Go艣膰 zuzzaaz Napisano Pa藕dziernik 26, 2010 na pewno Denique w Arkadii i ludzie tam pracujacy.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ninia92 Napisano Pa藕dziernik 27, 2010 Witam:) Mam d艂ugie w艂osy i chcia艂a bym je sciac bardzo prosze o pomoc w doborze bardzo dobrego fryzjera ktory doradzi mi jaka fryzure powinnam sobie zrobic.Bardzo was prosze o pomoc.Najlepiej okolice woli zeby byl fryzjer. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marcelina 226 Napisano Pa藕dziernik 28, 2010 Polecam Pania Marte Atelier urody SIEDEM MINUT W NIEBIE . Jest rewelacyjna i ma dobr膮 rek臋 do w艂os贸w. Pozatym sam Salon jest genialny. polecam kazdy kto tam sie wybra艂 wyszed艂 bardzo zadwolony. nr 519 164 199 . ul Powsinska 16 II p.lokalizacja jest bardzo dobra zar贸wno dla poruszajacych sie autobusem i autem. Nie ma cen wyg贸rowanych teraz maja promocje i farbowanie lub baleyage ze strzyzeniem i czesaniem kosztuje tylko 100 z艂 . Rewelacja. Maja bardzo dobre farby i stylizacje . Polecam dziewczyny gor膮ca ja jestem od 6 lat jej klientka i mam zawsze super w艂osy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kingutnia 0 Napisano Pa藕dziernik 29, 2010 Witam, bardzo pilnie poszukuje kontaktu do fryzjerki Pani Malgosi ( Pani w srednim wieku, wtedy blond wloski) z Salonu Fryzjerskiego przy ul. Kolskiej w Warszawie. Niestety, Salon istnial na pewno w 2004 i 2005 roku, nie wiem gdzie zostal przeniesiony, najprawdopodobniej na Goclaw. Stracilam kontakt z moja fryzjerka po wyprowadzce z Warszawy a teraz odwiedzajac Stolice chce zrobic cos sensownego z wlosami a Pani Malgosia jest najlepsza !!! Piszcie na maila: kingakinga132@yahoo.pl Sprawa bardzo pilna !!! Serdeczne dzieki, pozdrawaim wszystkich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wreszcie mam rewelacyjne w艂osy Napisano Pa藕dziernik 29, 2010 Tez mia艂am du偶y problem je偶eli chodzi o kompetencje fryzjera i jako艣膰 wykonywanych us艂ug. Trafia艂am na wielu fryzjer贸w kt贸rzy tylko jeszcze bardziej niszczyli moje w艂osy,ciecia by艂y tragiczne,w艂osy sie nie uk艂adaly. To by艂a jaka艣 paranoja,by艂am w stanie zap艂acic ju偶 spore pieni膮dze 偶eby wreszcie kto艣 zrobi艂 z moimi w艂osami naprawde porz膮dek,ale nie do przesady...i zrobi艂 to co chc臋.KA呕DY M脫WI艁 NIE DA SIE! Az wreszcie dzi臋ki kole偶ance znalaz艂am cz艂owieka kt贸ry zrobi艂 mi upragniony kolor,regeneracj臋 i ci臋cie... Poprawi艂 moj膮 kondycj臋 w 艂os贸w w kilka wizyt do takiego stanu 偶e moje w艂osy maja po艂ysk przez ca艂y miesi膮c,a kolor utrzymuje si臋 nawet do 2 miesi臋cy nie p艂owiej膮c... Fakt ,偶e z mojej strony tak偶e wymaga to wysi艂ku bo salon jest na Bia艂o艂臋ce a ja mieszkam na woli...ale mam dosy膰 fryzjerzyn z warszawy,kt贸rzy odwalaj膮 beznadziejn膮 robot臋... Dziewczyny ten cz艂owiek jest reweacyjny i potrafi zdzia艂a膰 cuda...! Nazywa si臋 Robert Izdebski i po wielu latach wsp贸艂pracy z firmami mi臋dzynarodowymi otworzy艂 sw贸j salon,w kt贸rym znalazlam prawdziwy profesjonalizm i niesamowite umiej臋tno艣ci... Naprawde polecam....znalaz艂am jego zdj臋cie na szkoleniu w Bia艂orusi... http://www.diva.by/focus/exhibition/47425.html (Taki m臋偶czyzna z mikrofonem obs艂ugujacy