Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość polonka
Salowa-wlasnie-moze zamiast popierac trzeba pomagac takim dziewczynom! Spoleczenstwo jest chore ale nie dajmy sie zwariowac! A mi jest jej naprawde szkoda bo wiem ze aborcja niczego nie zmieni

Gość salowa
z tą obsesją to do MagdyM było nie mam podwójnej moralności ,ale byłam zgwałcona i gdyby nie to ze nie byłam w ciąży ,to już by mnie na świecie nie było

celi xx a najśmieszniejsze jest to, że wierzę, ale do kościoła nie chodzę, a już napewno nie na pielgrzymki

Gość polonka
Celi- powiedzialas "prawie nie pamieta". A chocbys byla jej najlepsza przyjaciolka to nogdy do konca nie bedziesz wiedziala, co w niej jest i o czym mysli, gdy np. patrzy na swije dzieci. Dobrze ze jest jak mowisz szczesliwa ale nie badz taka pewna, ze tak na 100%!

Gość salowa
tak społeczeństwo jest chore,bo mówią nam co mamy robić praktycznie nakazuje nam rodzić bez względu na konsekwencje zobacz jak tu traktują dziewczyny chcące usunąć ciążę,jakoś tych gwałcicieli tak nie potępiają

To nie jest obsesja, to jest SUMIENIE, którego albo Ty nie masz albo jest, ale uśpione

Gość polonka
salowa- wierzę Ci bo kazdy radzi sobie w traumatycznych chwilach jak potrafi-na swoj wlasny sposob...teraz moze tak mowisz ale mysle ze nie mozesz byc do konca pewna, co bys zrobila... Zycze bys dawala swoim dziecio duzo milosci..i powodzenia

Kobieto to nie jest topik o gwałcicielach!!! Gdyby był o nich to takie kur****** by tu poleciały, że szok. Tu jest topik o usunięciu ciąży, a to wielka różnica. Wiecie co nie ma się już po co użerać bo Maltretowana21 i tak już podjęła decyzje. My możemy mieć tylko świadomość, że próbowaliśmy ratować tą dzidzie

Gość salowa
Magda -nie jest uśpione ,ja po prostu jestem tolerancyjna i nie będę mieszać z błotem dziewczyny już i tak skrzywdzonej i będę za nią też sie modlić ,a ty ją skreśliłaś bo chce to zrobić a potępiam gwałcicieli morderców itd

Gość polonka
salowa-masz racje! Wiem i wsceikam sie, ze gwalcicieli trakyuje sie jak swiete krowy i czesto zgwalcona dziewczyna jest zaszczuta jak zwierze!! Tak nie powinno byc! Mysle tu takze o przyszlosci swoich dziec..moze jeszcze corek! Celi- wiesz, wspolczuje takie podejscia..jestes bardzo pewna siebie..madrzejsza od psychologow, psychiatrow..

celi xx ---> To chyba nic złego, że wierzę! Wiara pomaga mi żyć i nic Ci do tego że wierzę. To nie ma nic wspólnego z życiem tych zabijanych dzieci. Ja mam poprostu normalne ludzkie odruchy, których niektórym brakuje

Gość salowa
nie o gwałcicielach ten topik ,tak tylko to on sie przyłożył do tego co ta dziewczyna chce zrobić

Gość salowa
polonka dziękuję !!!Trzymaj się naprawde podziwiam twoją siłe

Kurcze salowa co się stało to się nie odstanie i nic już na to się nie poradzi, można tylko ukarać tego dupka, ale dlaczego za jego przewinienie karane jest nic niewinne dziecko?!

