Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Marzeniami świat się błyszczy jedni chcą mieć psa lub kota autko nowe może rower a najlepiej wygrać w totka. Ja inaczej trochę marzę bardziej sercem trochę duszą poczuć trawę pod stopami ludzie przecież nic nie muszą. Gdy spotykasz tą jedyną lub na drodze jedynego czy uciekasz skręcasz w prawo czy przyznajesz się do niego. Dnia pewnego wpadłeś na mnie nawet nie wiem jak to było w każdym razie blaskiem oczu nadal sprawiasz , że jest miło. Tęsknię teraz nie wiem czemu tak za Tobą oczywiście szkoda nie odbierasz mnie w swej fali serca rzeczywistej. Iskra nie raz z jednej strony płonie chwile potem gaśnie może gdybym była piękna zaświeciłbyś nieco jaśniej. Marzeniami świat się świeci wiec wypowiem swe pragnienie chciałabym byś mi powiedział jakie jest Twoje życzenie. Bursztynku zaczarowałeś mnie czy coś? To teraz mnie odczaruj bo ciężko mi.

Chciałabym dostać od Ciebie kwiat trochę żółty, fioletowy z dodatkiem innych barw tęczowy kolorowy Nie wiem gdzie rośnie i jak się nazywa lecz zapachem swoim pszczoły przyzywa. Obiecuje kusi mocnym aromatem potrafi zgubić gdy jesteś z tym kwiatem. Często się zdarza że jesteśmy jak kwiat raz delikatny, kujący raz, odurzający albo i nie od Ciebie zależy czy sparzysz się. Podlewać trzeba każdą z nas inaczej skończy się szybko czas. Mnie nic nie trzeba jestem jak kwiat któremu wszystko dał już ten świat:) Magnolia czarnabiała

Kiedy w samotności swojej Zamkniesz się na całe życie Nie dostrzeżesz się nie dowiesz Że ktoś kocha ciebie skrycie Myslisz ciagle o swych dniach Nie ogladasz się za siebie A na drodze twojej ktoś Ciągle wypatruje ciebie Mysli biegna ci za szybko Miłosć swą przegapisz wnet Zwolnij nieco wtedy wszystko Poukłada się jak chcesz W życiu naszym ważne jest Aby miłosć drugim nieść Być przyjaznym i uczciwym I być człowiekiem prawdziwym I człowiekiem być prawdziwym słowa słowa słowa

Gość hhhhhej kochana moja
Magnolio zaczytałem się :-}

Gość hhhhhej kochana
BIAŁY MOŻE BYĆ

Gość hhhhhej kochana
Magnolio droga! Będęx dla Ciebie kim chcesz :-] ? ? ? ? ?

Gość hhhhhej kochana
Z tego co wyczytałem jesteś bardzo wrażliwa .

Żal mi każdej bez Ciebie chwili cały czas mogę kwilić i kwilić Nie chce użalać ciągle się nieświadomie czekam na Cię Każda chwila krzyczy za Tobą nie umiem być już sobą zabrałeś mi serce zabrałeś mi dar na moje oczy rzuciłeś czar. Nie umiem śnić bo myślę o Tobie cały czas mieszkasz w mojej głowie. Jak mam oddychać gdy dłonią swoją we śnie mnie tulisz szepcąc jesteś moją. Żal mi czasu bez Ciebie Ty w tej chwili jesteś w swoim niebie Chyba już nie zobaczę Cię mój kochany Bursztynku bo czas na mnie. Miły nieznajomy to niestety nie dla Ciebie :)

Gość hhhhhej kochana
piękny

Dziękuję zawiera błędy, ale ja lubię błędy Cieszę się , że mnie podczytujesz może sam coś napiszesz? Najlepiej pisze się kiedy człowiek jest pod wrażeniem kogoś wówczas myśli spływają w tempie światła Tylko ten stan pod wpływem jest trudny do przebycia pozdrawiam M

Nigdy się nie przyznam do zakochania nie powiem Ci również na ten temat zdania jestem jak ta morska zamknięta ostryga jeśli mnie otworzysz będę znowu żywa. Kulinarnie'':) osobiście nie jadam

Spotkanie z Bursztynkiem który dzisiaj będzie Łabędziem;) CUDOWNIE BYĆ ANONIMOWYM Zdałam sobie dzisiaj sprawę że jestem jak Kaczka inna, mniejsza, niedostępna zupełna dziwaczka. Inne Kaczki adorują wszystkich po kolei ja jednego bardzo chciałam tego nic nie zmieni. Gdy w momencie już poczułam że mi się udaje że otworzę się na niego no więc nie przestaję Niemoc słowna mi ścisnęła moje chude gardło Łabędź mi odebrał mowę me ciało zamarło. Nagle zdałam sobie sprawę jesteś tylko kaczką może dziką może słabą w każdym razie rzadką :) Gdybym powiedziała więcej pewnie by się speszył ja ze wstydu bym umarła garnek by się cieszył:) nie chce byc rosołkiem nie ;)

Gość Marekk
Podoba mi się bardzo ;-}

Gość Marekk
Na łące raz zawrzała dyskusja zażarta czy gąsior jest wart więcej czy gęś więcej warta Gęsi chwalą swój rozum i czary uroku gąsiory wielkie męstwo rzekł na to ktoś z boku Wszystko jest względne wszystko ma swoje walory dobre są młode gąski i stare gąsiory puste gąski kochamy w swej młodości porze starość milej spędzamy przy starym gąsiorze

http://www.youtube.com/watch?v=k0BWlvnBmIE Zacznij słuchać tego zamknij oczy i wyobraź sobie Pole łąka las biegnij za mną szybko na polu staw trzciny światło księżyca deszczyk kropi lekki tańcz ze mną mam na sobie lekko zwiewną długą suknię różowo- biało -błękitną jestem boso włosy mam mokre od deszczu biegnij za mną i tańcz woda w stawie jest ciepła błyszczy się tafla tańcz lekko rytmicznie dotknij moich ust ręce ciepło miło................................... jesteś w błękitnej koszuli uśmiechasz się tańcz wiruj ze mną :)

Gość Marekk
"Miłość jest jak wiatr. Przychodzi i odchodzi, lecz żadna prognoza pogody nie powie nam, kiedy przyjdzie czy odejdzie." - A. Klabun Biegnę za Tobą""""":-}

Gość ofranc
KURDE SPUSZCZAM Z CIEBIE OCZKA A TU PROSZE NONONO!!!!!ROMANSUJESZ MAGI??????? DZIEKI Z AMAIL HEHE;)KICIA :)CHCESZ KOTA TO ZAŁATWIE TYLKO POWIEDZ GDZIE MAM DOWIEŚĆ :))