Asiulek 22 0 Napisano Grudzień 18, 2006 hej hej :) ja po 1szym sniadanku jestem,standard --banan+platki+jogurt, a na 2gie sniad zjem 2 kromki slonecznikowego chlebaz serkiem wiejskim, pije od kilku tygodni zielona herbate, ale znowu wrócę chyba do czerwonej,bo się za nia stęskniłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffika 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Hej.)Ja tez juz po sniadanku choc troche poznym bo poleniuchowalam dzisiaj okropnie!Milego dnia wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Wita ja dziś jabłko mandarynka 3 kromki wazy z wędliną i troszkę jestem głodna ale w domu będe o 16 i nie wiem jak to wytrzymam. Dziś wypiłam kawę i zieloną cherbate ale zaraz sobie zrobie jeszcze jedną. Dziś po pracy ide po prezęty gwiazdkowe to pobiegam troszkę po mieście więc spalę troszkę kalorii. Oj czuje że sie napaliłam na to odchudzanie i że mi sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anraCZ 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dziewczyny co sie z wami dzieje mam nadzieje ze nie poumieralyscie z glodu :D ja sie czuje dobrze !!! i oby tak dalej martwie sie troche bo nei weim co bedzie w wigilie :/hmmm jakby mialo mnie nie byc juz ale zapewne bede no to i tak WESOLYCH SWIAT !!! SZAMPANSKIEJ ZABAWY I wytrwalosci w diecie nawet po nomwym roku :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffika 0 Napisano Grudzień 18, 2006 jej,a mi akurat dzisiaj skonczyly sie zapasy czerwonej herbaty:( Wlasnie zastanawiam sie jak ja teraz zdobyc i jesli mi sie uda jescze przed swietami to bedzie to nie lada wyczyn:)Uzaleznilam sie od niej i nie wiem jak bede pila taka normalna...ble... Pozatym zepsul mi sie strasznie humor jak dowiedzialam sie ze na silownie ktora sobie wybralam moge zaczac chodzic dopiero od nowego roku bo wczesniej musze zrobic badania a lekarz ma ferie swiateczne:(Normalnie nie wiem jak tak mozna..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka90 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Zjadłam na razie 2 kromeczki chleba z serem żółtym, 1 z dżemikiem, szklanka czerwonej herbaty na obiadek ziemiaczki z buraczkami i omlet. I mam nadzieje, że dam rade i wytrwam żeby już po nic nie sięgnąć. Może jabłko wieczorem tylko. Nic więcej. Trzymajcie się dziewczyny. U mnie totalna masakra, tyleee spr. :/// I wszystko przed świętami trzeba zaliczyć. Jak już sięwyedukuje wszystkiego na jutro to może zajrze tutaj. :D:D papatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Ja na obiadek paluszki rybne i surówka bez ziemniaków. Ogólnie dziś zjadłam z 900 kalorii jeszcze jakieś jabłko zjem i starczy na dziś. Ogólnie nie jestm głodna i jeszcze jedno ptasie mleczko nie mogłam sie oprzec te słodycze. Jak pomyśle o tych świętach ile jedzenia będzie to koszmar. Wigilia u teściowej i bratowej czyli dwie. Pierwszy dzień świąt u teściowej drugi u rodziców jedzenie jedzenie i jeszcze raz jedzenie. Do niedzieli więc trzeba sie oszczdzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Grudzień 18, 2006 hello drogie Panie :) ja jestem z siebie dumna, bo 3mam sie dzielnie, nic zakazanego nie jem, samo zdrowe jedzonko :) oj,jak fajnie :) hihihi a jak mam chwile słabości to tu wskakuje i czytam nasze postanowienia i juz mi przechodzi ochota na jedzenie :) oki,uciekam,może później wpadne do Was :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Ech...u mnie coraz gorzej, znów jest 63, ja chyba puchne od tego żarcia, sama juz nie wiem. Dzis było: bułka razowa z serkiem top. actvia talerz krupniku jogurt z musli biorę się za siebie jeszcze raz bo jak pisałam chcę wyglądac super 2.1 :P Trzymajcie się chudo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyta83 Napisano Grudzień 18, 2006 oj jestem dzisiaj padnięta cały dzień biegałam po sklepach... ledwo siedze przed komputerem ale musiałam się odezwać i poczytać jak Wam idzie dietkowanie - bardzo mnie to mobilizuje :) A wiec na śniadanko były dwa jajeczka na miękko + herbatka, poźniej orzeszki ziemne (niestety zbyt duzo ich zjadłam ale to był moj obiadek w trakcie jazdy autem), a na kolacje paluszki rybne z surówką z kapusty pekińskiej. Nie zamierzam dzis juz nic jesc i tak za dużo dzis juz kalorii pochłonełam :) Miłego wieczorku! