Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Powiedziałam że mam dziecko po miesiącu spotykana się i więcej go nie zobaczyłam

Polecane posty

Gość i nie powiemy kim jesteśmy
Kobieta z dzieckiem oczekuje wsparcia. Tylko dlaczego to wsparcie ma jej zapewnic facet, który nie miał przyjemności w płodzeniu dziecka? :O Każdy mężczyzna ma prawo do własnego potomstwa i nie jest zobowiązany zajmować się cudzym ani finansowo, ani emocjonalnie.

Gość uczycie sie na błędach

Gość Michał_moralizator
smutne jest twoje zachowanie.... dajecie dupy byle komu i płaczecie potem ??? Pewnie na takich facetów jakich teraz szukasz 5 lat temu nawet byś nie spojrzała...

Gość Man of Honor
Powiedz mi o co masz pretensje??? Każdy wypomni facetowi, że łoży na nie swoje dziecko...

Z przedmowcami zgodze sie tylko w jednym. Nie kazdy potrafilby sobie poradzic w zwiazku z kobieta, ktora ma dziecko. Nie bede tu rzucal haslami w stylu: trzeba byc dojrzalym emocjonalnie. Choc to podstawowy warunek. Ale tak naprawde trzeba pokochac nie tylko kobiete, ale i jej pocieche. Ale nie jest to zadne usprawiedliwienie. Szczegolnie kiedy zachowal sie tak niepowaznie uciekajac poprostu. Rozmowa to klucz do wielu spraw, warto go stosowac :)

Gość Dobrze zrobił
zadbał o swoje dobro

Gość taki sobie chlopczyk
Kinga80 >> mi dziecko wcale nie przeszkadzalo , przejmowalem sie nim bardziej niz jego ojciec , gdy myslalem o niej to rownoczesnie o nim bo traktowalem ich jak jednosc , specjalnie wybieralismy takie miejsca gdy wychodzilismy zeby gdy pojdzie z nami moglo sie dobrze bawic itp. tylko jego mamusia mnie oszukiwala , wcale mnie nie kochala , tylko potraktowala jak frajera ktory bedzie opiekowal sie ja i dzieckiem a ona bedzie mogla wtedy seksic sie z ojcem dziecka bo on innego ukladu by pewnie nie przyjal

taki sobie chlopczyk --> no i mamy druga strone medalu. Latwo jest powiedziec jacy to mezczyzni nie sa. Ale czy kobiety sa inne? Nie uznaje tego rozroznienia. Poprostu sa ludzie i ...

Gość John RAMBO
Ty moralizator, a skoro Ty cieciu uważasz, ze samotne matki biorą się tylko z "dawania dupy na lewo i prawo", to Ty jeszcze szczeniak jesteś. Pomyśl trochę buraku, że bardzo często wartościowe dziewczyny trafiają na takich fafików jak Ty, którzy ulatniają się na wieść i ciąży. Dlatego zanim się nie dowiesz prawdy, to nie wydawaj wyroków nędzna imitacjo faceta, bo widząc jak przedmiotowe podejście masz nawet do cudzych dzieci, to niezły z Ciebie kiedyś będzie tatuś. Doceń ośle to, że nieraz dziewczyny porzucone przez takich kochających inaczej decydują się na urodzenie dziecka, damotne jego wychowanie i narażanie się na ocenianie takich żałośnych moralizatorów jak Ty, Tomki i inne bzdety, które się tu udzielają.

Gość ha Ja też
a były chłopak autorki tematu mógłby napisać ja również:D

Kobiety kochaja po prostu zlych chlopcow (ojciec dziecka) a tych milych (ja) najwyzej lubia lub uwazaja za frajerow , tylko ze ten chlopiec to byl zly w stosunku tylko do kobiet , raz mu cos odbilo i zaczal do mnie startowac to szybko go uspokoilem , tchorz jakich malo ale glosniejszego i bardziej napuszonego goscia jeszcze nie widzialem

Gość Michał_moralizator
Rambo takie życie, , napewno mi ta laska nie napisze , że ojcem jest czuły facet w okularkach , sredni z wyglądu po wyższych studiach...... Niech opisze ojczulka a potem będziesz ją bronił...

