Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaleenka

czy da sie jeszcze pokochac kogos innego po byciu z kims7 lat?gdy ktos naszostaw

Polecane posty

Gość ehhh malenka
malenka, ja nie twierdze, ze od samego poczatku traktowal Cie jako "przeczekanie". Nie twierdze , ze Cie nie kochał...ALe moze ta milosc sie w nim wypaliła i tyle.Poznal kogso innego, zauroczenie kims nowym czasem jest tak silna..w koncu byliscie ze soba 7 lat. Moze byl znudzony. Ale niewazne Nie zadreczaj sie tym juz!!!! Poza tym mezczyzni sa znakomitymi manipulantami! Znajdziesz, mezczyzne, ktory pokocha Cie taka jaka jestes, dla ktorego nie bedziesz musiala sie zmieniac.

Gość princess_SiSi
nie martw sie! on nie byl Ciebie wart. spojrz na to w ten sposob. nie byl ci pisany i na pewno czeka Cie cos lepszego. Tylko cierpliwie czekaj. Bardzo dobrze ze nie szukasz nikogo na sile. Naucz sie zyc sama ze soba. dopiero wtedy uda Ci sie stworzyc szczesliwy zwiazek. Jestem w nieco podobnej sytuacji. Rozstalam sie z chlopakiem po 4 latach. i czuje ze juz nie ma dla nas szans. nie dogadywalismy sie. nie czulam sie doceniona. nigdzie nie wychodzilismy. ale bardzo go kochalam i kocham. tlumacze to sobie tak ze widocznie to bedzie dla mnie lepsze. a Ty nie lam sie. nie bedziesz wiecznie oplakiwac tego kolesia. bo tak jus jest skonstruowana psychika, ze po pewnym czasie sie zapomina. wiec nie martw sie. 3mam za Ciebie kciuki. wychodz do ludzi ;)

nawet nie dostałam zyczeń na święta od niego :( 7 lat wspólnego zycia, współnych świat a teraz to jestem nikim, waznym z spisu numerów w jego komórce :(

Gość nikkka
hej maleenka! Piszesz,że nie dostałaś żadnych życzeń NIC, a ja... ja dostałam zyczenia MIŁOŚCI w Nowym Roku..... oj nie wiem co gorsze brak czy takie jak moje... :( pozdrawiam

Przynajmniej wiesz ze choc pomyślał, choc pewnie z checia odpisałabyś mu ze najbardziej potrzebujesz miłości od niego. a ja czuje się okropnie :( jak można stac sie tak bardzo nie czułym i twardym. I to facet na poziomie.

znow totalny doł :(((( nie potrafie zyc bez niego. czas nie wygoił ran. jak ja mam funkcjonować:((( nie radze sobie z zyciem po rozstaniu!

Gość czesc to mówię ja
ile masz lat? przepraszam, nie czytalam wszytskich stron