Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś takaś.......

KUPUJECIE PERFUMY PRZEZ INTERNET? Gdzie można kupic coś bez obawy???????????????

Polecane posty

Gość gość
Długo szukałam idealnych perfum w Internecie i po wielu próbach znalazłam te z galeriazapachow.pl Kupiłam już kilka różnych perfum i nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
Polecam goia.pl nigdy się na nich nie zawiodłam. Perfumy długo się utrzymują, otrzymuję to co zamawiam i nie ma długiego okresu oczekiwania na zamówienie :)

Gość antryko
Na http://www.edp24.pl/ jest sporo odpowiedników dla najróżniejszych słynnych zapachów. Przez to nie trzeba wydawać kosmicznych sum na Channel, Diora, Hugo Bossa, Bruno Banani i wiele innych znanych marek.

Gość gość

Zakochałam się w tym zapachu kilka lat temu parfumstore.pl/wody-perfumowane/182-calvin-klein-reveal-100ml-edp-tester.html. Kupiłam sobie tuż po premierze w 2014 roku za duże pieniądze wtedy. Dzisiaj można dostać za niecałe 100 złotych, a dalej jakość się otrzymuje. Jeden z bardziej eleganckich zapachów dla kobiet z przewagą drzewa sandałowego i drewna kaszmirowego. Piękna nuta naprawdę i polecam gorąco, nawet do wypróbowania.