Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia17

Czy faceci w wieku 25-28 latwolą kobietki w wieku 16-17 czy rówieśnice

Polecane posty

Gość naiwne
komentarz niuni17 mowi sam za siebie:/ ta dziewczyna nie potrafi nawet podac sensownych argumentów. Widac ze jest jeszcze bardzo niedojrzała, i mężczyzn w wieku 28 lat postrzega jako chłopcow, z którymi mozna się po prostu dobrze zabawic. Ona przeciez nie traktuje zycia powaznie. Wiec jej odpowiadam : tak , jak to określasz, chłopcy w wieku 28 lat, rzeczywiscie cenia sobie bardziej dziewczynki w twoim wieku. Ale ja od takich trzymam sie z daleka, bo z chłopców już wyrosłam. hehhe..określenie stara dupa na 21 letnia dziewczyne - to mowi samo za siebie marny poziom tej rozmowy- mamy tu do czynienia z dziećmi po prostu

Gość każdy z was
Będzie kiedyś w tym wieku , z którego kpi i ... to jest żałosne co piszecie. Niunia pisze, ze stare dupy 27 lenie itd... zanim się obejrzy...ręcze jej ,ze szybciutko ten czas leci, coraz szybciej ... a nie tak wolno jak sie ma parę latek - bęedzie miała i tak te 27 lat. Mam nadzieje, że wtedy będzie miała więcej oleju w głowie. Niuni tez nic nie ominie, więc niech się nie perzy, bo sama zmierza do takowego wieku... a wtedy to inne 17 latki :P będą na nią mówić stara dupa.

Tak odbiegając od tematu. To teksty niektórych osób tutaj to żenada. Nikt z was nic o drugim nie wie a z góry zakładacie że tylko wy macie racje i wydajecie opinie na temat innych. No cóż typowi Polacy. Życie to nie tylko czarne i białe. I całe szczęście. Ja lubie dyskutować ale z kimś kto ma coś do powiedzenia. A większość z zabierających tutaj głos to mam wrażenie że może co najwyżej pogadać o tym ile ich maluch wyciąga do 100ki w jakiejś podrzędnej wiejskiej dyskotece

Gość tak troche przykro się
czyta ten topik...ciągle najeżdzacie na 17nastolatki czy 18latki.ale przeciez nie kazda jest głupia,naiwna i mysli tylko o imprezowaniu...itd.

Niunia17wylogowana-jesteś super :) Naiwne-zgadzam się z Tobą.21 lat to według niej stara dupa?dziewucha jest jeszcze dziecinna

Z jej perspektywy to zapewne stara dupa. W tym wieku poprostu inaczej się postrzega osoby powyżej 19 lat.:D

puenta - bo 18 latki wola 27 letni kolesie, na ktorych kobieta po 25 roku zycia nie spojrzy:), bo sa zbyt dziecinni, bo nie maja nic do powiedzenia albo sa dresami

Gość I ma rację
sam mam 24 i nie szukam kobiety w wieku powyżej 19lat

A i jeszcze kilka słów do tych osób które uważają się tutaj za takie bardzo dojrzałe z racji samego wieku. Czytając wasze (niektórych) wypociny to dochodze do wniosku że niejedna 17- czy 18- latka ma poziom intelektu kilkukrotnie wyższy od niejednego z was. I chyba już lepiej z wami nie będzie. Chociaż podobno na nauke nigdy nie jest za późno

Gość super
Wiec jej odpowiadam : tak , jak to określasz, chłopcy w wieku 28 lat, rzeczywiscie cenia sobie bardziej dziewczynki w twoim wieku. Ale ja od takich trzymam sie z daleka, bo z chłopców już wyrosłam. i o to tu chodzi sa po prostu 28-letni kolesie, ktorzy sa jak dzieci i sa 16,17-latki ktore na nich leca i krzyż im na droge :D:D:D

Gość Benek
" I ma rację sam mam 24 i nie szukam kobiety w wieku powyżej 19lat" Tez mam 24 lata i nie szukam kobiety w wieku PONIZEJ 21 lat.

Heh kiedyś pracowałem z laską kóra nie goliła włosów pod pachami. Latem był niezły ubaw jak miała koszulke bez rękawów:-)

Gość a ty golisz
bo nigdy nie wiem czy kobiety nie uważają takich co golą za gejów

Niunia 17 jesteś pewnie żałosnym starym pudłem które dawno chłopa nie miało. Zmień już płytę:-)

spojrzałam się na opinie facetów tych zalogowanych i chyba w 100% zgodzili sie ze mną.

Gość hiehiehiehiejeje
bo tylko tacy zabrali tu glos a biorac pod uwage ze jest to forum kobiece...to sie nie dziw ze tych drugich jest mało:) szukasz tylko pochlebców, czy moze też próbujesz czytac inne wpisy? a moze to cie przerasta?

Gość hiehiehiehiejeje
fajny podszyw - gratuluje:)heh

Do Niunia 17. Przeszkadza mi tylko Twój wieśniacki styl bycia. W twoim przypadku to bez różnicy czy masz 17 lat czy 40 po twoich wypowiedziach widać że masz intelekt na poziomie ameby

Gość hiehiehiehiejeje
pytanie jeszcze do autorki i prosze o odpowiedz jak uwazasz, za co niby bardziej cenią?

Gość hiehiehiehiejeje
no ale to juz temat na forum o operacjach plastycznych :P

Jesuuu te stare ropy naprawde aż się buzują z agresj i flustracjii. Własnie dlatego nie lubię starych bab. Ale słuchajcie Jarek Kaczyński jest wolny:-)

Gość każdy z was
chłopak25 No cóż poziom twój jest żenujący - skoro o osobie, która jest praktycznie w twoim wieku - mówisz po prostu stara kurwa, kompletnie nie znając osoby. Współczuję małolacie którą wyrwiesz, bo gdy osiągnie ten wiek, pewnie to samo od ciebie usłyszy. Nie żal takich kolesi, niech sie łączą w pary - takie mocno dążące do dorosłości małolaty i zdziecinniali faceci.

Gość każdy z was
Widze zreszytą ,że poziom dyskusji jest właśnie...poziomem tego typu ludzi co mają powiedzenie typu "stara kurwa"... Bawcie się dobrze, w końcu znaleźliście gdzieś swoje miejsce.Hej.

Gość KTOŚ***
do Piotra79-podrywasz 18-stki, bo Cię żadna dojrzała kobieta nie chce, i czujesz się dowartościowany jak jakaś gówniara chce, która tylko z ciebie się śmieje, że sobie sponsora znalazła na zabawę i na spełnianie jej przyjemności. Że tobie nie jest głupio siedziec między tymi dzieciakami i rozmawiac z nimi. Oczym ty właściwie z nimi rozmawiasz, klasówkach, o lekcjach......, opowiadasz im o swojej przeszłości jak to było za twoich młodych lat? Nie rozumiem takiego podejścia masz 27 lat, a zachowujesz się jak gówniarz. Nie wstydzisz się wyjść z taką do miasta czy do klubu i nie peszą cię komentarze starszych osób, mówiące,że przyszedłeś albo z córką albo z kuzynką albo z dzieckiem. Widocznie jeszcze nie dorosłeś do dojrzałych kobiet. Ty po prostu boisz się odrzucenia ze strony kobiet w swoim wieku i nie chcesz sie zbłażnić że im poprostu nie dorównujesz. Nie czujesz się jak pedofil, bo dla mnie tak to wygląda.