Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Co to się stalo nikt pisać nie chce?:O proszę was bardzo wpisy rozszerzcie😘

Nie mogłam pisać, dopiero wróciłam między zaspami, drogą okrytą śniegiem. Chociaż jechałam i tak się zmęczyłam jak gdybym pędziła do domu biegiem ;)

Odpocznij sobie miła droga to ci na jutro siły doda :) Napij się czegoś gorącego herbatki z miodem lub z rumem białym

Gość beaujolais
pierwsze kroki stawiam na podescie kolorowo tu-ja w wigilijnym cieście czy ogól raczył bedzie przyjąc nowatora? spicie juz? w sumie późna to pora

Pora jest dobra, nie jest za późno przyjmiemy każdego, kto zechce pisać. Może faktycznie jest troszkę luźno, tu nie ma tłoku, daj co masz dać :D

jakze mi milo tubylców powitać i slowa wasze jak powietrze chwytac sen mnie ogarnia, tydzien byl koszmarny, wieczor przy winie, rano skutek marny brak efektywnosci tak zaowocowal ze mozg mi prawie dzisiaj wyparował :)

Witaj w nocnym miescie wierszoklecenia tutaj każdy jak ma czas... pisze bez wytchnienia podest jest twardy wiele osób zmieści no i tym samym nasz topik polepszy 🌻

Twój tydzień się skończył masz szczęście, zazdroszczę ;) Mój trwa... koło zatoczył dalej od uciech niestety poszczę.

tydzien sie skonczyl, jutro dzien kolejny oby znów chód moj nie byl taki chwiejny przewidziec sie nie da co przyniesie jutro zapraszam do zabawy, niech nie bedzie smutno zmeczona jestem, ciezkie mam juz oczy do jutra mili, niech mnie noc otoczy

Moje zmęczenie dosięgło ende więc tu chwilowo nie będę:O Zegnam was wierszokleci bo muszę zartko zrobić dla dzieci! :)

Moje zmęczenie dosięgło ende więc tu chwilowo nie będę:O Zegnam was wierszokleci bo muszę zartko zrobić dla dzieci! :)

Spokojnej nocy, snów kolorowych, niech dzień Ci przyniesie same przyjemności. Jutro poczekamy na kilka słów nowych, które stworzą szkielet, a nie same kości ;)

Poten śnij słodko i błogo, dzieci nafutruj, niech idą spać ;) Jutro posiedzisz tu długo, i będziesz z nami w słówka grać

jeszcze na dobranoc garsc słow do poduszki dwunastozgloskowcem napisac sprobuje wielkiego uznania nie chca me paluszki tylko usmiechu na twarzach wyczekuje oby te kosci o ktorych wow pisze w popiol sie drobny nie chcialy przemienic juz pod palcami palą sie klawisze:) oby pokolenia chcialy nas docenic ps. podoba mi sie tu :)

Poetom oczy się zamknęły , zmęczeni dniem, w noc odeszli. Oby umysły im odpoczęły, a jutro znowu tłumnie przyszli.

Wieczór tak senny, cichy i głuchy, szaro na dworze, w domu i duszy, nawet księżyc nie doda otuchy, schudł, zaszył się gdzieś w nocnej głuszy. Nikt nie odwiedzi mnie dziś wieczorem? Nikt nie rozśmieszy swoim humorem?

romantycznie sie zrobilo az cisnienie podskoczylo:) jesli nie chcesz w domu ciszy wygon z norek wszystkie myszy dzisiaj caly dzien biegalam chociaz nie za dobrze spalam oby ta noc byla mila a nie jak poprzednia zgnila

Ja podobnie dzień spędziłam, na uczelni, w ciągłym biegu, Czegos tam sie nauczyłam znów wracałam poprzez śniegi ;)

Kończy sie kolejny dzień, wolny, błogi i leniwy... pada na mnie tak jak cień, poniedziałek pogardliwy. Topik został zapomniany, dawno nikt tu nie zapukał, a myslałam, że lubiany... widać nie, nikt nie szukał...

Gość Niosąca radość
puk puk puk stuk stuk stuk przyszłam żeby zrobić huk

Gość Niosąca radość
cały dzień się dzisiaj lenię tyle rzeczy do zrobienia jutro jednak coś w sobie zmienię lub będę spać w mgle zapomnienia

:D Przez to Twoje stuku- puku narobiłaś nieco hulku ;) Witaj o Niosąca radość proszę dłużej tutaj zagość !

stuka puka, puka huka nie wystraszy zawierucha tych co chcą tu klecić wiersze przyda nam się grono szersze :D

Gość Niosąca radość
teraz ja zostałam sama tu nie słychać nawet obcego szmeru rzucę to wszystko zajmę swoje legowisko

wcale nie! Nie jestes sama gdybyś była , byłby dramat już nas zbiegło tu się więcej kleć wierszyki byle prędzej ! :D

Gość Niosąca radość
ups no to się pomyliłam ale rada z tego jestem i się na to uśmiechnęłam że przywitano mnie serdecznym gestem

Po to jest niedziela właśnie, odpoczynku dzień to święty. Człowiek nim wieczorem zaśnie, musi być wypoczęty ;)

Gość Niosąca radość
talent do klecenia lichy ale w nosie mam ludzkie śmichy będę klecić choć nieudolnie przynajmniej coś zostanie tu po mnie

choć ja tu nie gospodyni co honory domu czyni jednak śmiem cię dziś powitac lubię nowe rymy czytac :D

Gość Niosąca radość
dzień jak codzień jutro również będę zbijać bąki równo