Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Sabinko branoc🌻:) Bianko jak mialas kaca z R. do G. to nie taki duzy :D Ja mialam ostatnio kaca jak z A. do R.:D

Hehe Setus;) to nie maly kacyk ale moj byl taki duzy i :D myslalam ze umre:D jak jest teraz w A. sa swiatelka na tarasach i choinkach;) tu u mnie to szlejstwo jest b,swiatecznie;)

Szepcik moze nie u kazdego ale sa:0 U nas sa :) i ogolnie jest ladnie w calej A. I K. I w ogole musialabys sama zobaczyc;0

Setus;) czesc dziewczyny:) dzisiaj spotykamy sie na piwku ok20tej;) stawiam Zuberka.

Bianko🖐️:) jesli sie nie pojawie to nie znaczy , ze nie jestem z Wami;) U mnie dzis bedzie zubrowka z sokiem jablkowym;) i pewnie zuberek:D do poznej🖐️:) Owlkosiona czyli najlepsze!:)

Setunia, Ty Małpo łysa, gdzie ty sie podziewasz???? gdzies na melinie siedzisz i sie nie odzywasz!!!!

Setus🌻 imprezuje:D i dobrze:) Kefirek a Wiesz jakie piekne wlosy ma Setus;)? ja wiem bo byla u mnie i ja u Setus spedzilam najspokojniejsze chwile w zyciu;) BYLO SUPERASNIE:)!!!!!!!

Kefirek moze Razem wyskoczymy do U7;) mieszkamy blisko Siebie:) powaznie a co tam raz sie zyje;)

Gość d3
JAAAA CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmm..Zalezy co masz :D Ja dziś mam szampanka ale i jakies Piwko mam w lodówce... A ty?? Moze uda nam sie napic tego samego :D

Własnie :) I nie chca sie przyznac ;) My za to pijemy w doborowym towarzychu i nic tylko sie cieszzyc :D