Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

U nas jest zawsze fajnie :D Zdrówko kochani :D Za nasza dobra zabawe :D ;)

KOncert był ..ale sie skonczył..;) zawsze najlepiej jest włączyć TV ..;)

echhh .... no zdrówko :D :D :D jakoś damy radę .... za naszych mężczyzn ! niech zmądrzeją :P :D

Aga ta - no fakt...Trudno obejrze innym razem :D I tak wolałabym tu byc niz oglądac filmek ;)

sabinko;) no zemna te% juz zrobily siedze pije i chchram sie do monitora:D a oczami wyobrazni widze Ciebie i Wszystkich ktorzy z nami tu pija:D To ZA NAS:D czyli Wszystkich Ktorzy Tu pija:D zdrowko:D

Crazy Mary - ja powiem lepiej :D ZA IDEALNYCH MĘŻCZYZN - MOZE PRZYJDĄ :D Zdrówko kochane :D Żeby zmadrzeli tez :D

Bianko ale wiesz ze smiech z monitorem jest bardzo fajny :D Przynajmniej ci nic nie odpowie :D

i jeszcze za to żebym pomyślnie skończyła studia ok ? :D ale mnie oczy pieką ... :D

Gość Setuniu jak możesz

Crazy Mary - Mowisz masz :D Za super zdane studia Crazy Mary :D Zdróweczko 🌼 :D Y Y Y Y - Prosze sie czestowac ;)

CezaryMary kurcze Whisky moja ulubiona:D ja poprosze o (_);) Sabinko whisky to najlepszt truneczek na swiecie:D Zdrowko dziewczyny;)

Nooo fakt - najlepszy :) Tyle że ja no nie mam poprostu... Moze kiedys.. ;)

Gość dsfdsweftrw
fffffffffffff

Gość dsfdsweftrw
fffffffffffff

Gość dsfdsweftrw
fffffffffffff

03:37 Bianko Sorki ale co sie dzieje?? nie moge wejsc na topik? 03:39 burger spoko, za dużo procentów To reserve a date, we must have a signed contract, a $500 deposit, and proof of liability insurance. Visa, Mastercard and American Express accepted. 03:41 Sabiina Ja też nie moge wejsc Juz sie bałam ze to tylko u mnie... 03:41 CrazyMary mi też się palce plączą spoko spoko 03:42 Bianko Burgerku % procentami ale ja musze wejsc na moj topik BO CHCE! 03:43 Bianko hehe.. no to Jestesmy na topiku za drowko i za te inne sprawy.. 03:43 Sabiina Ja tez chce na nasze stare śmieci 03:44 Sabiina No teraz to wypijmy za to, zeby wrócić na nasz stary topik 03:44 CrazyMary za wspaniały seks dziewczyny 03:46 Sabiina Crazy Mary - ja najpierw musze kogos sobie do tego znaleść Ale zyczen nigdy za wiele 03:47 CrazyMary no niestety mój kochany mężczyzna teraz siedzi w Berlinie ... a ja tu sama ... i z wspaniałego seksu nici aż do piątku 03:48 Bianko Sabinko znajdzie Ciebie wspanialy Facet. tak bedzie dlaczego tak piszesz? Masz prawo do sczescia! za seks zdrowko 03:48 Sabiina No ty TYLKO do piatku a ja nie wiem jak sobie długo poczekam Ale jest oki 03:49 CrazyMary za to że jeszcze nie śpimy ! 03:49 burger sabina, ja bede z bianco napewno wspolzyl To reserve a date, we must have a signed contract, a $500 deposit, and proof of liability insurance. Visa, Mastercard and American Express accepted. 03:49 Sabiina Bianko - prawo do szczescia ma kazdy ale nie kazdy ma szczescie je znaleść Zdróweczko 03:50 CrazyMary Sabina sama sobie dasz radę 03:52 Sabiina Crazy Mary pewno że tak Ale jakby sie ktos fajny znalazł to ja nie mam nic przeciwkoo.. 03:52 CrazyMary hahaha no to w takim razie ... za onanizm 03:53 Bianko Sabinko ale MY caly wieczor meczymy to nasze prawo do sszczescia i pijemy za realizacje marzen. wiesz ale ja nawet nie wyobrazam sobie aby bylo inaczej powaznie! wiem i czuje ze bedzie lepiej! za szczescie zdrowko 03:55 Sabiina Bedzie lepiej W sumie obie tego chcemy a to juz do czegos zoobowiązuje Szczescie wpadnie do nas niedługo choc u mnie po czesci juz jest 03:56 tłukówna ktoremu recznie zrobic szampana? 03:57 CrazyMary jak już to której 03:59 Sabiina Własnie - nie mamy żadnego faceta na naszym topiczku 03:59 Bianko Dziew3czyny mam SZAMPANA YYY jurto numra ale co tam za ... no wlasnie moze za udana wakacje 03:59 CrazyMary a szkoda 04:02 Sabiina Ja to chyba jak sie obudze to mi głoa pęknie.... Nawet nie chce o tym myślec... Polej tego szampana 04:02 Bianko Dzewczyny to za faceta na topiku zdrowko 04:04 Sabiina Moze jakis wpadnie Przywołamy go myślami... Buuu 04:05 CrazyMary zaraz zasnę

Modi🌻 dzieki;) Sabinko;) jestem na Rybaku:D i tu;) Za MODI:) hehe fajowo ze polaczylas te topiki;) Saninko ja za godzinke zmykam:D zdrowko:D

Dobra laski ja juz wymiekam a was brak... No to ide śnicccc... Jutro wszystkie bedziemy kaca leczyły :P Buzkai 😘

Bianko - ja ide juz bo nie wytrzymam chyba :) Ale super tutaj było :)) Extra pocztek roczku :)) DOBRANOC 🌼 Buziaki 😘