Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Moloko ;) hehe Dziś jest niedziela , 31 grudnia , 2006 Dla Pań Inne Zakupy Na poważnie Ludzie Rozrywka Technika Internet Kulinaria Kalendarz | Kamery Online | Pogoda | Program TV | Zakłady Filmy | Fotografia | Gry i Programy | Komputery | Książki | Motoryzacja | Sprzęt AGD | Sprzęt RTV | Telefony | Zdrowie i Uroda Katalog firm | Noclegi | PKP | PKS | Turystyka | Waluty Blog | Dla Dzieci | E-kartki | Forum | Fotka | Imiona | Randki | Wiersze Erotyka | Filmiki | Gry Online | Horoskopy | Humor | Krzyżówki | Tapety Logosy Download | Katalog WWW | Szukaj Tradycyjny Chiński Majów Na wesoło Obraźliwy Fenicki Cygański Hideyoshi\'ego Starogermański Apolliński Nostradamusa Znaki zodiaku Sex horoskop Tęczowy Dla kobiet O mężczyznach Egipski Kwiatowy Aztecki Celtycki Indiański Numerologia Sławni ludzie Zdrowie i odżywianie I-CHING Wylosowany numer: 34 MOC WIELKIEGO Obraz: GROM ponad NIEBEM Siła nieba niesie z sobą ruch. Pod wpływem uderzającego gromu następuje wybuch. Siła nieba rozprzestrzenia się. Droga jest wolna. Człowiek szlachetny posuwa się naprzód z wewnętrzną siłą i poczuciem słuszności tego, co robi. Dlatego nie ma obawy, że zboczysz ze swojej drogi. Jedynym niebezpieczeństwem jest to, że możesz wykorzystać swoją siłę nie dostrzegając wagi innych spraw i losu bliskich ludzi. Gdy znajdziesz się w nurcie ważnych wydarzeń, miej oczy otwarte. Ważne jest, by się nie zagubić, by zachować jasny sąd, wiedzieć, co jest bardziej, a co mniej ważne. Jeśli czujesz, że masz za mało wiedzy i doświadczenia, by kierować sytuacją, ukaż swoją energię słuchając tych, których szanujesz. Szybka i łatwa droga sprzyja błędowi. Bądź ostrożny i nie łam swoich zasad. Zwłaszcza nie szukaj władzy, jeśli nie masz pewności, że do niej dojrzałeś. Kozioł bodzie ogrodzenie i zostaje z uwięzionymi rogami. Zajmuj taką pozycję, by czuć się na swoim miejscu. Wtedy pracuj spokojnie. Siły nie należy demonstrować, powinna być ukryta, tak jak ukryta jest oś wozu. Od siły osi zależy, ile wóz uniesie. Zważaj na trudności, bądź strategiem. Kto się rozpędza i biegnie na oślep traci często siły na próżno. Jeśli znajdziesz się w trudnej sytuacji, w sytuacji, którą sam sprowokowałeś przez brak rozwagi, wycofaj się we właściwej chwili. Nie wolno Ci znaleźć się w potrzasku. Swój problem rozwiążesz wykorzystując wielką energię w sposób rozsądny, zgodny z radami, które usłyszałeś. siedze sama bo jestem przekorna;) mialam wybor:D i wybralam kafe;) ale o 13tej w nocy zmykam:D mam nadzieje ze nie bedzie dmuhania w balony:D mam wazne sprawy:D;) i najkochansze OSOBY NA SWIECIE;)

:D :D :D :D Faktycznie szalona z Ciebie dziewczyna ;) jeszcze trochę czasu zostało Ci na drinkowanie :P Obawiam sie ze jednak z balonikami stać gdzieś będą więć życze Ci szerokiej drogi bez przymusowych przystanków ;) ;) ;) Kolejne Nasze zdrówko :P

Moloko ja to mam jeszce to jak to okreslic;) szczescie:D a z pieczarkami balonikow chyba nie wypada dmuchac:D moze sie jakos wykrece:D za Ciebie MOLOKO23;)🌻 powodzenia:D;)

To i Twoje zdrówko szczęściaro wypijmy ;) [podnosi drinka i wznosi toast] Stary nie był zły ale życzę Wszystkim lepszego Nowego :D :D :D

Moloko a Wiesz TY tez Jestes SZCZESCIARA:D uwiez w to znam sie na ludziach;) za Ciebie;) zdrowko:D

Oj Kochana niezłe tempo narzuciłaś :P Jak tak dalej pójdzie to o północy pionu nie będę trzymać ;) Liczę na to moje szczęście i to bardzo ;)

Moloko jakie tam tempo:D a szczesliwa to BEDZIESZ! BO TAK MA BYC! zdrowko;)

Bianko szczęście czai się wszędzie nawet w tych małych błahostkach i ja staram sie je widzieć ;) Będzie co ma być i ja tego nie zmienię ;) Kolejny toaścik:D

Moloko wlasnie zrobilo mi sie B.przykro.. przejdzie................ ale wypije za szczescie innych. to pomaga.

