Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Kara śmierci -kto za?

Polecane posty

Gość pania madrala
gdzie mozna znalezc filmik z egzekucja saddama???

--> myrevin nie czepiaj się słówek { ale ja mówię o ateistach, a nie o osobach wierzących, obojętne w co i z jakiej religii. } No to chyba jasne. Boga nie ma Grzech nie istnieje. :D

Gość myrevin nie czepiaj się słówek
masz prawo do własnego zdania.

Gość myrevin nie czepiaj się słówek
jak każdy.

Gość jhgkufhg
jestem przeciw, dlatego że : kto dał nam prawo do tego , aby uśmiercać innych ludzi? Robimy wtedy dokładnie to samo co ci mordercy - zabijamy! Poza tym w więzieniu mordercy przeżywają męki, biją się z myślami, własnym sumieniem (JEZELI JE MAJĄ), a tak egzekucja i po sprawie, pozbywają się cierpień.

Jestem za.Dlaczego z moich pieniędzy mam utrzymywać mordercę,gwałciciela w więzieniu.Jeżeli morderca wychodzi z więzienia,bo dobrze się sprawował i zabija lub gwałci ponownie?resocjalizacja tego czegoś,bo czlowiekiem tego czegoś nie można nazwać nie można nie ma sensu.pieniądze lepiej wydać na szpital lub schronisko dla zwierząt.

{ Jestem za.Dlaczego z moich pieniędzy mam utrzymywać mordercę,gwałciciela w więzieniu. } A czemu utrzymyweac złodzieja czy takiego co dopuszczał sie rozbojów ?

Gość odchudzam sie wciaz
Gdyby byla kara smierci spadlaby przestepczosc w Polsce- pewne na 1000 % !

Gość miejmy nadzieję
że Ziobro przegłosuje sprawę pracy dla więźniów, bo takie miał plany ustawy ponoć, żeby między innymi wycofać pieniądze dla więźniów, podobno mieliby pracować i zarabiać na siebie sami.

--> odchudzam sie wciaz Nietsety nie. Róznice między krajami gdzie jest wykonywana kara smierci a tam gdzie jej nie ma, mają sie nijak. Czasem jest wręcz odwrotnie.

\"amant jesteś w błędzie nawet jeśli jesteś tu tylko z szyderczych pobudek, powiem ci tak: poczytaj sobie czym jest grzech, jaka jest jego definicja i dopasuj to do życia ateistycznego. Wiesz co ci wyjdzie? Tylko jedno: działanie przeciw najważniejszym wartościom społecznym. Może z nazwy nie będzie to grzech, ale po prostu złe i nieakceptowalne społecznie postępowanie. \" Społecznie i religijnie nie to samo:P.Więc nie kręć:P.A nawet jeżeli nie jest akceptowane to katola wina jest większa:P.No chyba że ktoś zabija i twierdzi że zabójców należy skazywać na karę śmierci:P.