Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

chętnie znowu CIę zobaczę i posłucham rymów Twoich :d do rozmowy znów się włączę, dorzucając gdoszy swoich :D kolorowych

O ja biedna!:O nieszczęśliwa, topik żyje ,a mnie nie ma:O wy robicie tutaj pląsy , a ja dąsy;) troszkę grypka mnie chwyciła No i wenę wygoniła:)

no jak pięknie się zrobiło nowa stronka zawitała co dziesiątką tak się zwała! :) o jak ładnie znowu będzie kiedy więcej tych dziesiątek:) Będzie.:)

dzisiaj będę chwilkę tylko:O choć bym chciała ,troszkę dłużej Lecz wybaczcie moi mili:O bo pisanie dziś mnie nuży

Wsztstkim mówię więc dobranoc, spijcis śnijcie pięknie dzisiaj:) aby swit dostojnie witać:)

Jeśli tylko sen nadejdzie będę śniła o Kanarach ;) Niech ta zima już odejdzie wiosna czeka w kuluarach. Z wiosną razem przyjdzie słońce, rzuci promień na me ciało, jego promienie gorące. Ciągle jest mi ich za mało...

wlasnie sobie przypomniałam, że już dawno nie rymowałam, o czym tutaj rym postawić ? żeby długo nie zabawić ... milej nocki dziś wam życzę na obecność jutro liczę. tydzień niechaj będzie zdrowy dla każdego na seks gotowy, dużo radości , kwiatków, miłości Walentynkowych duzo czulości 🌻

Ja rymuję tu codziennie, czasem lepiej , czasem dennie ;) wiersze klecę,komu?, nie wiem przy Miłoszu jestem zerem :?

Choć wierszyki łatwo składam nic w szufladzie nie odkładam. Nie zatańcze już na rurze, ale .... może kiedyś na emeryturze będe pisac co niedziela i ... napiszę jakiegoś bestselera. :P

Gość Niosąca radość
jutro czeka mnie stresujące wydarzenie czy ktos doda otuchy przez słów kilka sklecenie?

Nie wiem jak dodać CI otuchy, może potrzymać Cie za rękę? odpłyń juz teraz w miękkie poduchy i nie myśl o jutrze jak o drodze przez mękę ;)

wczoraj nikt nie pisał ,dziś też jest bez wpisów ...! a to ci dopiero ? Walenty Święty bije dziś w niebiosa! Ta Miłość w tym dnu , tutaj chodzi bosa !!!;)

Tyle już słów powiedziano o miłości, tęsknocie, pragnieniu. Miliony wersów juz napisano... o szczęściu i jego spełnieniu. Nie mnie pisać banały, bo tylko na to mnie stać. Lepiej pomilczeć czy mówić? Ten sam dylemat, dawać czy brać? Nieważna data w kalendarzu, miłość cenna na co dzień, ważne co trzymasz w zanadrzu, jak wielki pali Cię ogień.

Dziś składamy słodkie życzenia śnimy , aby spełniły się życzenia, niechaj Walenty pamięta o wierszokletach natchnie ich weną , milosci paletą da język giętki i lekkie palce spełni zyczenia jak o ulubionej lalce ... Jutro słodkości roześle dokoła niechaj się cieszy gawiedź wesoła ... :)

A cóż ma się stać? czy coś zamierzasz? coś chcesz otrzymać? a może dać? pozdrowienia dla ludzi pracy ;)

Zimno , mróz szypie, wicher myszkę niesie:O wypędz zimę wicher złap w żagle poezji:O zatańcz niczym igła z nitką , slowami bezliku. ZrOb przyjemnośc wielką, na tym topiku! Zapisz kilka wersów , a chwała ci za to :) będzie, że stałeś się mimo wszystko wierszoklatą;)

Poten kogo wzywasz tak tęsknie wołając? Ja dziś tu będę i pewnie nikt po za mną... wszystko to rozumiem topik ten nie zając, ale do cholery! gdzie wszyscy są???

Topik umarł śmiercią naturalną, z braku mówiących i słuchających. Pewnie zawiało tu treścią banalną, zabrakło ludzi pisac chcących...

Zaraz zrobię !:) napiuszę słów kilka :) Słońce dzis wczesnie wstało:) Wiosna idzie ! Zaraz bedzie maj ... a, obok mnie raj... po zimowym śnie , zaraz obódzę się.😴 I zacznę bardzo cieszyć się😍 Ta wiosna nie opósci nas:classic_cool:

Odudzę się ze snu i nie bedzie ;0 Ó jak!!! U :) :classic_cool:

Zanim wiosna zapanuje wokół zimne noce królować będą. Zanim zajrzy słońce jak sokół, nie raz zmarznę nocą ciemną... Tęsknię za słońcem i jego blaskiem jak za miłością, która daleka. Pragnę już poczuć ciepło od niego czuć zapach ziemi, ona też czeka...

Już tęsknię. za wiosną , Jak matka która nie widziala , dlugo swego dziecka! Tęsnię i proszę przyjdz Już jest pora, aby odwiedzić nieśmiało tych co wypatrują tych co pragną ,zieleni:) tych co lubią szum wiosennej wody...

Nie masz czasu , aby utrzymać ten topik w rodzaju swoim i tak nikt tego topiku nie dogoni :P jestem ze wsi ;) z liscm na głowie i tak kochamliście na głowie:classic_cool:

Jestem, jestem awarie miałam ;) nic nie pisałam, nie miałam możności. Formatowania dokonać musiałam, lecz dalej będę pilnowac całości :))

Jestem jestem ja tez problematyczna:p Bo znowu nie jestem wścibska ;) Powinnam tu być lecz mnie nie bylo mimo tego że bardzo sie ckniło :O Do wersów kilka lecz cóż ja poradzę kiedy samotnie pisać nie potrafie

Cich wszędzie głuch wszędzie Co to bedzie! Co to będzie? Smutno , szaro i ponuro:O :O

Gość freesia-xyz
więc wyłazi z klawiatury bzdurka za bzdurą; ot, skłóciłam się po raz wtóry ze swą myślącą naturą...

bzdurki bzdury i bzdureczki:classic_cool: Dobre są te rymóweczki;) Trochę za wami się stęsknilam😭 i kilka słów skleciłam :classic_cool: Trochę byłam nieobecna:O lecz zaznaczam byłam grzeczna;) obiadek pichcilam i z dziećmi w berka się bawiłam:) No to dobranoc wierszokleci Niech dobra wróżka nocą przyleci😍