Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama

ZROBCIE COS ZE SOBA!!!

Polecane posty

Gość No widzisz Acha nie umiesz
Net nie rozśmieszaj mnie proszę :D

No widzisz Acha nie umiesz Gówieneczko wieś .... Ale nie bede ci(...) pisiała ...bo i tak cos nowiutkiego wymyslisz w tej swojej malusienkej łepetyneczce ....nio ! to pojde sie tlosecke pobawic .. pia pia ...

Gość
wwłasnie o to mi chodzi abys zaczeła sie wreszcie smiac!!!!!!! wkoncu zajarzyłas ! smiej sie a nie marudz!

Gość
asiunia polepimy bałwanki z plastelinki spytaj mamusie cy mozes do mnie psyjsc

Ja zazdroszczę!!! Nicnierobienia! Też bym tak chciała ! A tu ciągle robota i robota, jak u Kopciuszka :D:D:D:D:D

:D :D net jak ja cię uwielbiam Acha - nie piernicz mi tu głupot, tylko odpowiedz na pytanie dziefffczynko :O

Gość
Lafinka choc sie pobawic mozes! sefowa ci pozwoli!!!!

Ten topik chyba nie poto powstał aby jedni drugim wytakali błędy tylko po to aby niektórzy zastanowili się nad tym że poza życiem wirtualnym jest jeszcze coś takiego jak real ( NIE SKLEP)))))) Faktycznie czasem można dostać lambady w żołądku czytając niektórych.

Gość
w realu musze byc dorosła a tu jestem dzidzius fajniusio tu jeśt BALDZIO!!!!

Acha już daję ci spokój, jak mi przykro ze nie napisałas 😭 ale gdybyś miała sie czym pochwalic to zrobiłabys to :( Ale jesteś chociaż fryzjerką ? albo czymś w tym stylu ?

Gość
nie ładnie jest sie chwalic a asia o tym wie

Gość
a co złego jest w byciu \"chociaz fryzjerką\"\"?

Gość
daj koleziancie malbolo sibko ziapalimy mi mama tes nie kazała

Gość
gorzej jak nase mamy beda musiały isc na dywanik pani dylektol zia to nasie palenie haaaaaaaaaahaaahhhhhhaahhhaaaahhaaaah

Nie nic złego, nie żebym uraziła kogos, jeśli tak to przepraszam. Chciałam się tylko dowiedziec jednej rzeczy od Achy, ale ona uciekła, bo zadałam kłopotliwe pytanie dla niej, zawsze tak brała wszystko śmiechem, zabawą a tego nie umiała ?? hmmmm moje wątpliwości już zostały rozwiane. Czesc dziewczyny 🖐️

ciałego nie dostaniesz, ino śtacha zia młoda jesteś na palenie! hej pomarańczka! uczyć się mozna cale życie ale młodym jest sie tyklo raz zazdrościsz? hahahahaha

Gość tez mama
Nie Ona nie uciekła:) Tylko pokazała ze mozna zignorowac czyjes zaczepne teksty-jesli sie tylko chce.... Jak widać szybko Cię zniechęciła..miło:)

Gość no i jak zwykle..
żenujące kółko wzajemnej adoracji jakiejs netar i achy..co za czasy nadeszły, że ma się komputer a nie ma mózgu

uciekla ... bo mamusia zawolala i dala batonika duuuuuziego ....:) a fe ... nie bede z Wami papieloskow palila ....BZYDKOOOOO ! nie i jussss! Beeeee Beeee Beeee ...!! nie bede ci(....) pisala o mojej skołce ...bo nie ! bo niecie ! w tlakcie przdskola wyzssego jetem ! A CIO ? a nalazie mam LO+śtudium BHP...wieś cio tio? Placuje tezzz ....w świetliczce , z dzieciaczkami :) dlatego taka dzicinecka jetem ! pia pia jeszcze kawalek batonika ziostał 🖐️

Ja chcę! Uwielbiam słodycze! Juz dzisiaj całą czekoladę wyżarłam firmową. Jacy niektórzy ludzie tu zestresowani są... Komu zrobić masażyk relaksujący, hę ?

Gość
ploooooooseeeeeeee paaaaaaani bo acha sama je batonika i niechce sie podzelic chytlus chytlus chytlus ciuss ciuss

Gość Acha ty naprawde
lubisz net-ar ?:O Straszne to jest Jestes na poziomie dziewczyna i z taka cholota gadasz

Gość Acha masz maturę
o i jeszcze studium BHP, no to respekt :O :O :O

Gość Ze na da
chcialoby sie cos napisac wtracic ale jak tak poczytac te pierdoly to odechciewa sie.Nie mozecie kielbasic sobie na innym forum

Wuj Ci do tego kogo lubię ! Chołoty szukaj wsrod najblizszych ....bo 100 % są Twojego pokroju .... I tyle w tym temacie - w tym topkiu.... A ty (... ) mozesz prwokowac ile chcesz : o moim wykształceniu ...o mojej rodzinie ....o moim wygladzie ...tym co piszę i jak ...mozesz dosłownie wszystko i tak jestes dla nikim ....anonimowym NIKIM .... zegnam i przepraszam autorke za robienie \"syfu \" autorkę która miała jak widac dobre intencje ....pozdrawiam Cie 🖐️

Gość tez mama
Nie zaskoczylo mnie wcale to co sie z temtu rozwinelo:) czulam ze tak sie stanie:) Wiem tez ze zadnej poprawy na forum nie bedzie:) Ale sprobowac zawsze mozna........

Gość Acha gdzie jestes
:D ??

Gość odswiezam
bo tu dnudno sie zrobiło na kafe