blondynke) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wreszcie mam rewelacyjne w艂osy Napisano Pa藕dziernik 29, 2010 Polecam tego Fryzjera....Ma niesamowita wiedz臋 je偶eli chodzi o techniki strzy偶e艅 i koloryzacji w艂os贸w....Jest jak r贸偶a na blokowiskach kt贸rych jest niewiele...Robert Izdebski... Bia艂o艂臋cka 166c Warszawa. nr.tel:(22)226-22-40. Ca艂kiem daleko ale m贸wi臋 wam dziewczyny warto...je偶eli macie wiele nieudanych pr贸b z fryzjerami to tam na pewno si臋 one zako艅cz膮. Pisze,bo wiem 偶e jest wiele dziewczyn kt贸re maj膮 podobne problemy do tych kt贸re mia艂am zanim tu trafi艂am i wiem jak to jest. 呕ycze wam po偶egnania si臋 z tymi problemami,ta jak ja. Polecam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 K_i_n_i_A Napisano Pa藕dziernik 31, 2010 Polecam salon fryzjerski Perfect Look ul.Bia艂o艂臋cka 166c.Fryzjerem jest Robert Izdebski 艣wietny fachowiec i przede wszystkim stylista, potrafi rewelacyjnie dobra膰 fryzur臋 do charakteru i wygl膮du klientki.Mia艂am w艂osy do po艂owy plec贸w lecz strasznie zaniedbane,bo przez 3 lata wog贸le nie chodzi艂am do fryzjera gdy偶 nigdy nie wychodzi艂am z tak膮 fryzur膮 jakiej oczekiwa艂am.Wreszcie kole偶anka poleci艂a mi ten salon i odwa偶y艂am si臋 zmieni膰 co艣 w swoim wygl膮dzie.Pan Robert 艣wietnie dobra艂 kolor w艂os贸w i fryzur臋 do mojej twarzy a tak偶e od偶ywi艂 w艂osy za pomoca nowoczesnej sauny,wszyscy mi jej teraz zazdroszcz膮 i pytaja si臋 u jakiego fryzjera by艂am;)Ten fryzjer jest po prostu super,nareszcie znalaz艂am kogo艣 kto potrafi spe艂nic moje oczekiwania.;))A i dodatkowym atutem jest to 偶e w salonie jest te偶 k膮cik Manicure,pedicure;)Pani potrafi bardzo 艂adnie pomalowa膰 i ozdobi膰 paznokcie a tak偶e robi 艣liczne tipsy;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 K_i_n_i_A Napisano Pa藕dziernik 31, 2010 Widz臋,偶e kole偶anka wy偶ej te偶 trafi艂a na tego fryzjera;).Dziewczyny naprawde warto! 艢wietny fryzjer,przest臋pne ceny,np.Strzy偶enie damskie 45z艂,Baleyage 140z艂;)niedrogo a profesjonalnie! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Koek Napisano Listopad 4, 2010 A ja polecam studio fryzur 艂uckiej, ko艂o sklepu spozywczego Ewa, jak dobrze pami臋tam, strzy偶enie+koloryzacja+sauna+modelowanie to 150. Najlepiej umawia膰 si臋 telefonicznie 500 821 919 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asiuladob Napisano Listopad 10, 2010 czy mo偶e kto艣 co艣 wie na temat Empire Hair&Beauty Salon?? potrzebuje pomocy fryzjera, a ten salon jest vis-a-vis mojego mieszkanka. z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi, pozdrawiam^^ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ullla12 0 Napisano Listopad 10, 2010 droga asiuladob, mnie zabra艂a do tego salonu kole偶anka, bo by艂a tam ju偶 kilku krotnie i zawsze 艣wietnie wygl膮da艂a. musz臋 przyzna膰 偶e zosta艂am mile zaskoczona t膮 wizyt膮. pan Sebastian by艂 naprawd臋 uroczy i wykaza艂 si臋 du偶ym profesjonalizmem, nie sko艅czy艂 p贸ki w艂osy nie wygl膮da艂y ak jak chcieli艣my. a w艂osy wygl膮da艂y po prostu sza艂owo i o dziwo, do艣膰 d艂ugo si臋 dawa艂y uk艂ada膰^^ z pe艂n膮 odpowiedzialno艣ci膮 mog臋 poleci膰 ten salon:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blablaa Napisano Listopad 12, 2010 sluchajcie dziewczyny, postanowilam sobie zrobic trwala. polecacie kogos kto robi ten zabieg idealnie?