Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

Gość ja łoś
no to: na drugą nóżkę:-)

Gość ja łoś
zahirek.... buźka (widzę, że zmieniłaś stopkę :-) )

Gość zimorodek łowca rybek
Wasze zdrowie! ;)

Gość ja łoś
a wogóle co nas tak mało, nikt nie pije? ... acha wszyscy w towarzystwie, tylko łosie przy kompie w taki dzień

Gość siedzę i piję1
Wasze zdrówko :) Niestety nie mogę dzisiaj tu z Wami balować. A szkoda :(

ja zaraz otwieram piwko, tak sie zbieram i zbieram, o 19.00 zaczynam impreze w samotnosci :)

Gość siedzę i piję1
Ja wychodzę do znajomych na 21 i jeszcze nie zaczęłam sięszykować. Wolę z Wami drineczka wypić :p

Gość siedzę i piję1
Łosiu na pewno zajrzą tu osoby, z którymi będziesz balował i pamiętaj, żeby wypić nasze zdrowie :)

Gość Justi płacząca
Ale beznadzieja:/ sylwester spedzamsama w swoim pokoju...:/ Jeszcze tylko w alko musze sie zaopatrzyc... W zasadzie to potrzebuje pomocy, a raczej porady.

justi nie łam się kochana, ludzie tu będą, ktoś się znajdzie, kto wypije Twoje zdrowie :) Pisz jak potrzebujesz...

Gość siedzę i piję1
Dokładnie nie martw się jutro nowy dzień, nowy rok, na pewno będzie lepiej :) Pisz co się dzieje

Gość siedzę i piję1
A teraz lecę się przygotowywać. wasze zdrówko :) Jeszcze przed wyjściem zajrzę :)

no to Wasze zdrowko, najgorsze, ze tyle juz nie pilam, ze jakos mi to piwo nie smakuje

Gość Justi płacząca
Dwa dni temu zkonczyłam czteroletni związek. Kocham go ale czuje ze niemoge związac z nim przyszłości. Za dużo rzeczy mi przeszkadza, on nie dbał o mnie miałam wrazenie ze nie zawsze szanował ale wiem napewno ze kochał i kocha nadal. Ja nie przestałam go kochac, ale to był toksyczny związek... Jest sylwester... spędzam go sama w domu. Mielismy jechac razem ze znajomymi do wspolnych znajomych do Poznania. Wszyscy pojechali tylko ja zostałam... jak sie okazało on tez. Siedzi sam w domu i sie dołuje. Wiem ze cierpi i zapewne czeka na mnie. Nie wiem czy powinnam isc. Tak bardzo chciałabym go zobaczyc ale boje sie tego spotkania. Dzisiejsze spotkanie oznaczałoby jedno - ze znow bedziemy razem, a ja nie wiem czy tego chce. Chociaz tak bardzo chciałabym wtulić sie w jego ramiona. nie wiem co powinnam zrobic. Jest mi cholernie smutno i żle. Nie moge sie pozbierac...

justi..przecież nie wszystko jeszcze przegrane...wciąż Go kochasz. Miłośc wiele zwycięża. A może dzisiejsza noc pozwoli Wam na zmianę waszego związku ? Próbujcie jesli nie wszystko skończone. Może to czas zmian ? Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia... Trzymaj się cieplutko. Życzę podjęcia prawidowej decyzji..

Gość Justi płacząca
Dzieki. Nie wiem jaka to bedzie decyzja ale jak cos postanowie to dam znac:) Wezme teraz gorącą kąpiel...

a ja piję winko a póżniej otworzę sobie likierek,pierwszy samotny Sylwester więc tzeba jakoś się znieczulić.Pozdrawiam.

zawsze mieszam alkohole,i w życiu też namieszałam nie tylko swoim ale i w czyimś.Ale chcę to zmienić,odkręcić tylko nie wiem czy się uda.