Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dessu

Czy chce Wam się seksić w ciązy?

Polecane posty

Gość dessu

ja mam ochotę na seks już od pierwszego tygodnia ciązy, jak jeszcze nei wiedziałam że jestem, aż się dziwiłam, ze przed okresem taka ochota na seksik... Jestem już w 3 miesiącu i ciągle mi się chce

Gość dessu
chora jestem czy co? :O

Gość dessu
żadna z Was nie ma ochoty na seks?

Gość nie bo to ohydne
współzyc z dzieckiem w brzuchu

Gość dessu
ja nie mam zadnych dolegliwości (czasami ból kregosłupa) to może dlatego

Moj misio sie wkurza ;( bo mi sie niestety nie chce ;( a jestem w 3miesiacu;) wiec nie wiem co dalej;) hehhehe

Gość do dessu
dessu....też mi się chciało,powiedziałam o tym lekarzowi bo nie wiedziałam czy mogę - lekarz powiedział,że wszystko w porządku i że to normalne a wiąże się ze zmianami hormonalnymi. Czy samo to,że Ci się chce jest jaknajbardziej w porzaku - a to czy możesz czy nie no to już inna bajka.Musisz sama się zapytać.

Gość ja30.
a jakie sa przeciwwskazania do nieuprawiania seksu?

Gość do dessu
przeciwskazania do nieuprawiania ?

Gość ja30.
mówisz do mnie? chodzi mi o to dlaczego nie można uprawiać, przejęzyczyłam się :P

Gość do dessu
zależy jak przechodzisz ciąże,jak wszystko ok i na bieżąco się badasz to pewnie,że możesz...ale są tacy co nie mogą.

Chce :) Rzadziej, ale chce. Moim zdaniem to nie jest ohydne - ale jeszcze nie czuję 100% ruchów dziecka :)

Gość to brzmi dziwnie
tzn ze dziwisz sie ze hce Ci sie kochac?? nie rozumiem... mnie sie chcialo przed ciaza zawsze i teraz tez mi sie chce zawsze... swoja droga ze czasem poprostu nie da rady bo czuje moj brzuch jakos dziwnie- caly spiety albo tak jakbym sie miala zsiusiac... ale checi zawsze powinny byc- bo jak mozna nie chciec kochac sie z wlasnym mezem???

Gość no nie wiemm
ja nie miałam takiej ochoty na seks przed zajciem w ciąże teraz chce mi sie cały czas :)

Gość podobno w ostatnich
miesiącach głęboka penetracja nie jest wskazana

Gość Airin
Ja jestem w 8-mym m-cu i przez okres calej ciazy w ogole nie chce mi sie sexic- chodzi nie tylko o przeszkody natury fizycznej (wiekszy brzuszek, bole kregoslupa czy parcie na pecherz), ale tez psychicznej, bo jakos nie moge sie swobodnie kochac, kiedy wiem, ze w brzuszku mam dzidzie- nie tylko martwie sie o niego (bo to syn), ale rowniez jakos mi glupio. Moj maz wiec nie moze sie doczekac rozwiazania z dwoch powodow: bo bedzie mial syna i bo w koncu bedziemy mogli pojsc na calosc. Hi Hi :-)

Gość Rosanka
Dla pocieszenia - przez pierwsze trzy miesiące seks mógł dla mnie nie istnieć... ale od początku czwartego miesiąca.... huuuuuuuuuuuu. Nigdy chyba jeszcze nie kochałam się tak dużo jak teraz ;)

Gość luliiiiiilaj
mi sie chce cały czas, a i tatusiowi tez, chociaz od zawsze był przeciwny i ze go baby w ciazy nie pociagają :) a teraz ma jak mamusia,,,tyje tez hehe

a mi się nie chce. Przez całą ciążę mam z tym problem, bo seks mógłby dla mnie nie istnieć. Teraz zaczynam 9 miesiąc i w związku z ciągłym kłuciem pochwy już nawet nie myślę o seksie. Poza psychicznym brakiem ochoty wkurza mnie tez to, że jestem z tym brzuchem prawie zupełnie pasywna, a to mi nie odpowiada.

Gość operaz
w pierwszej mogłabym codziennie po kilka razy, w drugiej ciąży seks mógłby dla mnie nie istnieć.

Gość bejbiiii
no to dopiero dzidziuś w brzuszku naogląda się fajfusa swojego ojca.

Mi sie konczy 6 miesac i na milosc mam ochote caly czas, tylko ze nie umiem z tym brzuchem juz sie za bardzo ani ruszac ani nic wiec powoli seksik odchodzi do lamusa. chodze najarana a nie moge sie kochac to okropne!!!!!!!!!!! :) ale dzidzia niedlugo sie urodzi i pewnie mi przejdzie :) A seksu nie uprawia sie w ostatnim miesiacu dlatego ze moze dojsc do przedwcesnego porodu ( skurcze pochwy, macicy i tak dalej wywolane orgazmem)