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vesper Napisano Grudzień 18, 2006 hey ja jestem juz po obiadku i po kolacji niestety nie moglam sie oprzec i po 18 kilka godzin:/zjadłam activie!nie jem tych słodyczy a waga nie spada:(:(drazni mnie juz to !pije hektolitry czerwonej herbaty i nic:(wracam do moich zajec trzymajcie sie cieplo pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka90 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Faceci to same problemy!!! :/ Zestresowałam się i pożarłam chyba z1000 kcal w samych słodyczach!!! Przed chwilą!!!!... :( :( :( :( A do 20:30 było idealnie właściwie.... ;( ;(... Ech, ale jutro znowu dzień i od nowa będę walczyć. Najważniejsze, żeby przestać się przejmować facetami!!! ... ... ... ... ... ... Beyonce » Irreplaceable To the left to the left to the left to the left mmmm to the left everything you own in the box to the left in the closet, thats my stuff yes, if I bought it, then please don't touch (don't touch) and keep talking that mess, thats fine could you walk and talk, at the same time? and its my name thats on that jag so go move your bags, let me call you a cab standing in the front yard, telling me how I'm such a fool, talking 'bout how I'll never ever find a man like you you got me twisted you must not know 'bout me you must not know 'bout me I could have another you in a minute matter fact, he'll be here in a minute (baby) you must not know 'bout me you must not know 'bout me I can have another you by tomorrow so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable so go ahead and get grown call up that chick, and see if shes home oops I bet you thought, that I didn't know what did you think I was putting you out for? because you was untrue rolling her around in the car that I bought you baby, drop them keys hurry up, before your taxi leaves standing in the front yard, telling me how I'm such a fool, talking 'bout how I'll never ever find a man like you you got me twisted you must not know 'bout me you must not know 'bout me I could have another you in a minute matter fact, he'll be here in a minute (baby) you must not know 'bout me you must not know 'bout me I'll have another you by tomorrow so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable so since I'm not your everything how about I'll be nothing? nothing at all to you (nothing, nothing) baby i won't shed a tear for you (I won't shed a tear for you) I won't lose a wink of sleep (a wink of sleep) cause the truth of the matter is (truth is) replacing you is so easy to the left to the left to the left to the left mmmmm to the left to the left everything you own in the box to left to the left to the left don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable you must not know 'bout me you must not know 'bout me I could have another you in a minute matter fact, he'll be here in a minute (baby) you must not know 'bout me you must not know 'bout me I can have another you by tomorrow so don't you ever for a second get to thinkin' (baby! hey yea) you must not know 'bout me you must not know 'bout me I could have another you in a minute matter fact, he'll be here in a minute (baby) you can pack all your bags we're finished cause you made your bed now lay in it I could have another you by tomorrow don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable ... ... ... ... ... Ech... Mam nadzieje, że jutro humor mi się poprawi. Dobranoc... :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Witam ja też trzymam sie teraz mnie troszkę dopada głodzik wiec zrobiłam sobie ciepłą herbatkę. Pozdrawiam Was gorąco nie chce wchodzić na wagę zrobie to za jakiś czas i mam nadzieje że będzie mniej. Kiedyś schudłam 14 kilo i waga szła szybciutko