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 osobistyfryzjer Napisano Listopad 14, 2010 Polecam damsk膮 fryzjerk臋 z dojazdem do domu. Wystarczy zadzwoni膰 i si臋 um贸wi膰 na termin. Marta tel. 692 613 305 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annnnka Napisano Listopad 15, 2010 Witam, mam pytanie czy kt贸ra艣 z Was wie kt贸ra fryzjerka/fryzjer z Hair Coif w Wola Parku jest dobra/y? Szukam fryzjera na Bemowie - dobrego-poma艂u trac臋 nadziej臋 , 偶e takiego znajd臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 majka1980-80 Napisano Listopad 20, 2010 hej.polecam salon efekt na grochowskiej178.posz艂am tam z okropnym kolorem a wysz艂am z kolorem genialnym.posz艂am tam z polecenia i ja tez polecam!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sykwiak Napisano Listopad 21, 2010 Przez przypadek trafi艂am do instytutu lavender na ptasiej. Przez przypadek poniewa偶 zapisana by艂am u nich na mikrodermabrazj臋 twarzy a po przyjsciu zobaczy艂am mistrzynie no偶yczek tam pracuj膮c膮. Niecz臋sto mi si臋 zdarza abym po wyj艣ciu od stylisty nie poprawia艂a sobie fryzury przed lustrem. Tym razem ka偶dy w艂os by艂 na swoim miejscu. Dla mnie rewelacja. Niestety u nich tylko na zapisy i nie wiem czy maja stron臋. Instytut Lavender na Ptasiej. 艁atwo znale偶膰. Pozdro Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zopppie Napisano Listopad 23, 2010 Przylaczam sie do dobrych opinii na temat Denique Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sysunia26 Napisano Listopad 24, 2010 ja polecam moje nowe odkrycie :) a mianowicie salon fryzjerski w Z膮bkach. Nazywa si臋 organic hair i jestem zadowolona jak nigdy, dzi臋ki temu salonowi zn贸w uwierzy艂am, 偶e jednak nie wszyscy fryzjerzy s膮 藕li ;) Jako艣膰 us艂ug adekwatna do ceny, nie trzeba czeka膰 na wizyt臋 tydzie艅, a co najwa偶niejsze u偶ywane s膮 bardzo dobre naturalne kosmetyki najwy偶szej jako艣ci firm. Na prawd臋 polecam. Je偶eli kto艣 by艂by zainteresowany to mo偶e wej艣膰 na stron臋 organichair.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Visine 0 Napisano Listopad 28, 2010 RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj by艂am u fryzjera chcia艂am balejaz blond i br膮z a wyszla jajecznica- masakra. W warszawie mieszkam od niedawna dlatego b艂agam poradcie mi jakiegos fryzjera aby zrobi艂 艂adny kolor na moim w艂osach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Visine 0 Napisano Listopad 28, 2010 RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj by艂am u fryzjera chcia艂am balejaz blond i br膮z a wyszla jajecznica- masakra. W warszawie mieszkam od niedawna dlatego b艂agam poradcie mi jakiegos fryzjera aby zrobi艂 艂adny kolor na moim w艂osach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 IrminiaB Napisano Listopad 30, 2010 Ja jestem zadowolona z salonu na E Plater . Mi艂a atmosfera , du偶o promocji. Strzy偶enie genialne w艂osy mi si臋 艣wietnie uk艂adaj膮. Polecam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 IrminiaB Napisano Listopad 30, 2010 VISINE!!! szczerze polecam Ci salon na Emilii Plater Dea Atelier . Osobi艣cie nie robi臋 tam koloru gdy偶 mam swoje naturalne ale mojej przyjaci贸艂ce "uratowali" tam w艂osy gdy偶 w innym salonie zrobili jej rozja艣nianie i jej po艂ama艂y w艂osy w nie kt贸rych miejscach mia艂a 3 centymetrowe kosmyki w艂os贸w. Jest tam taka P Ela i zrobi艂a jej prze艣liczny be偶owy kolor. Ale radze najpierw idz tam na darmowa konsultacje I ZAPISZ SIE DO TEJ PANI .! ZOBACZ CO CI POWIEDZ膭. