Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kaczątko

moj facet powiedział mi,ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość obydwoje jestescie niedowarto
wiesz.problem w tym by zebrac sile w sobie i poprostu pewnego dnia powiedziec stop. mi sie wtedy w zyciu nie ukladalo i wsumie sama niewiem skad pewnego dnia stwierdzilam ze poprostu powiem mu zeby sie wyprowadzil (mieszkal u mnie rok).i zrobil to nawet nie protestowal. problem tak naprawde tkwi w tym ze to tacy faceci sa pelni kompleksow i mam na to wiele dowodow. on musial sie sam dowartosciowywac kiedy zalozylam mini to nawet z domu nie wychodzilismy bo niechcial zemna isc do kumpli..a teraz po studiach osiadl na wsi i jezdzi na traktorze.trodno w to uwiezyc ale tak wlasnie skonczyl i jest w dodatku sam. nie ma recepty jak zreformowac swojego faceta albo jak zdobyc sie na odejscie.ale zycze ci zeby jedno z dwoch ci sie udalo zycie jest jedno i nie mozna go marnowac.bo to co przezyjesz to twoje!!

Gość ludzie dobrze radzą
jak masz godność to go zostawisz bo w tej chwili jest z tobą bo uważa że skoro jesteś brzydka (to oczywiście jego zdanie) to będziesz wisieć na nim ze strachu na odchodne powiedz mu że ma małego fiutka i wytknij wszystkie błędy łóżkowe. jak miałaś kogoś przed nim to zrób szczegółowe porównania i powiedz że tamten potrafił cie zaspokoic w związku z czym musisz poszukać sobie kogoś takiego to go zdołuje maksymalnie

Gość ludzie dobrze radzą
to jest tak jakby on cię uderzył uderzył pierwszy raz to pózniej będzie cię katował przykro mi to mówić ale kobiety które są z takimi cwelami same zniszczyły sobie życie - uzależniły się od mężczyzny finansowo i emocjonalnie a w zyciu nie można się od nikogo uzależniac

ja swojego nie dolinowalam na odchodne mimo wszystko nie potrafilam sie nie zgodzic potem na spotkanie kiedy zadzwonil. ale za kazdym razem super sie ubieralam malowalam itp (mimo to przez dluuuugi czas jeszcze kiedy wychodzilam z domu na spotkanie z nim stawalam przed lustrem i bylam pelna obaw ze napewno mi cos wytknie).skonczylo sie na tym ze pewnego dnia zaczal zalowac ze mnie nie docenial i teraz kiedy juz ponad rok temu zostawila go kolejna laska potrafil przyjsc do mnie i pytac czy jestem sama. hehe myslal ze go przyjme z otwartymi rekami??:Dsmieszny jest.niech sobie kupi narcyza i razem siebie pielegnuja nawzajem. powiem ci jeszcze autorko topiku ze od czasu kiedy bylam z nim minelo 5 lat.niebylam od tamtej pory z zadnym facetem dluzej niz pol roku.i pomimo ze brakuje mi stalego partnera nigdy w zyciu nie chcialabym wrocic do tamtego zwiazku.wole juz byc sama

Gość nie kaczątko
obydwoje jestescie niedowarto- gratuluje Ci siły,odwagi i wiary w siebie i obyś zawsze taka była i,zeby juz zaden facet nie traktowal Cie jak tamten,zycze szczescia i niesamowitego faceta przy boku:) mam nadzieje,ze i mi sie uda

hmm sila to teraz potrzebna jest tobie.🌼 pozdrawiam🖐️

Gość agivp
wiesz co zostaw tego głupka! Jak facet moze do swojej kobiety tak sie odnosic??? Znajdziesz sobie napewno wartosciowego chłopaka ktory bedzie docenial twoje piekno. a ten gówniarz wtedy zobaczy co stracił............. Powiem ci ze ja mam chlopaka przy ktorym czyje sie bardzo atrakcyjna kobieta, bez zadnych kompleksów - i to jest super. Tego tez ci zycze!

Gość Domi Achaja
Nie przejmuj się ja usłyszałam kilka takich komplementów 1. Jestem z tobą bo po latach zwiazku z byłą zrozumiałem, że z ładnej miski sie nie najem 2. Cieszę się, że nie jesteś tak piękna, że faceci sie za toba oglądają bo mam łatwiej 3. Mimo tego, że jesteś najbrzydszą z moich byłych i tak Cię kocham bo masz najfajniejszy charakter 4. Nie lubie dużych piersi ale do Twoich się przyzwyczaiłem, masz u mnie 6/10 p 5. Jesteś piękna tylko nie w moim typie większośc wolałaby Ciebie od mojej byłej ale ja wole kobiety z dużą pupa z sylw. gruszki itd w nieskończoność... Sam sobie strzela w kolano bo w końcu nie wytrzymam i znajdę sobie takiech, dla ktorego będę piękna i zobaczy !

Gość gość
Dokladnie!Badz zawsze tylko z facetem dla ktorego bedziesz najpiekniejsza.Dobrze tobie radze zostaw drania znajdz w sobie odwage!!

Gość gość
Facet był po prosu szczery i prawdomówny a co miał kłamać? Jak chcecie być okłamywane to wasza sprawa.

Gość gość
a on jak wyglada???? jak model z okładki Vogue?

Gość gość
był szczery, ale od niej nie odszedł, tylko dalej ujeżdżał w nocy i w ciągu dnia. weź się facet nie ośmieszaj!

Gość gość
wiadomo nie jestem super pięknością,ale do brzydactwa mi daleko x taaa, jasne. Ile ja znam takich osob ktore mowia tak jak ty a wygladaja jak goowno ;). Widocznie myslisz ze tylko ludzie z widocznymi defektami, chorobami sa brzydcy. Zreszta nawet w badaniach bylo,ze kazdy uwaza siebie za kilkukrotnie bardziej atrakcyjnego niz jest w rzeczywistosci. Gdyby 90% ludzi mialo trzezwo i krytycznie spojrzec na siebie, to by popadli w gleboka depresje🖐️

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość jajaserobie
mi tez muj hlopak powiedzial rze jestem bszydka :( Co robic ?? :( blagam pomoszcie mi bo sie zabije ! :(((( CHELP ME !! :((((((((((((