i mam nadzieje że teraz też sobie poradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monicaaa Napisano Grudzień 19, 2006 Czy nie lepiej jest się więcej ruszać zamiast się głodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffika 0 Napisano Grudzień 19, 2006 SROKA90 jutro jest nowy dzien wiec nic sie nie martw...,niestety ale to sie czasem zdarza kazdemu:( MONICAAA jesli tobie sie wydaje ze sie glodzimy to musze ci powiedziec ze bardzo sie mylisz kochana:)A ruchu mi na przyklad wcale nie brakuje wiec sie nie martw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monicaaa Napisano Grudzień 19, 2006 Zdrowiej jest się uzależnić od endorfin w organiźmie poprzez ćwiczenia,rower,bieganie itd.. niż od czerwonych herbatek itp głupot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Wiam dziś nowy dzień nowe postanowienia. I pamiętajcie bedziemy super laski. Ale ćwiczć też musimy bo jak sie chudnie to ciało staje sie mniej jędrne. Więc pilingi, ćwiczenia, kremiki to oczywiści też potrebne zabiegi przy odchudzaniu. Dziewczyny ja zaczynam dziś 6 weidera i postanawiam że dotrwam do końca i nie przerwe aż do 42 dnia już kiedyś przeszłam te ćwiczenie i dają efekt. I od stycznia ide na areobik. Teraz też chodziłam tylko grudzień odpuściłam ale efektów nie było bo sie obrzerałam. Pozdrawiam życzę pozytywnego nastawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Grudzień 19, 2006 witajcie, u mnie wczoraj nie poszło tak jakbym chciała, niewiele zjadłam, nawet po 17 nic nie jadłam, ale zajadłam mój smutek czekoladą z nadzieniem tofi. ale nie ma co się nad sobą użalać, dziś jest nowy dzień, przygotowałam sobie do pracy drugie i trzecie śniadanko i jest ok. cały czas się zastanawiam czy kupić tort na swoje urodziny w święta czy też nie. zawsze miałam tort i bez tego byłoby dziwnie, ale dieta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 19, 2006 E_S_C_A_P_E ładnieschudłaś w talii czy robisz jakieś specjalne ćwiczenia. A co do tortu to może bć mały kawałeczek Ci nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 cześć wszystkim :):):) u mnie dziś dobrze :) narazie wiem, sama woda będzie leciała, ale jakbym staneła na wadze to pewnie byloby juz 2 kg mniej, ale to tylko woda,więc zważę sie przed Świętami,np w piątek :) juz mam praktycznie wolne na uczelni :) i będę siedziała w domciu no i myślała o żarciu :( muszę czymś się zająć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 właśnie ESCAPE co robisz,że tak lecisz w talii? podziwiam :) i gratuluję :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Suzi i Asiulek nic specjalnego nie robię. Dieta - wiadomo - niskowęglowa. Cwiczenia - raz siłownia, raz aerobik. Jak mi się przypomni i mam siły to pokręce hula-hop. Nie miałam żadnej gotowej recepty na talię, chociaż najbardziej mi na niej zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SyZer Napisano Grudzień 19, 2006 "mnie to się marzy 5kg w dwa tygodnie ps.jutro znowu kolejne podejście do głodówki oczyszczającej" hej dziewczyny. moze sie troche wypowiem w temacie. po pierwsze głod jest naturalnym instynktem. wy z nim walczycie. jeszcze moze z uczuciem macierzyństwa bedziecie w przyszlosci walczyc?? albo z odruchem oddcyhania?? to wszystko ma mniej wiecej taki sam sens. nie wiem czy czytalyscie jakalkiekolwiek naukowe opracowanie tematu odchudzania. przeciez organizm głodzony w naturalnym odruchu zamiast spalac tłuszcz spala mieśnie. tak to prawda, wage sie straci, ale wyglada sie gorzej! niz przed dietą. dlatego proponuje jeść normalnie ale zapisac sie na basen, silownie. efekt bedzie o niebo lepszy. rozumiem, ze jakas mloda jeszcze niedoswiadczona kobieta chce sie odchudzać. bo widziala duzo plastikowym pań w reklamach. no to powiem wam cos drogie panie: dobor naturalny tak uksztaltował nas(panow) ze wolimy bardziej zaokrąglone ksztalty. no taka prawda. kobieta musi byc kobieca. miec biodra okrągłe i piersi. no przykro mi ale znakomitej wiekszosci facetow kosciste babki sie NIE