Treniewa 0 Napisano Lipiec 9, 2007 Borgia i Zawzięta serdecznie Was witamy na pewno takie osoby z takim nastawieniem osiągną sukces wagowy a przy okazji pomogą także innym. Miło, że jesteście Zjadłam trochę otrębów pszennych i popiłam wodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 9, 2007 Guniu gdzie jesteś ZAPRASZAM odwiedź nas tutaj przecież to TWÓJ topik dbaj o niego Chociaż pogadaj. Jestem też na topiku u Marty z roku ubiegłego POZDRAWIAM Wszystkie DZIEWCZYNY Idę sobie zrobić herbatkę z imbiru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 9, 2007 Zrezygnowałam z podjęcia diety kopenhaskiej jak i amerykańskiej. Po kawie na pusty żołądek, mam straszne mdłości, zawroty głowy... to nie dla mnie. Dzisiaj zaczęłam od 1000kcal, i prawde mówiąc jest dobrze, odczuwam głód, ale daję radę. Dzięki za miłe powitanie Treniewa Dobranoc i do zobaczenia jutro... Trzymajcie się w postanowieniach... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Borgio - nie martw się, bo niedługo przestaniesz odczuwać głód. Najgorszych jest pierwszych kilka dni. U mnie - bardzo źle. Jakoś straciłam motywację. Mówię sobie, że to przecież nie ma znaczenia czy mam kilka kg mniej czy więcej. :( I efekt - znów 65 kg. Ale nie zmieniam stopki i obiecuję sobie, że dziś wytrwam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Masz rację Borgia ta dietka czyli popularne MŻ Z innych diet mozna sobie skopiować przepisy albo odnależć niskokaloryczny nieznany przysmak. Ja teź ograniczam jedzenie i kupiłam sobie FOR SLIM Mam trochę mniejsze łaknienie. Trudna ta walka z kilogramami ale może razem będzie nam raźniej. Trzymaj się Piszmy może co zjadłyśmy albo co zamierzamy to drugie chyba ciekawsze.POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Ja COCCINELLO zmieniłam stopkę może ona mnie bardziej zmotywuje. Teraz to już wszystko na niej jest jak w istocie. Mnie też jest trudno ale RAZEM będzie raźniej. Popijam czerwoną herbatę Najgorsze są u mnie napady i wtedy muszę ze sobą walczyć. Nie muszę zjeść czekolady ale np. kanapkę z żółtym serem. Budzę się w nocy i też mam ten sam problem. Musimy się wzajemnie wspierać i na pewno będzie nam mniej ciężko pokonać tę trudną drogę. JESTEM Z WAMI DZIEWCZYNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Treniewo, dlaczego w zeszłym roku tak dobrze nam szło? Może to wina pogody? Człowiek siedzi w domu i je. I nie widuje lasek z gołym brzuchem, których widok mobilizuje. Miałam biegać. Ale trudno biegać w taka pogodę. Słodyczy też nie jem, bo ich nie mam w domu :p Ale serki i jogurty to owszem. Niby nie maja za wiele kalorii, ale trochę tu, trochę tam i się nazbiera. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Pogoda beznajdziejna, dlatego chodzę na \'krytą pływalnię\', teraz zaczęłam już trzeci tydzień od pon do pt. Kocham pływać, ale mam teraz jakiś zastój. Dopadł mnie nastrój w którym nie widze sensu odchudzania, bo nie ma dla kogo, po co etc. Trzeba to przezwyciężyć... Zakupiłam sobie Bio CLA z zieloną herbatą... licze na cud, zmniejszenie łaknienia, i od razu 5 kg mniej :D Trzymajcie się.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Coccinello w ubiegłym roku rzeczywiście było lepiej ale może masz rację z tymi gołymi pępkami ..... to na pewno mobilizacja Borgia zakupiłaś hit reklamowy pisz prosimy o rezultatach. Może i moja waga trochę zjedzie w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Treniewa, nie ma sprawy, będę informować o wynikach :) Jak na razie dwie kapsułki obijają się o ściany żołądka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Najadłam się sporo musli aż mi ciężko i jeszcze popiłam wodą. To się nazywa brak jakichkolwiek hamulców. Taka przegryzka jest na pewno lepsza niż coś bardziej kalorycznego. Mój synek jadł a ja z nim. Napisz Borgia jak po tych tabletkach. Zielona herbata pobudza metabolizm. Skondensowana na pewno. CLA spalacz tłuszczu. Życze powodzenia Zjadłam na noc FOR SLIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inez ka Napisano Lipiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Dzisiaj dwie godziny plywania... jestem zmęczona ale zadowolona.:) Do zobaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Bardzo się cieszę, że potrafisz aż przez dwie godziny aktywnie ćwiczyć na basenie. To rzeczywiście świadczy o Twojej sile. U mnie .... zaczęłam na serio ćwiczyć brzuszki. Trochę czuję, że pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Kocham wodę, kocham pływać... więc codziennie dwie godzinki to przyjemność. A do brzuszków jakoś nie mogę się przemóc... Powodzenia Treniewa :) Czy ktoś jeszcze się z nami odchudza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Wnioskuję Borgia, że masz blisko pływalnię bo inaczej to trudno tak każdego dnia pływać. Ja mam daleko do