Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Maltretowana 21
nie bede go noxic... jutro go nie bedzie... powtarzam nie prosilo sie ono ale i ja sie nie prosilam..

Gość salowa
a jeśli ona będzie czuła niechęć i może nienawiść do tej istotki,przez 9 m-cy ,myślisz że taka fasolka nie czuje ,że jest nie chciana?

Gość Maltretowana 21
wazne ze wiem co robic... trzeba dzialac jak najszybciej w takich wypadkach

Maltretowana21 Przemyśl to ale tak w ciszy. I tak zrobisz jak zechcesz, ale może jeszcze zmienisz zdanie. Dzidzia zasługuje na życie bardziej niż ktokolwiek z nas na tym topiku.

Gość salowa
Kalaki ja czytam i popieram!!

Gość polonka
Kalaki- kazdy ma inne zdanie ale to nie powod, zeby obrazala tych, ktorzy myślą inaczej niz Ty! Twoje zachowanie jest szczeniacki- bo dorosły i dojrzały czlowiek słucha cudzuch argumentów, przyjmuje je albo nie, odpiera... A Ty tylko wy..., jestescie ... Jak nie masz logicznych argimentow to sobie odpusc! Obrazic i przekrzyczec mozna kazdego! No chyba, ze tylko o to Ci chodzi..

Gość Maltretowana 21
pewnie zwe poczuje..... ale to lepiej przynajmniej nastepne dziecko niebedzie sie meczyc w tym walnietym kraju... i przynajmniej nie zostanie zgwalcone...

Gość salowa
Tak w tym kraju nienarodzone są ważniejsze od tych ,które są już na świecie .

Gość Maltretowana 21
czemu masz taka obsesje na punkcie dzieci??

salowa ---> Może czuje, ale gdy przyjdzie na świat i trafi do ludzi którzy naprawde jej pragną to o wszystkim zapomni. polonka ---> Ja Cię podziwaim, szkoda tylko, że nie zdołałaś Maltretowanej21 przemówić dorozsądku

Gość salowa
Maltretowana21 ja byłam zgwałcona i przeżyłam tylko strach że mogę być w ciąży ,ale wiem że nie mogłabym urodzić tego dziecka.

Gość polonka
maltretowana- zastanow sie jeszcze! Możesz byc pewna jednego- jesli usuniesz ciaze- tego dziecka nie bedzie jedynie fizycznie w Twoim zyciu- ono na zawsz bedzie w Twej psychice! Nigdy o nim nie zapomnisz

Gość Maltretowana 21
dobranoc... ide spac... mam jutro tzn dzis juz ciezki zabieg... musze sie wyciszyc...dobranoc

Maltretowana21 niszczysz życie nie tylko tej dzidzi, ale i sobie. Wspomnisz to kiedyś.

Polonka jak to było z Tobą? Ty pewnie też na początku nie chciałaś tego dziecka, więc co Cie skłoniło do decyzji żeby je urodzić? Dlaczego los jest tak okrutny i \'zabija\' bezbronne dzieci? Czym one zawiniły?

Gość salowa
a czym zawiniło maleńkie dziecko chore na raka??albi inną nieuleczalną chorobe ?? ty masz obsesje dziewczyno

Gość polonka
Jak bylo!? Beznadziejnie! Czulam sie nikim! Ale Ktos mi pomogl i teraz wiem, ze nigdy nie darowalabym sobie, gdybym usunela

Kobieto z czym Ty wyskakujesz?! W tym przypadku człowiek nie mógł nic zaradzić, a w przypadku aborcji owszem może

Gość polonka
Maltretowana- to, co napisalas-musze sie wyciszyc itd.. Nie uda Ci się pozbyc tego, kto Cie zgwalcil przez usuniecie ciazy! I wyciszyc przed czym!? Przed zabiciem dziecka, ktore choc TY bardzo cierpisz nie jest winne? Nie uda Ci sie to! Szkoda mi Ciebie! Bardzo! Naprawde nie zycze Tobie ani podobnym zle...

polonka hyle czoła przed Tobą!!! Szkoda, że nie każda kobieta jest na tyle dojrzała, żeby zrozumieć to co zrozumiałaś Ty:(

Gość salowa
kochana chodzi mi o to że maleństwa są tak samo bezbronne i niewinne czasem nie można zaradzić,musi tak być taki los

Ale w tym przypadku o którym teraz piszemy można zaradzić. I Ty o tym dobrze wiesz...

Gość salowa
polonka -ciebie można podziwiać,ale nie każda dziewczyna czy kobieta umie sobie z tym poradzić chyle czoło przed tobą i życzę jak najlepiej!!

Gość salowa
można ale nie można przypierać dziewczyny do ściany ,z tym musi sobie sama poradzić,no gdyby jeszcze była pod opieką dobrego psychologa to może by urodziła

Gość polonka
Salowa- ale nie porownuj tego do aborcji! Wiem jak straszny jest bol gdy dziecko umiera a Ty nic nie mozesz zrobic...wiele razy to widzialam...ale to nie jest to samo! Tu mozesz ocalic jedno zycie! Wlasnie mozesz ocalic jedno zycie! Masz podwojna moralnosc chyba, skoro zal Ci dzieci nieuleczalnie chorych a tych z gwaltu to... I nie mam obsesji-mi tez bylo ciezko-poza tym mija ciotka wychowuje 2 maluchow-byly noworodkami(z gwaltu)a ona z mezem nie mogla miec dzieci...Ktos dal im szanse...

Gość salowa
Magda ja sama ma dwoje dzieci ,które bardzo kocham i nie mogłabym żyć bez nich ,ale nie zmienia to faktu,iż uważam że kobieta powinna decydować czy urodzić czy nie

Kalaki > popieram cię w 100 % !!! decyzja co w takim przypadku zrobić nalezy do kobiety !! Magda ty zgłoś się do spychiatry !! jedynie on ci moze jeszcze pomóc :P Jesteś tak nawiedzona i tak nakręcona jakbyś z pielgrzymki do cząstochowy wróciła do tego cała droge powrotną jarała :P Wez kobieto odwal się od tych dziewczyn co ??? zajmij się swoja dupą! I przestań pierdolić o miłości !! Nie kazdy ma w sobie tyle pokładów chęci posiadania potomka, zeby decydowac się na dziecko zgwałtu - i zrozum to w końcu pustaku :P Mam koleznake , usuneła ciążę z gwałty w III klasie liceum, teraz ma męża i dwójke kochanych dzieciaczków - tamto mineło i ona nawet o tym prawie nie pamięta. Nie ma z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia ani innych pierdół które tu wciska Magda !!:P Jest teraz szczęśliwa mężatką , ma piekny dom, ogród i synków, których kocha i kótrzy ją kochają!! Do magdy - nie pozdrawiam :P Dziewczyny 🌼

Wiesz salowa, zawsze można mieć nadzieję, że może jednak coś się zdziała. Gdyby nie nadzieja, nie byłoby po co żyć. Modlić to się możemy, ale za to niewinne dzieciątko, bo maltretowana21 już niestety podjęła decyzje.