podobają. jak pokochac kogos kto walczy ze swoimi naturalnymi odruchami , w dodatku ciagle jest rozdrażniony. powiem wiecej - wyglada niezdrowo(no sorki ale ponizej BMI 20) kobieta z postury zaczyna przypominać faceta.. nie napisalem tego aby sprawic wam przykrosc , ale zeby wam otworzyc oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Syzer co innego walczyć z odruchem głodu a co innego zwracać uwagę na to co się je. po drugie, pojęcie \"jeść normalnie\" nie jest jednoznaczne. dla każdego \"normalnie\" oznacza co innego, każdy wyniósł z domu inną \"normalność\", np. u mojej koleżanki w rodzinnym domu jada się najczęściej bardzo ciężkie mączne rzeczy, ale też jej mama i siostra są bardzo otyłe. czy powinna w związku z tym jeść \"normalnie\"? dla innych normalne jest ciasto/lody... po każdym obiadku na deser do kawy. Oczywiście zgadzam się że ruch jest bardzi ważny w odchudzaniu, sama się do tego stosuję, ale rozumiem że nie każdy ma na to czas/pieniądze/energię. Nie każdy jest rozdrażniony podczas odchudzania, ja np tryskam energią,mój partner ani nikt z mojego otoczenia nigdy nie odczuł na sobie negatywnych skutków mojego odchudzania. Moje BMI owszem jest poniżej 20 ale nie wyglądam jak facet, wręcz przeciwnie - bardzo kobieco. piersi w rozmiarze C, biodra okrągłe ale nie obtłuszczone. Raczej nikomu nie sprawiłeś swoim wpisem przykrości, szkoda tylko że takie masz wyobrażenie o odchudzających się kobietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzi26 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Ja prze ciążą nigdy sie nie odchudzałam i nie hamowałam naturalnych zachowań ale jak urodziłam i ważyłam 76 przy wzrości 156 to nie było to naturalne. Naturalny proces ciąża zrobił z mojego ciała coś co mi sie nie podoba i teraz musze z tym walczyć. Więc jest różnica między dziewczynami które mają 50 kilo i mówią że jestem za gróba a tymi które muszą o siebie zadbac by sie akceptować i pozytywnie czuć. A co myślisz o osobach które mają 100 kilo zajadają może tłuszczu i siedzą przed telewizorem to jest ich naturalny instynkt. A może obrzarstwo, które prowadzi do wielu chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffika 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Witam:) Napisalam kilka slow do SyZera ale przemyslalam sobie wszystko i zrezygnowalam ,uwazam ze kazdy ma prawo decydowac o tym jak wyglada i jesli nie czuje sie dobrze w swojej skorze a ma sile i ochote aby nad tym popracowac to nie ma w tym nic zlego.Mysle ze tyle wystarczy..... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorek1212 0 Napisano Grudzień 19, 2006 dziewczyny co to byl za dzien wczoraj? Ja tez mialam fatalny nastroj.... i tez go zajadlam... eee i zapilam. Syzerku prosze to nie przez diete!!! maly kryzys w rzucaniu palenia i masakryczna chec powrotu do Polski raczej.. ale dzis juz mi lepiej, wyspalam sie i zastanawiam sie czy sobie dzis uczelni nie odpuscic... :) Dzis kolejny dzien walki. Dziewczyny co robimy przez Swieta? No przexciez nie ma co sie oszukiwac diety nei da sie utrzymac. Ja mysle, ze powroce w 2 tygodniu stycznia do dietki, wtedy tez wezme sie za cwiczenia, tylko czy topik jeszcze przetrwa? a moze jakis nowy? gdzie was potem szukac? Dobrze mi sie z wami odchudza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffika 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Madziorek1212 Mam nadzieje ze topik przetrwa,ja w kazdym razie bede nadal tu zagladac/moze troche rzadziej ale bede/... A masz racje ze przez swieta nie ma szans aby sie odchudzac-to poprostu niemozliwe.Ja mam zamiar jesc tak do 1200 kcl mniej wiecej i tak zamierzam przetrwac swieta.....Byle nie przytyc!Apo swietach SB.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anraCZ 0 Napisano Grudzień 19, 2006 no to 3 jajca na twardo +majonez godzina treningu next 2 kabanosy wieprz i drob :) pozdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 ja na bank tu będę cały czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach