Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk
Bywasz samotna ?.

Mareczku cześć bywam bywam jak wszyscy, a ostatnio trochę siedzę sama trochę długo chciałam z kimś wyjść pogadać, ale wszyscy wyjechali Ale nie nudzę się mam co działać tworzę życie A Ty?

Gość Marekk
&&&& Nie wiedziałem cieszę się :-} szukałem Cię wiesz ?:_}.

Gość Marekk
**Mogę zrobić wszystko jeśli tylko chcesz Tak działasz mnie, dobrze o tym wiesz Nie potrafię oszukać Twojego spojrzenia Magia Twoich oczu jest błękitnym niebem Na które patrzę wtedy, gdy brakuje mi Ciebie Poprawiasz mi nastrój, bo Twoja osoba Jest dla mnie księżycem gdy ciemna noc błoga Przy Tobie mi gorąco, nie czuję chłodu Mogłabym Ciebie tulić od wschodu do zachodu Słońca, które nawet tak nie grzeje Tak jak Ty, gdy patrzę na Ciebie Lubię Cię, lubię na Ciebie patrzeć Dobrze o tym wiesz, że dużo dla mnie znaczysz Magią swoich oczu zaczarowałeś mnie Żyję ciągle w hipnozie, w Tobie zatracam się Lubię Cię, lubię zapach Twój Czując go przenoszę się do krainy snów Bujam w obłokach zielonych z zazdrości One tak jak ja też pragną czułości ...

Gość Marekk
Połechtałaś mnie wyobraźnia pracuje :-}

Gość Marekk
Zapraszam do tańca krucha :-} blon

Gość Marekk
Mniemam iż jesteśmy w tym samym wieku :-}

Gość Marekk
xjestem chyba trochę starszy i co Ty na to ?

Gość Marekk
pewnie Kim Wilde

Gość Marekk
Twoja ?. hm

Gość Marekk
;-} wstąpię tutaj wieczorkiem

Podniosłeś mnie kiedy leżałam na brzegu przyłożyłeś do ucha pomyślałam On słucha Słuchałeś myślałeś oglądałeś ale nie zrozumiałeś może dość mnie już miałeś naprawiać nie chciałeś Położyłeś mnie jak motyla co kolekcję zasila smutno mi było za morzem tęskniłam gdy znów Cie ujrzałam w wodzie już byłam szybkim ruchem mnie wyrzuciłeś kolekcję innym motylem zasiliłeś Taka jest kolej rzeczy na tym świecie że jedni lubią muszle drudzy zbierają śmiecie jak odróżnić i się nie pomylić jak być szczęśliwym całe życie nie tylko podczas jednej chwili ? Proste jak spanie i wstawanie oczu zamykanie i otwieranie czasem sercem patrzeć trzeba wziąć samemu nie czekać aż spadnie na nas z nieba. Ostatnio: powiedział mi Bursztynek Bursztynku mam odejść z tej plaży innego Bursztynka szukać mam się odważyć? Przykro mi bardzo bo myślałam sobie że moje serce przed Tobą otworzę.