Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi dają studia...

Do wszystkich dziewczyn, które mnie olały!

Polecane posty

nie mam nawet sił wy wam wygarnąć swoich żalów :( Wiem, że chodzi o wygląd, o trądzik który mam (leczenie nic nie daje). Podobno uroda się nie liczy bo kiedyś mija.... a ja wam powiem, że kobiety to gó...no obchodzi :( Mam tylko ciche marzenie, że kiedyś sytuacja się odwróci...

Gość Sedzia Dreed
" Nigdy się nie poddawaj"

Gość ja kobieta.
bo chcesz miec wszystko od razu, tacy są faceci - zadupczyć i do nastęopnej

Gość ile za to dostane
Nie z bardzo ciche skoro piszesz na forum. Nie mazgaj sie sie. I co z tego ze masz tradzik. To nie koniec swiata. Z tym sie zyje i zarywa lachony.

Gość Man of Honor
Tylko, że z trądzikiem zawsze jesteś na ostatnim miejscu...musisz byćo 3 długości lepszy od pozostałych kandydatów....... Czy on coś pisze o dupach ? Che mieć dziewczyne, to coś złego

Gość Burdel w mej głowie
a ja mam nadzieje, ze kiedys będę tak piękna, ze będę mogla olac tych wszystkich dupkow, ktorzy nie zwracają na mnie uwagi.. zobaczycie jeszcze.

Gość annanasek
przykre to ze taki masz uraz do dziewczyn, nie wszystkie sa takie wiesz??? cierpliwosci! nie pielegnuj w sobie tej zlosci bo nie bedzie ci z ty dobrze pomysl o swoich dobrych stronach

Gość pf
masz racje baby sa bezlitosne wiem bo sama nia jestem pozniej gdu dojdziesz do czegos tym wszystkim ktore na ciebie nawet nie spojrzaly pokazesz gest kozakiewicza

to mi tylko daje sił do walki!!! Myśl, że kiedyś wstane z łóżka jako wygrany a nie ciągle jako przegrany!!!

Gość ANNANASEK
przeciez nie moze byc az tak zle!!! caly czas czujesz sie przegrany przez dziewczyny ktore cie nie chca??

22 lata ZERO kontaktu z dziewczynami! a nie jestem nieśmiały! ciągłe pytania rodziny kiedy kogoś sobie znajde, a do tego kumple, chamy, prostaki ( ale o gładkiej buźce) którzy zmieniają kobiety jak chcą! Mo charakter czy osobowość ma zerowe znaczenie!

Gość Sedzia Dreed
Zatkało je...3maj się stary...rób swoje i nie wierz im !!! one wcisną największy kit by pozbyć się wyrzutów sumienia!

Gość pf
ja nie mam zadnych wyrzutow zawsze facetow traktowalam/traktuje fair nawet gdy na to wcale nie zasluguja

Gość pf
nawet pryszczak ma serce i swoje potrzeby czasami brzydki a sympatyczny jest 100%lepszy od przystojnego cwaniaczka

Gość ANNANASEK
zgadzam sie. nie wiem co mam ci powiedziec widzisz kazdy cos tam ma! pomysl o ludziach niewidomych, kalekich , biednych to jest chyba wiekszy bol a ty masz jeszcze cale zycie przed soba wiec uszy do gory!!!

Gość agnesina
jak ja mialam tradzik to mnie faceci traktowali tak samo. A ja tradzik wyleczylam a meza znalazlam sobie poza granicami kraju w ktorym bylam tak lekcewazona przez osobnikow plci meskiej:)) P.S Teraz jestem juz bez tradzika:))