Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

i zeby nie bylo...kazdy niech postepuje zgodnie ze swoim sumieniem,do wszytskiego ma prawo... ale mam wrazenie,ze jestescie w stanie(niektore z was)dac medal tym ktore usunely...

Klikająca szeptem ---> Popieram Cię, ale widzę, że większość kobiet na tym topiku to panny pokroju Ciiii i Maltretowanej21 dla których liczą się tylko one same i wygoda. Ale kiedyś to się na nich zemście. Zapłaczą jeszcze, że zabiły własne, niewinne dziecko mimo że miały warunki na chociażby urodzenie go. Już nie mówię o wychowaniu, bo są tysiące par, które dałyby miłość tym dziecią. Paranoja co się z ludźmi dzieje, zero sumienia, zero miłości, ZERO MYŚLENIA O INNYM CZŁOWIEKU(i to jeszcze bezbronnym i niewinnym)!!!

www.wandea.org.pl/aborcja/wczesna-aborcja.htm www.aborcja.strony.pl/html/foto.html www.ateista.org/?cat=16 www.mateusz.pl/mz/1996/frozwoj.htm www.biology.blog.onet.pl/1,album.html ZWOLENNICZKI ABORCJI!!! Wejdźcie na te strony, może to wam przemówi do rozumu.

www.wandea.org.pl/aborcja/wczesna-aborcja.htm www.aborcja.strony.pl/html/foto.html www.ateista.org/?cat=16 www.mateusz.pl/mz/1996/frozwoj.htm www.biology.blog.onet.pl/1,album.html www.arkitowie.ien.pl/?id=199 ZWOLENNICZKI ABORCJI!!! Wejdźcie na te strony, może to wam przemówi do rozumu.

dziewczyna podjela decyzje i dobrze.. jej sprawa. a wy wcale nie probowayscie ratowac dziecka nie pierdolcie jakichs glupot myslisz ze mozna byc matka teresa z kalkuty przez neta prosze nie rozsmieszaj mnie :)

magda jakie ty pieprzysz glupoty!!!!!!!! nie popierasz aborcji z gwaltu a popierasz jak ktos sie nie bedzie miala gdzie podziac z bachorem!!!!!!!!!! padam ze smiechu normalnie... a moze wtedy niech sie wlasnie przemeczy te jak to ty mowisz \"glupie 9miesiecy\" :P a nie... pieprzy glupoty dziewczyna i tyle... w takiej sytuacji takiej pannie powiedzialabym ze nie trzeba sie bylo jebac skoro wiedziala ze ja wyjebia z chaty!!!!!!!!!

www.wandea.org.pl/aborcja/wczesna-aborcja.htm www.aborcja.strony.pl/html/foto.html www.ateista.org/?cat=16 www.mateusz.pl/mz/1996/frozwoj.htm www.biology.blog.onet.pl/1,album.html www.arkitowie.ien.pl/?id=199 ZWOLENNICZKI ABORCJI!!! Wejdźcie na te strony, może to wam przemówi do rozumu.

ciebie pod mur rozstrrzelac idiotko powalona tak juz bylo napisane tez ci zycze zeby ktos cie zerznal!!!!!!! zobaczymy co wtedy a wychowuj sobie bekarta :)

Kalaki nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę z Tobą dyskutować. A tak w ogóle to naucz się czytać ze zrozumieniem imbecylu

a te zdjecia no coz pewnie ze sa straszne... ale te dziewczyny ktore usuwaja taka ciaze ktora powstala w wyniku gwaltu nie widza jak ten zabieg wyglada na szcescie ale na szczescie mozna tez poronic po tabletkach i wtedyjest im latwiej.... i dobrze...

no tak jak mowili inni jestes psychiczna i masz obsesje na punkcie dzieci... jak mozna miec na ich punkcie obsesje... taka matka tez kiedys miala a potem urosl taki gwalciciwel i jest tego coraz wiecej... i niech lepiej czasem nie bedzie...

do Magda M: bylam tu kika dni temu i widze jak sie zmagasz z prostota panienek wypowiadajacych sie tutaj. odpusc sobie bo sie tylko nadenerwujesz a do nieczego to nie doprwafdzi. ja jestem po Twojej stronie tak poza wszysrtkim.jak czytam to forum to mi rece opadaja. nic sie nie poradzi. taka mamy mlodziez teraz:/