Gość salowa
a ja właśnie mam córy ,jedna to już nastolatka i cholernie się o nią boję,a w klatce trzymać jej nie mogę

Gość salowa
Magda w życiu różnie bywa nie zawsze wiemy co nas spotka i co zrobimy,to wyjdzie jak juz z tym losem się spotkamy i wtedy zdecydujemy jak postapimy

No tego to nie mogę powiedzieć, że rozumie bo niemam własnych dzieci. Pewnie też będę trzęść porami przed tym żeby mi nikt dziecka nie skrzywdził:(

Gość polonka
Salowa, Magda! Myśle, ze kazda z nas chcialaby dobrze! ja nie popieram aborcji, ale wiem, ze jeli ktos usunie ciaze trzeba mu jakos pomoc..pomoc wrocic... Jestem za, jestem przeciw- nie uda nam sie zyc za kogos. Ja bede sie modlic za sluszne decyzje dziewczyn, ktore znajduja sie w takiej sytuacji.. Celi- ja jestem wierzaca i co!? Moze masz obsesje- kto wierzy jest bee i glupi gada! Smieszne i zalosne! Ja mowie to, co mysle, co czuje jako matka, kobieta i ktos, kto to przezyl..wiara nie ma z tym nic wspolnego Magda, Salowa-dobranoc

Zgadzam się z Tobą, ale jeśli chcesz mnie przekonać do zmiany zdania na temat aborcji to przykro mi, ale szkoda Twojego czasu. Ja jestem za bo człowiek jest wolny, ale osobiście toleruje tylko przypadki gdy kobieta nie ma gdzie się podziać w czasie ciąży albo gdy dziecko ma stwierdzoną poważną chorobę. A takie przypadki jak opisane tu, że nie urodzi bo NIE CHCE to dla mnie dno. Pod mur je i rozstrzelać razem z tymi gwałcicielami

Gość salowa
wiem że to jest bezbronne dzieciątko,tez mi żal ,ale mam takie poglądy jakie mam,decyzja jak ona postąpi należy do niej,ja jej nie potępie jaka by ona nie była

Gość salowa
nie chce cie przekonywać do aborcji ,ale żebyś jej nie skreślała,ona już dostała w kość od życia.

Gość salowa
dobranoc dziewczyny !! polonka dużo miłości zyczę ,wiary i siły.

Przykro mi, ale ona dla mnie będzie skreślona dziś o 10.00 Nic na to nie poradzę, że mam takie przekonania. Idę spać, też się trzymaj salowa. Czasami mądrze mówisz:) A o córe tak bardzo się nie bój, bo niestety co ma się stać i taksię stanie, a jeśli będziesz ją w jakiś sposób ograniczać, to wierz mi oddali się od Ciebie. POZDRO o papa

Gość liiiiiiiiiiiiiii
Maltretowana 21 daj znac jak minał zabieg:) mam nadziej że juz po wszystkim i że już pozbyłas sie tego czegoś poczętego w nieludski sposób, życze CI wszystkiego naj naj lepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to kobiety ktore usuwaja ciaze sa zaklamane!!! robia to w tajemnicy(przeprowadzaja zabieg) a pozniej udaja cnotki i jeszcze same zgorszone wypowiadaja sie na temat aborcji!znam taka wiec nie wpierajcie mi tylko ze nie mam racji!!!! to samo tyczy sie dnonoszenia ciazy. przeciez mozna donosic ciaze i zostawic dziecko w szpitalu! ale nie!!!!!!co by wtedy ludzie,sasiedzi powiedzieli?????????!!!! ze JA ,taka mila,kochana i swieta zostawiam dziecko???? ze go nie chce?????????? Boze,wiecie ile rodzin czeka na dziecko?chce je zaadoptowac,ale nawet glupie przepisy im w tym nie pozwalaja???przeciez Wasze dziecko poszloby do nowego domu najszybciej jak sie da-bo podpisujecie papier,ze zrzekacie sie praw do niego! ale nie!lepiej zabic po cichu!i wybrac najprostsze rozwiazanie

\"pozbylas sie tego czegos poczetego w nieludzki sposob\" a wiecie ile kobiet jest gwalconych przez wlasnego partnera? bedac nawet w zwiazku malzenskim? a moze idac waszym tokiem myslenia,ktoras z was zostala poczeta w wyniku gwaltu w rodzinie?w ten \"nieludzki sposob\"? i tez bylo tym \"CZYMS\"? oczywiscie przesadzam,ale na pewno nie bardziej niz Liiiiiiii,ktora takich slow uzyla...