Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Oby był udany :D Mi sie dzisiejszy dzień kiepsko kończy... Mam nadzieje, ze bedzie lepiej.. :)

Sabinko nie martw sie jutro bedzie lepiej;) za jutrzejszy dzionek i powodzenie;)..

OOO optymistka :) Ale chyba lepiej nie bedzie... Na szczescie - nie chodzi o chłopaka ;) Chociaz i z tym jest problem... Zdrówko :D

OOOOOOOOOOOOOptymistka przez DUZE OOOOOOOOOO:D raz sie zyje i bedzie lepiej jak jest teraz:D to za dobry humorek;)

siemka:D TWA;) co wypijesz z nami:D hmm..musze wyjsc na dwie godziny:P jestem umowiona;) b.wazna sprawa. to teraz za TWA zdrowko:D

Ja dalej tą małą taterke mecze ;) Ale piłam w samotnosci ;) Brakuje nam dzis Setuni...Czyzby zabłądziła :P ??

Brakuje:( bardzo....... nie wiem gdzie jest Setus🌻 moze teraz wypijemy za Jej zdrowko i powodzenie;)

No to teraz pijemy za Setunie 🌼 I miejmy nadzieje, ze w końcu do nas wróci...❤️ Zdróweczko tym razem Setusi 🌼 :D

No super i jesli mozesz tez ja goraco pozdrów :D No to łyknijmy za jej zdrówko i szybki powrót tutaj :D

dzieki , pozdrowie;) to jeszcze za marzenia:D spelnienia MARZEN;) zdrowko;)

No przedewszystkim za spełnienie :) No i zeby tych marzen nam nie zabrakło nigdy :))

Sabinko marzen nigdy mi nie zabraknie:D mam dusze .........;) i ciagle marze:D Spokojnych snow🌻 Dobranoc;)

heh.. no i sama sobie pije:) a o 13tej w nocy wsiadam do autka i musze zrobic40km tylko ciiiiiiiiiiiiii;) mam nadzieje ze patrole dobrze ssie bawia o tej godzinie:D

Bianko :D Dziękuję bo powodzenie to się przyda ;) Czekają mnei w tym roku same zmiany i mam nadzieję że na pozytywne ;) ;) ;) Widze tu trochę osób z pewnego topiku :D Setuś 🌼 Sabiina 🌼 Bianko a Ty dlaczegow domku siedzisz?? Nie zdążyłam jeszcze doczytać topiku ;)