Bianko ale chyba to nie ja Cię czymś uraziłam?? :( :( :( Trzymaj sie Kochana i myśl pozytywnie, to najważniejsze ;) Kolejne zdróweczko :D Ja teraz zmykam na chwilkę coś przekąsić ;) Trzymaj sie ;)

Moloko Ty nie Jestes Kochana i siedzisz tu ze mna............... TO NIE TY............... smacznego.

No to wszystkiego naj, naj, naj .......... :D Tylko na tyle mnie stać :P :P :P Buziaki już z Nowego Roku 👄

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :D Spełnienia marzeń. mnóstwo miłosci, szczescia, zeby na waszych twarzach zawsze goscił uśmiech i nikt nigdy nie sprawiał wam przykrości :)) Chyba nie spóźniłam sie na kieliszek szmpanka :) ??

Sabinko wzajemnie🌻 duzo usmiechu i spelnienia marzen;) Y Ydla Ciebie;)

No i żebyśmy nigdy nie musiały juz płakac a w szczególności przez faceta.. I żeby wokół nas zawsze byli przyjaciele i osoby na które mozemy liczyc :))

Sabiina masz racje najważniejsi są przyjaciele i rodzinka :D Oni nigdy nie powinni nas zostawić ;) Facet tosprawa drugiego rzędu, tylko dlaczego to tak boli ;O Ja zawsze jak wypiję takie myślenie mam nie pozytynwe ;) ;) ;) Zdróweczo już po raz n-ty :D:D :D

Tak myślenie pozytywne to też plus jak trzaa :D I tego tez powinnyśmy sobie życzyć :D Faceci niby drugorzędni ale czesto bola bardziej niz inni.. A przyjaciele - niestety czasem okazują drugą twarz...I takich przyjaciół nikomu nie zycze 🌼 :) Zdróweczko :D

Moloko Sabinko niestety nic z jazdy,:( kurcze a mialo byc fajowo:D To za Was Dziewczyny:D i za Nowy Udany Roczek;) pije drineczka:D jutro kacyk:D

Kacyk to i ja bede miała.. A moze nie bedzie tak źle.. Oby ten Nowy rok był bardziej udany od poprzedniego...🌼

Sabinko bedzie lepszy:) musi sie cos zmienic na lepsze;) I TAK BEDZIE! zdrowko:D

Dzieki;) wszyscy ktorzy mnie znaja zawssze tak mowia:D i pewnia tak jest zdrowko za lepsze czasy i powodzenie:D

Sabinko szkoda ze tylko na innych tak dzialam:D ale nie mam czasu i checi martwic sie:D nie jest zle;)a bedzie lepiej:D zdrowko:D skocze po kolejnego drineczka;) jestem dziwna nie jest mi smutno i przykro..mam powody.. ale nie mam czasu sie martwic:D lubie sie usmiechac to pomaga;) za usmiech i szczescie;):D

Taak...Ja niestety dziś nie mam humoru ale mam nadzieje, ze wróci i nie zgybi drogi :D Wiec wypimy za uśmiech na naszych buźkach i radość w serduszkach :D

Sabinko o nic nie pytam ale widze ze Jestes;) i to jest wazne! humorki mam rozne:D jak kazdy:) ale nie w tym rzecz. zrozum kazdy ma problemy ale jezeli Bedziesz sie martwila i plakala to cos zmienisz[no moze tylko tyle rozbili Ciebie glowa od placzu [ w ten sposob Sobie nie pomozesz:) czasami jest tak ze Twoj usmiech skruszy `kammienne serca`;) wiem cos o tym;) zycze Tobie pogody ducha i wiary w SSIEBIE;) zdrowko:D

Sądzisz, że uśmiech jest najlepszym rozwiązaniem wszytskich problmów..?? Ciekawa teza...I nawet moze masz racje w tym, ze uśmiech pomaga rozkuruszyc serca.. Ale czasem trzeba sie chwilke posmucic.. Do stanu tak ciezkiego jak płacz to staram sie siebie nie doprowadzac bo ja jestem z natury optymistką :D Która czasem wpada w dołki :) Bianko....Dziekuje ci że jestes 🌼 :)