Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i piję

Kto dzisiaj pije lub zamierza pić i dlaczego?

Polecane posty

chwile upojenia, abym o niej nie myslal, abym nie myslal o naszym zwiazku... o tym co bylo o tym co minelo bezpowrotnie... jutro, a raczej dzisiaj sie ponize przed nia i wiem o tym. bi zalezy mi na niej az za bardzo, bede sie plaszczyl przed jej nogami, przed jej sercem, przed nia. just like dog....

Chwile upojenia..Nie wiem czy to dobry pomysł ale to twoja i tylko twoja decyzja... Powodzenia w tej rozmowie - i zeby dała jakies skutki...

Gość Akwarelowa mozaika
Dlaczego niby masz się poniżyć? Chłopie, wiem, co czujesz, bo czuję to samo? Ja pierdolę, już wulgarny się staje. Ja, facet, który grał w psychologiczne gierki, facet, który wiedział, jak podejść kobiety nie do podejścia, facet, który niby był twardy. Ugiąłem się pod naporem uczucia, pod naporem miłości, chociaż wiem, że nie powinienem, łaknę jej kontaktu, słów, pragnę jej każdym centymetrem mego ciała i duszy. Oszalałem.

DrakulO1 kurcze ale Masz zdrowie:D ja po takiej ilosci% to nieboszczyk:P Sabinko za dobry humorek:D zdrowko:D

Gość long
akwarelowa mozaiko--> ja kltora kalkulowalam izawsze obliczalam na efekt chce sie ugiac pod ciezarem milosci :(

mozaika czuje dokladnie to samo, spedzac z nia kazda wolna chwile. A nie jest to ponizanie sie przed nia klekajac jej do stop, aby wszytsko wrocilo do normy. Aby wszystko bylo takie jak dawniej? Aby dala mi czas na zmiany? stalem sie dla niej za dobry. zmienilem sie pod jej wplywem. a jak powiedziala to kedys pewna kobieta.. „ Kobiety z reguły starają się sprawić, by mężczyzna się zmienił; Przerobiony zaś przestaje im się podobać\". Marlena Dietrich

Bianko, moge jeszcze wiecej, ale czy jest sens? tylko przy niej bez % bez uzywke czuje sie jak narkoman, jakbym byl pijany... ona mnie upija swoim widokiem, zachowaniem... Powiem Wam, ze jadam tylko sniadanie, nic wiecej nie potrafie w siebie wmusic... i tak cale 3 tygodnie... teraz waze moze cos kolo 61 kg... Nie potrafie zjesc obiadu, kolacji ani nic pomiedzy tym, tylko sniadanie... dzisiaj tez jestem tylko na sniadaniu i nic innego nie jadlem chociaz na stole tyle smakolyków..

Gość Akwarelowa mozaika
Powiedzcie, czy to takie trudne? Czy tak trudno zrozumieć, że brakuje mi jej bliskości, obecności, że dosłownie odwala mi, jeśli nie widzę jej dłużej niż dwa dni? Czy to źle kochać, pragnąc jednocześnie tego samego? Miłość jest dziwna, nie wierzyłem, że istnieje, nie wiem nawet na dzień dzisiejszy, jak nazwać to, co czuję, ale wiem tyle, że jest to coś niesamowitego, coś, co spraiwa, że wszystkie dotychczasowe kalkulacje w łeb strzelił, to siła, której nie jesteś w stanie przeciwstawić się. Chcę być z Tobą! Całować Cię, czuć Twoją bliskość, kochać się z Tobą. To co najwyzklejsze.

mozaiko ja miewam dziwne mysli, raz staralem sie sprawdzic gietkosc mojej skory (wiadomo gdzie), nie chce obarczac nikogo swoim ciezarem, nie chce aby ktos czul sie winny. przejscie przez jezdnie dostarcza mi tylu impulsów, wielu przenikających sie nawzajem mysli, ale po co ktos ma cierpiec za moje bledy, za moje chore mysli? To nic zlego, ja tez ja kocham na zabój...

