Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolli

Sylwia-co myslicie o tym imieniu...

Polecane posty

Gość Sylwia ...
dla mnie bardzo brzydkie,podoba mi sie Karina

Gość Karina...
to dopiero brzydkie imie... i tak do usranej smierci...

Gość ixix45
a co sadzisz o imieniu dorota taka mala dorotka moja kolezanka uwielbia to imie ja osobiscie sama nie wiem

Hmmm...coś w tym jest, że imię ma przełożenie na charakter. Ale nie przesadzajmy. Złośliwość, poczucie humoru, niezależność i upór...to na pewno. Ale też otwarcie na potrzeby innych. Nie będę się opisywać, bo będę nieobiektywna, ale nie bałabym się tego imienia ;)

Gość undertaker
ch..z tym, mówcie mi undertaker

Gość ffffffff
Sywia to moja przyjaciółka, dlatego uważam że to ładne imie. znam jeszcze inną Sylwie i moge stwierdzić żę to straszna blachara ;/ . Ale i tak Sylwie są ładne :D

Gość guta
nie myslę dobrze, nie dałabym córce

Gość Bonek
Imię Sylwia jest ładne, czemu tak myślę>?? Bo jest mała Sylwia, średnia Sylwia i duża Sylwia. Nie da się tego imienia zmienić tak, by brzmiało prostacko. Ma ładne zdrobnienia, a zgrubienia fajnie brzmią >SylwekSylwka< Znam dziewczynę o tym imieniu. Jest Ładna skromna i wszyscy ją lubią, więc czemu nie dać tak córce na imię, zwłaszcza, że nie jest zbyt popularne. Pozdrawiam ;)

Gość fsdsdfsd
Królewskie imię.

Gość gość
Nie znacie sie

Gość Sylwia_gość
Ja mam tak na imię i mi się nie podoba, mój durny ojciec tak wymyślił. Przez idiotę nazywam się beznadziejnie :/

Gość gość
mialam w sąsiedztwie taka Sylwie i wolali na nia Syla. nie dosc ze samo imie Sylwia jakos zle mi sie kojarzy to ta Syla to juz wogole porazka. ale mimo ze jakies imie mi sie nie podoba nie oznacza to tego ze mam jakies uprzedzenia do osoby o takim imieniu. kiedys strasznie dranilo mnie imie michal,dopoki nie poznalam fajnego Michala:-)

Gość svsv
Ja tam jestem z niego bardzo zadowolona. Praktycznie niezdrabniawalne (neologizm;p) i teraz stosunkowo rzadkie. Wydaje mi się że częściej cech**e osoby niezależne niż szare myszki.

Ja znam 4 Sylwie ( notabene na 3 z nich też wołają SYLA co doprowadza mnie do szału :) ). I one wszystkie 4 okazały się być wrednymi babami niestety. Dwulicowe, chamskie, robią wszystko tak, żeby im było dobrze. Takie typu do celu po trupach. Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, ale jestem uprzedzona do tego imienia.

Gość MałaMi23
imię mi się nie podoba, ale moje 2 najlepsze koleżanki mają na imię Sylwia :) także jakiś sentyment do tego imienia jednak mam :)

Gość gość
mam na imię Sylwia i w sumie lubię swoje imię. Nie jest popularne i ma ładne zdrobnienia (Sylwunia, Sylwusia, Sysia, Sylwuś). Co do cech to wiadomo, że każdy człowiek jest inny i imię nie ma znaczenia. Ja akurat jestem rodzinna, wrażliwa, ciepła, nieśmiała, kochająca na zabój. Mam też oczywiście negatywne cechy, jestem uparta, często nerwus, bałaganiara, wiecznie zamartwiająca się, za dobra, łagodna i łaskawa dla ludzi (nawet dla tych, którzy sprawili mi ból :/). Wiele by można wymieniać :p Nie wiem czemu większość ludzi nie lubi tego imienia, imię jak imię ;)

Gość gość
To imię jest okropne. Według mnie jedno z brzydszych zaraz obok Wiolety, Renaty, Edyty, Marioli, Marzeny, Eweliny. Mój mąż sądzi tak samo i mówił, że w dzieciństwie mieli taką koleżankę na którą wszyscy mówili Syfia zamiast Sylwia.

Gość gość
penelopy,dzesiki,wiole,nikole,dzanety,sama patologia daje te imiona,socjal sie kłania,i slamsy cygańskie

Gość iluzionn
cudne jest...