Gość John RAMBO
No i to jest argument? Każdy szuka idealnego partnera nie? A co, gościu w okularkach i sweterku Kononowicza nie może być łajzą?

Ja sobie tez musze jakies zasady wprowadzic bo nie mam zbytnich problemow z podrywaniem ale ZAWSZE wybieram dziewczyny z problemami , nie wiem dlaczego :D

Gość tak myśli większość
dlaczego kobiety najpierw robią a potem myślą ??? do wyra idzie się z facetem który wrazie wpadki może być odpowiedzialnym ojcem!!! A nie z kolesiami co mają dobry bajer, , opaloną bużke, i lubią rozrywki...

Gość Michał_moralizator
tylko z takim kononowiczem kingusie i im podobne do wyra nie idą..... nie udawaj debila , że nie wiesz o jakiego faceta chodzi....

Gość w tym wieku trzeba uważać
bo moje cudowne beztroskie życie może nagle dobiec końca. Bo jakaś szmata powie że jest w ciąży i ma jeszcze dziecko z poprzednim facetem

Skoro lubia rozrywki to przeciez bedzie lepsza zabawa a oto w tym wszystkim chodzi , proste 🖐️ Ja nie potrafilbym isc do lozka z dziewczyna ktorej nie znam lub przynajmniej nie lubie , w zyciu nawet nie pomyslalem o seksie na pierwszej randce , patrzac na dzisiejsze standardy to jestem ............( wstawcie cos w miejsce kropek , nie chce mi sie myslec) :D

Gość John RAMBO
Posłuchaj pastuchu od szmat to sobie matkę wyzywaj OK? Michał, kurwa, a czy taki ładniusi gościu musi byc koniecznie frajerem? Na to nie ma zasady. Poprostu nie generalizuj, bo tak jak są takie przypadki o których Ty piszesz, tak samo są też inne, w których kobieta ponosi tylko taką winę, że zaufała zakamuflowanemu frajerowi.

Gość do Kinga80
nie przejmoj sie tym co mowia,ja mam dwojke dzieci i od ponad roku spotykam sie z cudownym facetem tyle ze ja powiedzialam mu na samym poczatku ze mam dzieci i wiesz jaka byla jego reakcja?Zapytal czy chce go odstraszyc,jesli tak to nic z tego.Nigdy nie myslalam o tym aby go obarczyc obowiazkiem wychowywania swoich dzieci,na poczatku spotykalismy sie sami,pozniej poznal moje dzieci.Nie chce zeby je utrzymywal,potrafie sama na to zarobic pomimio ze ich ojciec nie raczy nawet placic alimentow,do dzisiaj mieszkamy osobno.Kontak jego z dziecmi jest coraz lepszy,one polubily jego a on je bo sam tak chcial.A tu na forum to same dupki sie wypowiadaja,glowa do gory znajdziesz tego ktory pokocha ciebie i zaakceptuje to ze masz dziecko a co pozniej?To czas pokaze.Tylko informuj odrazu,po co marnowac czas na dupka.

Gość lapcik
po historii z Anetą K. adna Kinga nie nabierze mnie na dziecko !

Gość życzliwy obserwator forum
Kinga nie żal mi ciebie bo takich jak ty mam pełno w Poznaniu. Za młody żyjecie pełnia życia, dajecie dupy jakimś cwaniaczkom, a gdy któraś ma pecha i wpadka , to nagle przydał by się pożadny facet z pracą..... Jesteś już towarem przechodzonym, i do tego z pretesjami...

Gość Sedzia Dreed
Pompa z ciebie Kinga..... Następnym razem o dziecku powiedz po roku...może nie ucieknie...

Gość czas nadrobić zaległości
Też bym się wkurzył! Miesiąc wydawał na randki z laską z dzieckiem....Stracił troche siana , które by oszczędził jużpo pierwszym spotkaniu

Gość too fakt
aspekt finansowy też jest ważny