To szkoda, że nie widzą, bo lekarze powinni im prosto pod nos podstawić to dzieciątko i powiedzieć: "przykro mi nie zostanie pani matką takiej pięknej istotki"

taa pogita jestes skoro masz takie myslenie lekarz powienien mowic ze bedzie dobrze i tak pewnie mowi ...

nelke Dzięki za trzymanie strony, ale ja nie potrafię odpuścić, bo we mnie się kotłuje jak czytam wypowiedzi tych panien co usunęły ciążę albo są za. To poprostu paranoja!!!

faktycznie bardzo piekna istotna taka we krwi luksus dla ciebie jak widac \"piekna istotka\"hahahaha

ale try nie rozumiesz jednej prosciutkiej rzeczy... niekogo to nie obchodzi ze sie kotluje w tobie :) kazdy ma cie w d.... :) no i naszczescie :) czekam teraz na Maltretowana aby jej pomoc i powiedziec ze wszystko bedzie ok :)

maltretowana przyjdz tu wiedz ze jest dziewczyna ktora bedzie cie wspierac bo cie rozumie... albo poczytaj topik jak dziewczyny usunely ciaze ale te dobre opinie a zlymi sie nie przejmuj :)

Jak ma słabą psychikę to lepiej niech tu nie piszę, bo takie same zjechy dostanie ode mnie jak głupitka Ciiiiiiiiii

MAGDA M : ogolnie nie jestem za usunieciem ciazy. ale nie wiem co bym zrobila jakby mnie zgwalcono. podejrzewam, ze zastanawialabym sie nad usunieciem--> nie umialabym kochac tego dziecka. ale to tylko moje domysly.. narazie nie chce miec dziecka wiec sie zabezpieczam.. za jakis czas chce sie starac o dzidzie ale za jakies 3-4 lata nigdy nie mow nigdy. gwalt to trauma. dziewczyn, ktore zostaly zgwalcone i cca usunac cioaze nie potepiam, ale potepiam te, ktore uprawiaja sex ze wszystkimi na prawo i lewo i leca pozniej zeby usunac. i tak jestem za Toba:)

Gość Maltretowana 21
tak Kalaki juz jestem :) juz po wszystkim lekarka tak dobrze do mnie mowila... wiem teraz ze bedzie dobrze i ze to byla dobra decyzja... :) i jest latwiej niz myslalam... choc troche ciezko ale to normalne ... Dziekie Kalakai za wsparcie ... masz racje mam gdzies tez je panny ktore tu naruja mi... :) powodzenia nie uda sie to wam :)

Gość Maltretowana 21
te usmieszki to tylko taka jaka zaslonka przed tym ze jest mi tak latwo... jest mi ciezko ale nie jest zle...

Gość kalanalakala
3maj sie jakos..

Gość Ciiiiiii
sorki ale nie bylam bo net mi nie dzialal :/ i ze nie moglam pogadac z Toba Maltretowana :( nie dzialal mi i nawet nie wiedzialam co sie dzialo :/

Gość Maltretowana 21
kanalakan bedze sie trzymac... bedzie ok i to wiem

Gość Ciiiiiiii
ja tez wiem ze bedzie dobrze... wystarczylo jedno zdanie :" nie bedziesz ciepriec z tego powowdu ze ktos chciala bys cierpiala" wez to sobie do serca i powtarzaj :)

Gość Maltretowana21
wiem ze bedzie dobrze musi :)

Do SERCA? Wy wogóle tego organu nie macie skoro niszczycie niewinne życie tylko dlatego, że wam się nie chce go nosić przez 9miesięcy. Morderczynie, morderczynie i jeszcze raz morderczynie. Zachowałyście się jeszcze bardziej nieodpowiedzialnie niż wasi oprawcy

Ciiiiiiiii, maltretowana > jestem z wami dziewczyny ;) trzymajcie się > naprawdę będzie dobrze ;) Zrobiłyście to co uważałyście za słuszne i tego teraz się trzymajcie ;) Na pewno nie było to łatwe, ale teraz juz wszytko się ułoży ;) pozdrawiam cieplutko ;)

Madziu :P serce to pompa pompujaca krew, a one zyją więc mają ten organ :P poczytaj książke do bilogii do podstawówki :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D