Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Ja też mam podobnie. Mam drukarkę Hewlett-Packarda i internet, i część moich znajomych przyjaźni się tylko dlatego, żeby móc poprosić o wydrukowanie. Co gorsza, dziewczyna z którą zaczął spotykać się ten nudziarz Krab (czyli moje alter ego), też zainteresowała się nim dopiero wtedy, gdy wspomniał coś o konieczności drukowania ustawy o samorządzie terytorialnym. Nieszczęśniśmy wszyscy :(. Taki lajf, trudno.

kulerwa nie po to dyle czasu dochodzilem do tego co mam zeby teraz to wszystko rzucic ...

Gość ciekawska Ania
rozumię Cię

ą ją nię rozumię was, bo język polski podobnie jak myslenie sprawia wam kłopoty

Gość ciekawska Ania
rozumie Cię,bo nawet od kobiet słyszałam''jak bym była facetem to bym sie koło Cibie zakręciła'' od faceta raczej nie odczułam ze leci na to co mają moji rodzice ale np:odczułam to od jego rodziców :-(

Ciekawska ania: obawiam się, że leci albo na twoje ciało, albo na twoją kasę. Bo przecież nie na kreatywną ortografię, która zwykle dość dobrze oddaje poziom intelektualny :D

Gość ciekawska Ania
moze ale Tobie nic do tego

Gość strdshoiu
ja tez czasem mysle ze faceci interesuja sie bardziej kasa moich rodzicow (milion zika w sezonie) niz mna :((((

Ania znam 1 dziewczyne ktorej rodzice maja baaaardzo duzo pieniedzy . Poczatkowo jak uwamiala sie z chlopakami placila za nich w restauracjach i w pubach bo ona miala poprostu pieniadze a oni nie . Po pewnym owi panowie sie chwalili ze maja bogata laske i nie musza za nic placic .... zalosne ... Dziewczyna tez zaczela miec uprzedzenia i teraz spotyka sie tylko w zasadzie z obcokrajowcami przy kasie . W liceum nie mialem tego problemu co teraz . Jestem przystoiny i dobrze zbudowany takze nie bylo zadnego problemu ze znalezieniem bratniej duszy ... Teraz zanim zaczne sie spotykac z dziewczyna zastanowie sie zawsze pare razy ...Powinni otworzyc strone internetowa na ktorej mozna byloby poznawac osoby o podobnym statusie spolecznym .... Tak bylo by chyba o wiele latwiej...

Niedociagniecia ortograficzne wynikaja w moim przypadku z dysortografi a nie analfabetyzmu i braku inteligencji....

kułerwa, zazdrośnico jedna. Właśnie trafiłaś w sam środek życia wyższych sfer, więc okaż trochę szacunku, no! Tu są ludzie piękni, wysportowani i bogaci - coś jak w \"Modzie na sukces\" czy \"Dynastii\". Więc się nie wtryniaj, tylko podziwiaj z otwartą buzią.

z tego wszystkiego to chyba zaszyję się w swoim weekendowym domku połozonym w Malibu

Zalosne ... U was w miescie nie widzicie ludzi ktorzy maja pieniadze ? Nie ma u was prywtych szkol ? Ludzie nie kupuja w salonach nowych mercedesow ?

Gość noe.
przeczytalam uważnie i niewiem czy do końca Tobie wierzyć,. no ale ,... mam kase od zawsze i nie mam problemu z przjaciółmi , nie place za nich , nic po prostu sa dla mnie aja dla nich. z chłopakami tez nie mam problemu wiekszgo , no fakt ze sama sobie ich wybieram . ale to jest sprawa mojego codziennego nastawienia .

Ta, jasne. Dysortografii. Wiesz, miałem kumpla w ogólniaku - prawdziwy geniusz. Babka pisała zadanie na tablicy, kończyła, a ten podnosił rękę podchodził i rozwiązywał (a klasa była profilowana!). Ale za to nijak, po prostu NIJAK nie był w stanie pisać bez błędów. I to zupełnie oczywistych wyrazów, do tego robił je chaotycznie. To była dysortografia. Te bzdury pisane przez \"internałtuf\", w stylu \"skont jesteś\" \"wogule\" itp. to zwykłe nieuctwo. I nieczytanie książek.

Gość noe.
dobrae mówisz faceciku-merc , plazma , czy co tam jeszcze. może sie znudzic ... bo ileż można jezdzić merc. ml400. prawda . ja ciebie rozumiem , bo faceci lecą na moje pieniądze , a ja chce ...no wlaśnie ........ wiecej kasy!!!!

Z przyjaciolmi tez nie mam zadnego problemu bo wiem ze zadaja sie ze mna za to jaki jestem . Jesli chodzi o dziewczyny to jest zupelnie inna sprawa.Pozatym ty jestes dziewczyna a faceci nie zwracaja az takiej duzej uwagi na pieniadze u partnera jak kobiety, tak mi sie przynajmniej wydaje. Drab nie wiem co chciales udowodnic tym tekstem ze jakis kumpel rozwiazywal zadanie bo byl dysortografem i geniuszem ... no comment.

Gość noe.
hmmm- nefrytowy - jakiś Ty uczony moralista. można by powiedzieć ; panie profesorze ................. przestań sie wymądrzać !!!! i spróbuj pisać na temat.. pozdro.

Nigdy nie myślałam, że bogaci ludzie mają takie problemy, chyba najlepiej być po środku:)... macie troszkę racji, może być tak, że ktoś jest z Wami dla pieniędzy, bo fajnie jest się pokazać w drogim aucie czy dostać prezent za niezłą sumkę. Nie ma sposobu, żeby to sprawdzić, trzeba czekać i obserwować i czasem zapomnieć o tym co się ma. Jeśli Twoje myśli będą tylko krążyć wokół tego, co posiadzasz i o co się boisz, to może się okazać, że przegapisz prawdziwą miłość \"Człowiek nie jest bogaty tym co ma, ale tym bez czego z godnością może się obejść\" i tej godności i tym bagtym i tym biednym z całego serca życzę:)

Nic nie chciałem udowadniać. Zresztą... nieważne. Wydaje mi się, że przekaz był jasny. A zresztą, co mi tam: napiszę wprost. W internecie każdy nieuk i głupol zasłania się dysortografią, która jest czymś bardzo rzadkim i zupełnie nieskorelowanym z wykształceniem, wiedzą czy zdolnościami. Natomiast ta \"internetowa dysortografia\" to zwykłe nieuctwo i nieczytanie niczego, charakterystyczna dla osób małoletnich. Ejmen. Przepraszam, że zakłocam łzawy wątek ludzi z wyższych sfer. Hue-hue-hue.

Gość noe.
tak facet ; o co mu chodzi... no to napisz jak szalejesz bo ja jetem typową blacharą . jak wiesz co to zanczy.

Drab: Psychologiczno-Logopedyczny zespol terapeutyczny Np.rej kuratora K324 rok zał. 1994 Opinia: Grzegorz Brzeczyszczykiewicz ur.12.12.12 uczen VIII klasy 1 szkoly spolecznej w "miasto" byl badany w psychologiczno-logopedycznym zespole terapeutycznym" nazwa" z powodu trudnosci z poprawna ortografia i strona graficzna pisma Badania psychologiczne wykazaly wyzszy niz przecietny ogolny poziom rozwoju umyslowego. Rozwoj jest nieharmonijny w obrebie poszczegolbych zdolnosci intelektualnych ...........Na znacznie wyzszym poziomie zaznaczaja sie funkcje myslenia matematycznego , zdolnosci matematyczne ....... ma zaburzenia pisania pod postacia dysortografi i dysgrafii. Teraz napewno powiesz ze skopiowalem to z internetu.... Czesc.

Temat jest z przysłowiowej dupy Równie dobrze można zasadzić tematem typu: Boje sie iść do sklepu bo mam w lodówce 3 pomidory i zjełczały kawałek masła mazurskiego No kułerwa troche litości i troche więcej polotu, a co do dysortografii to jest rzecza udowodnioną że skont, zkond, z kąd piszą gimnazjalne buce , których jedynym słowem czytanym jest instrukcja montażu kondona na prąciu.Calowicie popieram tu kolegę nefrytowego

tam powinno byc napisane zdolnosci kombinacyjne a nie matematyczne ...

Gość noe.
chyba Cie zirytowł ?! ale co tam .

Gość ciekawska Ania
Drab nie musisz mnie uświadamiać że to forum publiczne To akurat jest o zyciu uczuciowym,jak sie nie podoba to weż sobie ta ortaografi i załuż własny temat