Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

z znowu jestem sama, może ktoś da się uprosić, kilka wersów wypocić 0

tak bardzo się cieszę że ktoś ,się odezwał , a może to duch srogi co ma ostrogi?

tak mi miło być z Cziką . Czy to on czy to on to wątpliwą sprawą jest , ale ????????????

jes już pora spania, a ja choć zmęczona pragnę tylko ciebie mieć, tak jak chwilę , lub upojną noc. Zimową noc przed Bożym Narodzeniem.

to s rzmz nie bzle jakie co zowią Zodiakiem moż e jestem ryba , a może wodnik? Myślę że jednak nie jestem chodnik.

Sowa lubią rymy białe , bo są zwykle doskonałe. Rymy nieudaczne ,znaczą dwuznacznie.

Nie o rymy tutaj chodzi, tylko brawo trzeba bić , aby królem lub królową być.

Czikulinka bądz laskawa.napisz coś miłego. To w nagrodę dostaniesz lizaczka słodkiego.

Kto tu pisze ,takie dyrdymały? To zapewne nie doda Ci chwały, tylko trochę otuchy , dla Twojej duszy.

no to Ty zatymój trochę , a ja Ci w tym dopomogę. Będzie duet niebywały i w dziń słoneczny i w dziń mroczny, nocą zduchami, w dziń słońcem zabłyśnie ,a jesienią opadna liście. Rozumiesz teraz mókolego ,ze twoje EGO to nie EGO!!!

wszystkim miłym i nie miłym składam rymy Swiąteczne. Bądzcie radośni weseli kiedy, kiedy przyjdą Anieli ,kiedy gwiazda zabłyśnie, kiedy Kononowicz w pięknym słowotoku znowu ludzie będą w szoku. takich życzeń nikt składać nie umie, tylko on jeden potrafi wiele jest przykładny jak ksiądz w kościele

Czy ktoś może słów kilka napisze na tym topiku. samotna jestem wena mnie opósciła lodem zawiało , a cieplej by się zdało

już po Nowym Roku,a topik samotny Może ktoś napisze słów kilka cieplutkich. JuZ drwa zapaliłam w kominku z marmuru , żeby choć jeden trochę tu doskwierał

o ja biedna , o ja sama chyba dam nogę ob już sama nie mogę,być na tym topiku,a myślalam że na kaffe poetów bezliku.

Z rana już moja buzia roześmiana. Sączę piwko i myślę że zjawi się tu, ktoś taki co lubi pić piwo w towarzystwie takim. Nie musi rymować, może slowami dyrygować.

Samotna jestem, chyba do telewizji napiszę, że na tym topiku nikt wierszy nie pisze.

Zaczynam słow kilka bez natchnienia Wena śpi ,a ja samotna myślę,że w poetyckie sidło kogoś złapię. Chłop z krwi i kości powinien tu zagościć. Samej smutno jest na tym świecie, samotni zapewne o tym wiecie.