Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Nie będę się śmiała że do wrót moich daleko! nie będę się śmiała. kiedy wchodzę do netu. Brak bratniej duszy , proszę coś napiszcie Może złoty rym znowu tu zabłyśnie?:)

Dawno mnie tutaj nie było, brak czasu i zacięcia, ale me serce jakby tęskniło do miejsca i do księcia, który nie wiedzieć czemu pojawia sie na krótko i znika, z tylko sobie znanemu powodu siedzi gdzieś cichutko ;)

Wiosenny czas nastaje! a tu gronostaje. żadnej wiosennej mowy Tylko chleb razowy . Bez szynki bez miodu...:O Wina więc naleję, może topik ruszy?:D chwiejną ręką ktoś słowa;O tutaj zawieruszy:classic_cool:

Wina już nalałam i smutno mi Panie nikt pisać nie chce - czas więc na rozstanie:O

Więc zapraszam mili kto pisać tu zechce, ,aby trochę pobyć ze mną tutaj chwileczkę🌻

Woń wina roznoszę , w wiosenny poranek mimo że wpisów tutaj nie dostanę:O

Wątły to topik:O trzeba go utuczyć, tylko jak to zrobić? kogo nauczyć?

Teraz już zaczynam dzień bardzo ciekawie mimo że brednie piszę tak jak na reklamie Jak ktoś napisze niech zapuka do mnie to ja tutaj będę , zawsze przytomnie:D

Jestem tutaj sama \"JAK PALEC BOZY\" A morze poeci są bardzo chorzy? Może się mylę ,proszę coś napiszcie, Abt dzień ,dzisiejszy tutaj Zabłysnął:)

Pa pa moi mili FORUM- STRONA GŁÓWNA DYSKUSJA OGÓLNA Jutro się odezwę , a może jeszcze dzisiaj, bo tęsknię zbyt szubko. a lubię coś pisać

Jeszcze jedno , proszę wybaczcie , kiedy piszę morz ,może dwuznacznie:O

Gratuluje Poten tego słowotoku, mam wrażenie, że wiosna hula u Ciebie ;) Piszesz, tworzysz jakby w amoku, a mysli Twoje gdzieś wysoko w niebie :D Jutro przed nami dzień szczególny stoi na nowo wiosna przybędzie, zagości... zimowe , otwarte rany zagoi, wypełni bezkresne otchłanie szarości.

O jak miło teraz znowu jest tak miło,za tobą wow bardzo mi się ckniło😘

Dobrej nocy życzę ,i snów kolorowych. Jak wyśpimy się dobrze. Będą mądre łowy. Jestem już zmęczona ,nie tylko pisaniem, ale też przeżywam krotkie nasze rozstanie

Dzisiaj wiosna zawitala:D w mojej głowie już -pachną konwalie, bez, i oczywiscie fiołki. Jaka jestem szczęśliwa, kiedy wiosna młoda,szumi wiatr... i wiosenna woda. O dziękuję Ci bardzo że będziesz tu zę mną z radością Wzajemną🌻]

Wiosna już przybyła... zieleni trochę, tu trawka ... tu rolnik ziemię orze. Moż ktoś wreszcie, napisze kilka wersów dopomoże:) Hej wierszokleci,szukam WAS!!!@!

Znowu tutaj jestem sama:O Może ktoś się da uprośić, i tak popracowal tutaj:) kilka wersów wypocił.

Cóż to za wiosna, która deszczem płacze? słońcu sie przebić nie chce pozwolić. nie ma jaskółek , wrona ciągle kracze... wiosna próbuję nas chyba oswoić ;)

Już trochę słońca widać w dali... Wreszcie wiosna zielenią się pochwali. Zdejmie szare okrycie powoli. W maju trysnie czarem kolorów....

Pragne wiosny, miłości i ciebie. Bo wtedy czuję się jak w niebie... Cały świat jest piekny , wspaniały. A kiedy w maju zakwitna bzy, bEdziemy pisać wiersze milosne:) Ja i TY...

Bosa i naga jest moja sława. Może jednak się coś wydarzy! Krytyk jakowyś tu się zjawi. doceni moje pisanie ,a ja nagrodę dostanę ;)

Swięta juz ,tuz tuż:) Słonko zawitalo od samego rana oj dana , oj dana:) bądźmy wiec weseli, w dniach tak ciekawych, żebysmy ciągle my ludzie się kochali:D

Gość ciotka Maryj
Ładnie tu piszecie, szkoda że ja takiego daru nie mam.Jest mi potrzebny wierszyk albo życzonka dla młodej pary. Ale taki całkem po śląsku. kto pomoże? :)

Ja nie umie pisać na zawolanie, ale być może ,chwilę wolną zlapie i napisze kilka dobrych rymowanek na taka okazję wielka i ponetna.

Wow tak bardzo tęsknie:O A Ciebie nie ma . Ja znikne na długo.:O Bo musze zawalić, troche czasu w Polsce I bede gdzieś w dali , w dali dalekiej w dali glebokiej , ale napisze potem. Wszystkiego dobrego , dla wszystkich z dworu poetow , dla wsanialości i konkretów. pa

Swięta już minęły, choć ich nie libię, bo zawsze bardzo sie trudzę! Lecz widzę czasem i dobre strony:D Kiedy trud skończony, a na łąkach kwiaty🌻 i mirta na parapecie:) Ta Swiąteczna , w koszyczku małe wianka plecie:)

wow bardzo Cię lubię:) być może nie chcesz obłude.! Może wolisz inne wyrazy? bo mi może coś się ???????;)

Było miło na tym topiku.:) Kiedy wrócę będzie słów bezliku! Choć mnie nikt nie kocha , to ja wrócę tak samo, choć trochę inaczej, bo nie wiem czy tu coś znacze ! tęsknie za wierszem, czasem inaczej . Pa pa kochana wow , aż Cię zobaczę I jeszcze jedno , kiedy wrócę, piosenkę zanucę.... będe z liściem na głowiei każdy człowiek... się o tym dowie:):D;)

Witaj Poten wierszokletko :) ciągle brak czasu na rymowanie ;) obrabiam swoje małe poletko i nie jest to wcale czcze gadanie. Poletko moje zwie się rodzina, praca też dużo czasu zabiera. Zostaję dla mnie tylko godzina zanim mnie Morti do snu zabiera. Czasem, jak dzisiaj, rano odpocznę przed pracą, którą uwielbiam szczerze. Dopiero wieczorem cokolwiek spocznę poczytam, pogadam i troszkę poleżę ;)

juz zapomniałam, że tu pisałam :D pozdrawiam: Poten i Wierszokletę