Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Lubię chyba no bo nie wiem ale lubię powiem szczerze gdybyś tak na siebie włożył kolor mądry kolor nowy Bursztyn w czerwień wpadający trochę burgund lecz nie płowy. Bo w kolorze są ukryte Twoje wady Twoje mowy również mądrość i kochanie ale to co najważniejsze jest ukryte Twoje serce w tym kolorze w tym czerwonym zakochałam się na tyle że gdy Ciebie w nim zobaczę to poczuje wnet motyle. W brzuchu będą mnie podnosić więc odlecę na żądanie tylko nie mów potem proszę że nie chciałam Cie kochanie. Jeśli jednak zmienisz zdanie kolor niebieski ubierzesz w oczy Twoje patrzeć będę sam w to chyba nie uwierzysz. Lubię ...Bursztynowe...

Gość kafeteria.pl :)
Magnolio widzę że Bursztyn nadal leży na sercu ... Każdy ma swojego Bursztyna :)

Gość kafeteria.pl :)
Ja też nie mogę zapomnieć chociaż bardzo się staram ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wiem czy mogę powiedzieć o Nim że ma ciepłe serce (śliczne określenie czy mogę zapożyczyć :) )

Wiesz jak spotkam Cię w koszuli co to kolor ma czerwony to od razu Cię zaproszę będziesz bardzo zadowolony. A zaproszę Cię na barszczyk co ma uszki wystające i w talerzu twoim będzie się przeglądać słońce. Potem zjemy pierogowy duży talerz różnoraki a na deser lody melby kończąc dam Ci dwa buziaki. Będę czekać na twe myśli miłe czułe bursztynowe. Potem Cię obejmę cicho i na sercu złożę głowę. Będę słuchać twego dźwięku rytmu serca które stuka czy mnie kochasz czy mnie lubisz może szepniesz mi do ucha:)

Gość Sacr-Cur
wracaj proszę

Gość kim jest do diabła bursztyn
co ? spotykacie się hmm

Gość Magnolijoooo oooooo
widzialem ze znasz zycie ja mam problem chce cie zapytac czy mozesz mi dac gg lub majl

Gość Magnolijoooo oooooo
tam zamiscilas maijil moge napisac ??

Gość Magnolia czarnabiała:)
Na bezsilność nie ma rady nic nie zdziałam nic nie zrobię i nie umiem Ci już pomóc życie podstawiło Tobie nogę. Czy uzdrowi Cię cokolwiek wątpię ale uszanuje Twą decyzję ostateczną może więcej mnie nie strujesz. Jakoś sobie dam tu radę jest silna przecież wielka niczym mak na polnej drodze czy rozbita gdzieś butelka. Siłę znajdę choćby w sobie dodam szczyptę niepokoju potem pójdę w swoją stronę i nie powiem nic nikomu. 'zniszczone chwile'

Gość Magnoliiiioooooooooooooooo
dziekuje za pomoc bardzoooo :)

Michaś proszę bardzo jeśli mogłam pomóc to strasznie mi miło. Życzę Tobie oraz żonie wszystkiego naj naj naj ..,,.. Ostatni mój wierszyk kończę pisanie Bursztyn już tylko w sercu ostanie Zobaczyłam jego oczy znowu mnie dziś zauroczył lecz nie dla mnie te widoki on cóż wraca do swej kwoki. Widać że ma swoje życie ubolewam nad tym skrycie ale po troszeczku zblednie moje myślenie bezwiedne. Czas zapomnieć już na stałe o miłości mej przyczynie czas swą głowę zająć pracą i zapomnieć o bursztynie. Fajnie pachniesz Bursztynku:) bez podtekstów On tego i tak nie czyta więc mogę napisać raz ostatni hohihihihihih papapap❤️

Gość dzieki dzieki
czemu nie napiszesz ? napisz czytamy cie Magnoljioooo

Gość Parkerdsudyhf
Szkoda wielka

Gość bardzo źle że Cię nie ma
Napisz coś

Gość Magnolko
Czekam na wierszyk 🌼

Gość ofranc
masz na mailu niespodziankę napisz pliski : ) ) )

Czarne chmury rozpędziłam chociaż koszmar z'' nim'' przeżyłam teraz myślę pozytywnie dzień zaczynam dość przedziwnie płaczę nieraz kiedy pada samotności to już wada Chcę rozpocząć nowe życie o Bursztynie myślę skrycie. Marzę o nim po kryjomu i nie powiem nic nikomu Tak bym chciała by przemówił przecież chyba mnie polubił. Milczy jednak takie życie schowam w sercu jego bycie.