Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Piszę i piszę , bez odzewu🌻 Tylko czemu? my słowa znamy i kochamy😘 dlatego transportem wysylamy, slowa znaczne i ?????????

Patrzę na fotki , szłyszę teleplotki😘 nie luybie fotografii bez tuszu😘 nie lubię plotek bez animuszu:classic_cool:

Znowu pragnę towarzystwa:P znowu tęsknię za słowami:O znowu błądzę po topikach:P aby znowu być z Wami:) Nikt nie pisze na tej stronie, a to szkoda!

A to pech sama piszę , bo tak chcę:) Dzisiaj jednak jestem samotna:O pragnę kogoś ,do towarzystwa:) Urocza jestem ,uśmiechnięta:) i nawet bez oporu do wzięcia😘

Jak dokonać zamówienie, aby duet tutaj był? Może trio , albo chór,albo zawirował rój... Słowotoku, słów bezliku>...w tym małym kurniku.

Znowu piszę sama sobie :O a to szkoda, wielka ,że ja wielka poetka piszę sama sobie ... szkoda ....szkoda... wielka:O

Jednak myślę ...że bez słów ktoś napisze ...? kilka rymów ? :) ot ot i nic:);)

Dzisiaj bardzo wiosennie🌻 więc napiszę mili... Dla wszystkich słow kilka dla tej krotochwili 🌻 zapraszam tu wszystkich ... wpisujcie co chcecie... Zapewniam że tutaj 🌻 Jest jak w niebie...

Brak znowu odwagi :O dla Tych co nie mogą bardzo by chcieli ,ale? ciągle nie rozbieli , biały rym do rana :O Nigdy nie będę rozpoznana :D O jak jest przyjemnie pisać samotnie 😍 Zawsze moje słowa niczym avizo;) wracają ,tam gdzie napisano:O nie ma adresu 🌻 ...

Przekonaj się że pasuję😘 Do tego czerwonego 😘 - samochodu o nazwie Mercedes😘

To ty stokrotko pomyśl że ja...😘 o maju myślę ...🌻 i teraz na tym topiku zabłysnę. :classic_cool:

Zapomniany , zapomniany ,ale jeszcze nie zachwiany:) czasem wiosną się odnajdzie :) Topik ten nigdy nie umrze :p bo ciągle jest tu gwarnie :0 Przekupki sprzedają baranki a ja ? Wesołe wiązanki irysow i żonkili dla wszystkich🌻 Topików moi mili ...😘

wiosennie i dumnie zapraszam 🌻 Słów jest bez liku Na ty topiku...:P

Gość dsgdg
deszczyk sobie równo pada a ten topik ciągle spada :p

powoli spada , bo bajki opowiada:) A to deszczyk zielony , ato słona woda co otuchy doda ... temu topikowi;)

Gość dsgdg
jednego tylko nie wiem jesteś K czy M? :p

KaCzy kuper to ja nie , ale M jak miodek sLodki i słodowy... I dla zdrowia i dla głowy...:)

Gość dsgdg
pomyśl nad najlepszym rymem bo ten topik pójdzie z dymem :p

Tak tu nudno było :) Aż tu nagle hukło i zagrzmiało Topik ruszył... niby walec:)

Z braku laku i beztroski opcje \"szukaj\" dziś natchnąłem Oto widzę topik \"boski\" wciąż istnieje na padole, Lata biegną, posty płyną, tylko rymy niezniszczalne, Co też może być przyczyną, że nie poszło nic na marne?