Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zaczyna się nowe

Nakryłam go...

Polecane posty

Gość pe2wnie już z nim gada

Gość ja obstawiam ze przeprosi ja
Nozyczka maja racje, tylko wlasnie, czy starczy na to nerwow , czy da rade zachowac zimna krew? emocje jednka czesto biora gore.

ciekawe, czy w ogóle wyczuwała, że coś jest nie tak? A chłop... odwróci kota ogonem, jak tylko zobaczy co może stracić.W końcu to mało znacząca małolata była...

Dla mnie jest wazne co uslysze.Jesli oszukal ja (zdradzil) a do tego bedzie klamal w cztery oczy to ja juz bym sie nie ugiela,nie przebaczyla tylko kopniak na do widzenia i koniec kropka. Bo czasami zdrade mozna wybaczyc,ale zdrada plus klamstwo to juz powazne przestepstwo wobec kobiety.Tego sie nie wybacza. Poza tym...dobrze jest wiedziec jaka ta osoba tak naprawde jest,wtedy moze choc troszke latwiej bedzie zapomniec i zaleczyc rany...

Gość to wiesz co...
udawaj że o niczym nie wiesz, rzuć go tuż przed ślubem! nie przyjdź na ślub :)

Gość kopyska
wiecie co ja bym zrobila skurwielowi? Zaciągnela go pod oltarz i wtedy wygarnela ze nie chce z nim byc za to co zrobil 6 grudnia 2006 roku.. A tak realnie to bym mu podziekowala za bardzo mily prezent i odgryzla mu ... :D Podejdz do tego realnie nie tak jak ja ... Wiem ze 7 lat to baardzo duzo... cudownych chwil ... Ja jestem z moim 2 latka nasza milosc dopiero raczkuje ale gdyby cos takiego sie wydarzylo to wbilabym do srodka i tak nawrzeszczala na niego i rozwalilabym mu ten sklepik razem z jego buzką ... Życze wytrwalosci

Ojej :( ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji.. i Twojego żalu.. smutku :( 7 lat z chłopakiem.. Słuchaj , tu wszystkie dziewczyny mają rację i ja się do nich przyłączam.. nie daruj mu tego.. skoro w okresie narzeczeństwa już Cię zdradza, to co będzie po ślubie.. co za drań ://// Uściski cieplutkie!!

e tam, przeciez ona tez koszty by poniosla...;) a zemsta ma byc tylko na nim;)

Gość Ania 12345
wg mnie... hmm nie wiem co zrobi autorka ale.. ja bym mu nie wybaczyla no bo pewnie slub nie planuja od niedawna.. i co heh potrafil jeszcze zadac sie z mloda dziewczyna??. Wydaje mi sie ze ja bedzie klamal.. jesli oczywiscie zacznie temat.. co tam u Ciebie slychac a przyszlam Cie tak odwiedzic hmm nawet jesli powie odrazu z mostu to tak sam bedzie

Gość ja obstawiam ze przeprosi ja
najgorsze jest to,ze faceci potrafia tak zamotac, ze podczas calej awantury kobieta glupieje,i zaczyna sie zastanawiac czy zrezvywiscie nie przesadza i nie jest zwykla zazdrosniaca , ktora ma obsese :o Nie mozna sie jednak dac, oczy nie klamia!

Gość kopyska
"ja obstawiam ze przeprosi ja " Masz racje Facet potrafi zamotać ... Nawet moj :D Jak mnie kiedys oklamal to wyszlo ze to moja wina... Kazdy facet ma to samo w genach... Bede pilnowac swojego .. choc ostatnio dostal propozycje od kumpeli zeby spal u niej w domu bo ona jets sama is ie boi ciemnosci nie poszedl a on atak dostala po ryju... ze ho ho

Gość Ania 12345
oczywiscie ze faceci potrafia zamydlic oczy..ale... zdrada to zdrada.. heh przypadkiem jej nie przytulil i nie pocalowal :|

Obstaje przy tym by autorka przeprowadziła z nim poważną rozmowę a potem oczywiscie go zostawiła za zdradę. Nie jest wart autorki skoro pozwolił sobie na zdradę. Tym bardziej po tak długim czasie.

Dlatego tez trzeba caly czas pamietac co sie widzialo i co sie czuje.Co mowi nasze cialo.. Byc stanowcza i pewna siebie,zadac wyjasnien. Oj facet potrafi odwrocic kota ogonem,potrafi...

Gość Ania 12345
kopyska- hahah ale twoj facet ma kumpele...... kurcze......... tak jakby pierwszy raz sama spala w nocy heh uwazaj na nia :)

Gość ojj
taka jestem ciekawa co on na to chociaz nie wiem czy autorka bedzie miala ochote napisac jak koles bedzie sprytny to jeszcze dlugo nie wroci

Gość Ania 12345
normalne.. że sie tłumaczy ale miejmy nadzieje że wpadnie i napisze.. co i jak, ale jeśli wybaczy mu to wątpie ze sie tu pokaze.. bo będzie jej wstyd no bo przecież byla z nim do tej pory aż 7 lat.

Gość telewidzka ze Śląska
poczekajcie - piesek musi sie wysiusiać:D

Gość tz jestem ciekawa...
co sobie powiiedza!!!!

o jeny, pół godziny to kl otza pies postawił. Matko, miała nie dawać się wciągać w tłumaczenia Ale faza... jak wpisze klo t z bez spacji, to nie moge posta wyslac :D

Gość wchodzisz w
wiecej swiezy i na koncu tematu jest * i na niego przyciskasz :)

7 lat... nie bedzie latwo.... rozmiekczy ją.... rozumiem... w teorii jest to latwiejsze zawsze:(

7 lat razem i taki numer! nie powinna dać się ropzmiękczyć! A na pewno nie przy pierwszej taniej gadce, że to nie jest tak jak myśli!

Gość onja
wlasnie nie! dlatego, ze to 7 lat, powinna byc ostra i stanowcza! 7 lat razem, a on jej taki numer odpierdziela?!

Gość ja mam nadzieje
ze jednak bedzie twarda i nie da sie zbajerowac na tanie slowka :-0 i ciagle czekam na jej relacje ale wiem tez, ze dziewczyna moze nie miec ochoty juz dzis cokolwiek pisac . Zal mi jej bo nie wyobrazam sobie zobaczyc w takiej akcji mojego meza :-0 trup na miejscu!!!

Gość kopyska
Ania 12345 a no :D Łach na maxa :D Ale dziewczynka ktora mu to proponowala to bardzo ładniusia była. A Ty się nie przejmuj tym sraniem delikatnie ujmujac bardziej martw sie o siebie zebys jakiegos Hiva nie miala nie wiadomo czy z tą ...

mi sie wydaje ze jestesmy w stanie zbyt duzo przejsc nie powiem nigdy bo wiem co przeszla moja kolezanka autorce wspolczuje strasznie domyslac sie tylko moge ze gosc bedzie przepraszal, prosil o szanse itd warto sprobowac jesli powie prawde....