pływalni dlatego muszę posiłkowac się innymi formami ruchu. Już niewiele osob tutaj zagląda? Czyżby wszyscy tylko dietkowali POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Wypiłam rano herbatkę z imbiru. Czuję się bardziej rześka i ona podobno \"porusza do pracy rozleniwiony żołądek\"a o to w dietkowaniu chodzi bu żołądek paraował a nie był flegmatyczny czy prawie ospały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Wspierać się musimy moje Panie a na pewno efekty będą większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Na pływalnie faktycznie mam bardzo blisko :) Hmm... ok 500 m :) A teraz news dot. Bio CLA z zieloną herbatą --> potworne zaparcie :( Z którym nie potrafię sobie poradzić... Miłego dnia Treniewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Coś mnie tknęło.... i zmierzyłam się w biodrach i w talii. Biodra - było: 96 ; jest: 94 Talia - było: 69; jest: 67 Odchudzania ciąg dalszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Wspaniałe wymiary. Możesz by dumna. Kiedyś tęż takie miałam a teraz Może nie jest najgorzej ale lata robią swoje. Jeszcze raz gratuluję Borgia GUNIU gdzie się podziewasz?????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Borgia odnośnie zaparć kup sobie otręby pszenne ze śliwką działają lekko i kiedy zażyjesz dwie łyżki wieczorem rano będzie po problemie bez zbędnych bóli. Moje wymiary: pas 79cm biodra 100cm Teraz już wiesz, że to co napisałam wyżej to prawda tym bardziej,że jestem dużo niższa niż TY. Jestem mamą trzech synów. Wiem, że to nie jest usprawiedliwienie ale bardzo bym chciała chociaż schudnąć. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Ja zrobiłam już dzisiaj brzuszki, wczoraj po 18 nic nie podjadałam. Budziłam się w nocy z głodu ale nie poszłam nigdzie tylko kilka łyków wody załatwiło strasznie niewyspana. Waga stoi w miejscu. Proszę o wsparcie Jest mi ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Cały dzień i nikogo nie ma. Przykrość wielka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Zacznę od początku... Treniewa, masz wspaniałe wymiary będąc przy tym matką trzech synów. Prawdę mówiąc, chciałabym tak wyglądać po jednym ... ale jak na razie dzieci to odległe plany. Bio CLA z z.h - Zmniejszyłam ilość kapsułek na dzień z 5 na 2-3, i metabolizm się ustabilizował.... naszczęscie... Waga stoi w miejscu? - Jak u mnie... Trzeba to przetrzymać... Nie pierwszy i nie ostatni raz nic się nie rusza, damy radę. :) Nie było mnie na kafeterii przez cały wczorajszy dzień bo miałam lekkie posłoneczne nieprzyjemności... Mało brakowało a zaliczyłabym po raz pierwszy w życiu udar słoneczny. Nadal czuję się beznadzijnie, mam zawroty głowy, mdłości(naszczęście bez dodatkowych efektów tj w niedzielę), jestem słaba i jedynym plusem dnia dzisiejszego jest fakt nietknięcia pożywienia... Treniewa, trzymaj się chłodno w tak potworne upały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Borgia dziękuję ale sama wiesz o co chodzi. Ja nie chcę wyglądać jak przed wieloma laty tylko chciałabym pozbyć się choć odrobinę pozostałości na brzuchu po porodach. Jedyna rada ćwiczyć, ćwiczyć ale z tym to im dalej w las tym gorzej. Trochę się ruszam ale to w domu Bio CLA z zieloną herbatą bardzo produkt rozreklamowany ale sama widzisz być może trzeba poczekać. Substancja CLA wspomaga spalanie tłuszczu czy wręcz nie dopuszcza w organiźmie do jego odkładania. Ten udar to rzeczywiście przykrość. A gdzie był kapelusz???????????? Nikt w takich chwilach nie pamięta Ale wiem, że to może być groźne. Dbaj o siebie Upały dopiero nadchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borgia 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Kapelusz... teraz to już będę pamiętać o jakimkolwiek nakryciu głowy. Nadal czuję się beznadziejnie... :/ Treniewa jutro rano postaram się napisać coś sensownego. Dobranoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Wspaniale, że będziesz pamiętać o kapeluszu. Moje odchudzanie stoi w miejscu. Dzisiaj to tylko picie, marchewka, brzoskwinia i trochę surówki z kapusty. Trochę poćwiczę brzuszki. Dziękuję, że tu zaglądasz i mnie wspierasz. To miłe. Jak samopoczucie? Czy zawroty głowy wracają? POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angela18angel Napisano Lipiec 17, 2007 guniu113 jak udalo Ci sie schudnac tamte 10 kg bo ja wlasnie tyle chce schudnac przez miesiac...moj topic:odchudzanie,mozesz wpasc i mi pomoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treniewa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Gunia 113 ostatnio tutaj nie zagląda. W ubiegłym roku razem dietkowałyśmy na topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3266607 Poczytaj proszę. Sama ją podziwiałam. Może si e uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach