza
Nie,jak mam okres to nie rezygnuje z diety.Moze to nieracjonalne ale zalezy mi na czasie bo musze schudnac do weekendu majowego.Trzymajcie sie ze mna kochane.Moja waga nadal stoi w miejscu ale nie poddaje sie.

hej dziewczyny co tak ktucho z wami? mam nadzieje ze to tylko obowiazki a nie zaprzestanie WALKI o lepsza siebie;)(cięzkiej walki ale cholernie opłacalnej;) dzis byłam na dniach otwartych uwm boz fajnych widziałam facetow naprawde fajnych hehe i az motywacji nabrałam po poczatkowym zdołowaniu hehe;:P ahh być laska;););;)

Gość Audreysięodchudza
Ja juz dawno nie widzialam fajnych facetow w realu....W dodatku jestem singlem...A pieprzyc wszystko ale nie przestaje sie odchudzac.Zbliza sie wieczor i znowu robie sie glodna.Ktora z was je tak jak ja ostatni posilek przed 17?Tez jestescie potem takie glodne?Mam nadzieje,ze sie przyzwyczaje.Dzisiaj juz z waga lepiej.Czuje to.Rano zwaze sie i napisze jak tam...Pewnie to samo co zawsze...

Gość eh dziewczyny
chciała bym móc tutaj z wami dbać o te swoje max 60 kg. ale to póki co marzenie:(..i zgadzam sie-ja waząc nawet 43 myslałam ze jakoś mnie więcej ...55-to samo...62..to samo zawsze zdjęcia z letnich wypraw w stroju dwuczęściowym _+ koszulka.. powiem wam-ze to dziwne-ale bardziej byłam "z tyłu" będąc chudziudka jak szkapa-niz jak jestem teraz jak pączek w maśle:) wzrost-169 ; waga...69 kg:(-ALE JUZ NIEDŁUGO:) Trzymajcie sie 🌼

Gość cocain
dzien dobry wszystkim:D jak tam dietka? martuś trzymasz sie jeszcze??

Gość cocain
nikt nie pisze:( załamałam sie jutro ide po czekolade:D

Gość pulchnaa
a kuku! :P

Gość arleta 16
hello'mnie sie udalo zrzucic 25 kg

Gość arleta 16

Gość arleta 16

Gość arleta 16

Gość Audreysięodchudza
Jak to zrobiłaś?!Mów szybciutko!!!Mnie zależy na około 7kg.Ważę 57 przy wzroście 167 wszyscy mówią ,że moge mieć problemy z chudnięciem bo nie mam nadwagi ale ja koniecznie chcę ważyć 50.Pomocy!Poradź mi bo nie jem słodyczy,kolacji,chodzę na basen a waga stoi!

Gość Audreysięodchudza
Złamałam się.....:(O godzinie 18 najadłam sie owoców,zjadłam jogurt i kawałek bagietki....Jestem gruba i głupia....:(:(:(

heja laski cocain mam nadzije ze nie doszłas po ta czekolade bo ja dzis batona i ciasto spałaszowała ale bez sniadania:P nie pisałam bo trche zabalowałam ale sie trzymam dalej cwiczyłam tez oczywiscie:):):):):):):):):)

Gość cocain
:D no nie doszłam:) nie jadłam czekolady i sie trzymam:) juz myslałam ze sama zostałam:( i ze złosci 2 godziny na rowerku jezdziłam:D:D ale sie ciesze :D wiecej nie uciekaj (nu nu)