Gość Akwarelowa mozaika
Tylko ile można wytrzymywać? Jezu, nie można, to już przerasta moje wszelkie możliwości, nie wytrzymam! Muszę czekać, nie moge ot tak sobie po prostu powiedzieć "kocham" i czekać na reakcje, wiesz? Bo to zbyt skomplikowane, nawet dla mnie. Piszę sms, mam wszystko gdzieś, pierdolę, chcę poczuć jej obecność, bez względu na wszystko. Nic się nie liczy.

DarkulaO1 no..no a Masz za to jedzenie no Wiesz jak tak mozesz:P KONIEC Z PICIEM! Musisz jesc i Musisz nabrac sil na lepsze jutro;) a tak powaznie jestem szczupla osoba ale nie wyobrazam sobie zycia bez jedzonka:D Musisz jesc! TAK NIE MOZNA! pewnie wygladasz jak JA:D tylko jeden problemik ja siebie lubie taka jak jestem:D powaznie mam we w nosie i nic na to nie poradze jestem jaka jestem.;) ale facet nie moze wazyc61kg Mussisz prztyc:) zacznij jesc:) jedzonko jest mniamu..;) kurcze ale bredze% 3drineczek wybaczcie:D to za jedzonko:D

Gość Akwarelowa mozaika
W głowie coraz bardziej szumi, podświadomość woła: "Idź spać, daj spokój, już nie dziś, połóż się". Już nadaję się do jakiegoś psychologa albo psychiatry. Spać.

bianko ja to wiem, ale jak juz mowilem ona odebrala mi wszystko, zycie, chec do zycia i dusze... nie potrafie zyc bez duszy... jestem wrakiem czlowieka... i wiem o tym doskonale... odizolowalem sie od wszystkich nikt mi juz nie pozostal...nie mam juz niczego... to jest ak jakby wybieralo sie miedzy zyciem a smiercia...

mozaika tez uwazam ze powinienem isc do psychologa lub psychiatry... i chyba tak zrobie...

Darkulo i juz umarles:P.................... tragedia................:p wiesz co to nie tak! zastanow sie co jest dla Ciebie w zyciu wazne! zacznij myslec o sobie! zacznij raelizowac Siebie i Wlasne potrzeby! a Masz jakies? ;)

hehe.. fajowa stopka Nieporuszony niczym góra, niepowstrzymany niczym ogień, spokojny niczym las, zwinny niczym wiatr. Na niebie i na ziemi tylko mnie należy się podziw. hmm..zaczne Ciebie podziwiac jak zaczniesz JESC;)

Oczywiscie ze mam swoje potrzeby, pasję i inne rzeczy. moja pasja jest saga Gwiezdnych wojen posiadam 65 ksiazek i jeszcze wielu mi brak, mam puzzle, modele, gry i wiele innych z tym zwiazanych. Studiuje prawo, lubie grać na komputerze, ale wszystko już jest niczym, jest zerem!! Wielkim przeogromnym 0!! Nic sie dla mnie nie liczy :( a w zyciu wazna dla mnie jest tylko ona...

taki bylem, dopuki jej nie poznałem, dopuki sie nie zakochalem, dopuki Tej jedynej serca nie oddałem...

Gość ja łoś
no to współczuję, (sorry, ale znam to z własnego doświadczenia), jak Ci nie przejdzie- to masz przewalone

jak mi nie przejdzie to juz nic sie dla mnie nie liczy... jedynie wolna kwatera...

właśnie wróciłam z najgorszej imprezy w moim krótkim życiu ... było okropnie :D

ja jak juz wspominalem wczesniej topie smutki minionego roku w alkoholu w samotnosci...

no teraz też niestety w samotności ... i ten nowy rok jak dla mnie zaczął się okropnie :)

Ja ide juz spac, by rano wstac z nowa wiara i nadzieja na lepsze jutro... \"bo wiem, ze jutro bedzie zje***scie, przytule swa kobiete tak jak nigdy do tej pory, dostane kilka nowych zlecen\" i \"Tak ciezko jest ja zdobyc, a tak latwo mozna stracic w jednej chwili...\"