Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Sabinko ja Tobie tez;) dzieki🌻 wiem ze czasami ale Wiesz jak to jest jak czujesz w sercu radosc:) to takie mile uczucie i nikt nie jest w stanie rozzloscic Ciebie..to mile;) ja naprawde nie mam czasu martwic sie i zloscic:) mam wazne plany w zyciu i musze miec duzo sily i energii na realizacje..........;)

Sabinko jakos znajome `Dziekuje ci że jestes ` a nie ma znaczenia;) Ciesze sie ze Jestes🌻 kurcze a no to sobie zjadlam;)kanapka z sserkim, marchewka bonduelle;) i kiszony ogorek:D za jedzonko:D moze przytyje:D ;)

Noo ja to miałam od 1 - szego isc na diete to juz nic nie jem :D Ale wypijmy za smaczne jedzonko :D Olac diete :D

Bianko - ja tez mam plany, chęci i marzenie do którego musze bardzo dążyć zeby je zrealizowac bo samo z siebie sie nie zrobi.. I postaram sie od teraz zyc ta twoja zasada bo widac, ze jest madra i daje radośc :)

Sabinko daje duzo radosci;) a odchudzanie heh.. jak Musisz ale nie za duzo. ja mam problemy z przytyciem ale co tam jestem jaka jestem:D i dobrze mi z tym;) za realizacje planow;)

Wiesz z tym odchudzaniem to mówią ze nie musze ale...Ja jak to ja zawsze gadam głupoty ;) Za realizacje - pozytywnie - planów :D 🌼

Gość obserwator układu
Szepcie, zostań jaka jesteś :D

Znów optymista :D A co to znaczy - szepcie...?? Musicie wybaczyc - moze ja juz nie kapuje ;)

Obserwator hmm.. a to ciekawe:P;) Masz problem JESTEM SOBA:D Sabinko za NASZE JA! :D

Też moge wypic..co prawda szampana juz nie mam ..ale jeszcze piwo mi sie ostało..;)

Gość obserwator układu
Szeleście, ❤️

E tam - przeciez Piwka tez są całkiem smaczne :D Bianko - Za nasze szczesliwe JA :D

Aga to pijemy:Dja chyba skocze po szampana:D Obserwator dzieki za ❤️ dolacze do mojego❤️serducha:D KIM JESTES? Sabinko za Nasze plany i za nase JA! zdrowko:D

Powiatowy;)B nie am to jak RODZINA:D;) Setus🌻jest na impresce i baluje Podrawia Was i zyczy Szczesliwego Nowego Roku Jest wyjatkowa OSOBA🌻 za Setus;) zdrowko MALA:D

Bianko - ja narazie moge podzielic sie moim :D Y Y - Po kileliszeczku ;) Zdróweczko :D

Crazy Mary - no ja to sie ubezpieczyłam i miałam 2 :D Miałam bo zostaała końcówka ;) Bianko - ZDRÓWKO NASZE I SETUNII :D Oraz kazdego obecnego :))

mówiąc szczerze..nie che mi sie iść po nastepne piwo...;) pije cole..;P Przynajmniej kaca miec nie bede..;) Dirthy Dancing leci na Polsacie..:)

Aga - ta - to na polsacie to koncert bo Dirty Dancig film to jutro leci :D A kole tez mam :D Wiecie, ze dopiero tutaj sie wydaje ile wszystkiego mam w domu ;)

ja właśnie wróciłam z najgorszej imprezy w moim zyciu :D i sama się upijam ... na smutasa :D

Zdrowko Sabinko;) i CzaryMary;) i Wsztstkich;) kurcze jest mi wesolo i milo:D %roba swoje:D Za %;):D nie za humorek:D

Nie sadze- własnie oglądam..;) tzn jutro prawdopodobnie też bedzie leciec -tylko nieco wczesniej..;P

Bianko - Taa to te %...Coz one robią z człowiekiem ;) Crazy Mary - to trafiłas to nas i my tu mamy impreze jakich mało :D A tak wogóle - kiepke imprezy nie sa warte pamietania :))

a mi się w głowie kręci :D ale ten nowy rok nie zaczął się dla mnie tak jak chciałam :o

CzezaryMary nie ma tak TU sie upijamy na wesolo:D Za Twoj Humorek:D Usmiechnij sie i wypij za Sabinke:D

Aga ta - powaznie?? Kurcze a w mojej gazecie pisze ze dzis to koncert :o

Crazy Mary - no może nie zaczał sie najlepiej ale pomyśl jak fajowo moze sie kończyc :D