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Visine 0 Napisano Listopad 30, 2010 IrminiaB O to podaj nr tel do tego fryzjera, w艂asnie zalezy mi zeby najpierw i艣c na konsultacje bezp艂atn膮 aby mi cos doradzili i pozniej ewentualnie sie um贸wi bo juz tyle kasy wydalam na wlosy ze szok dlatego szukam kogos dobrego aby mi je podreperowa艂 i kolor i stan. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Skakaneczek Napisano Grudzie艅 1, 2010 A ja szczerze i z calego serca polecam salon EFEKT na Grochowskiej przy rondzie wiatraczna. W salonie pracuja dwie mlode dziewczyny. Mila atmosfera piekne miesjce. Jesli chodzi o fryzjera to polecam p. Anie ma ciut wieksze doswiadczenie... dwa tygodnie przed slubem uratowala moje wlosy po nieudanej koloryzacji w jednym z (drogich) salonow na pradze. Na obrzydliwie zolty odrost i biale konce zaproponowala mi baleyage "globalny" z 4 kolorow blondu. Po wyprobowaniu nowego sposobu ryzykujac strasznie przed najwazniejszym dniem w moim zyciu pokochalam ten rodzaj balayage'u p. Anie i salon w ktorym hurtowo robie i wlosy i pazurki. Zaradnosc i wspolpraca dziewczyn pozwala mi na zrobienie maniciure w trakcie trzymania koloru na glowie a po koloryzacji z maska na wlosach wskakuje na 10 minut na solarium. Ceny przystepne dziewczyny pracuja na loreallu. Nigdy nie spotkalam sie z propozycja pelnego menu jesli chodzi o napoje... kawa herbata woda z gazem lub bez ew. lekko gazowana z sokiem z malin wisni ... woda truskawkowa. W salonie zawsze sa slodycze z ktorych najbardziej cieszy sie moj 3letni synek. Sa kolorowanki dla najmlodszych. Atmosfera w salonie to super sprawa... kontakt pracownikow z szefem jak w dobrej zgranej rodzinie... nic do zarzucenia. Nie pamietam dokladnie numeru lokalu... Grochowska, Salon EFEKT tel. 22 610 80 44 lub 530 812 726 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 4angie Napisano Grudzie艅 6, 2010 serdecznie polecam p. Sebastiana w Salonie Empire na ul. Jana Paw艂a II 29. 艣wietna sprawa^^ w艂oski suuuuper wygl膮daj膮, kole偶anki zazdrosne, pe艂en zachwyt:) tak na marginesie to maj膮 tam te偶 fantastyczn膮 ofert臋 zabieg贸w na twarz i cia艂o. mo偶na zrobi膰 si臋 na b贸stwo z jednym zamachem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
beti37 0 Napisano Grudzie艅 11, 2010 Visine polecam salon Perfect Look na ul.Bia艂o艂臋ckiej, pracuje tam naprawd臋 dobry fachowiec p.Robert. Fryzjerka u kt贸rej ostatnio by艂am te偶 mia艂a mi zrobi膰 blond a wyszed艂 kolor hm... z lekkim nalotem zieleni... Do tego nie wiem jakiego specyfiku u偶y艂a ale po umyciu moje w艂osy by艂y jak zmoczona wata. Z salonu na Bia艂o艂臋ckiej wysz艂am zadowolona.Mam teraz 艂adny blond,a moje w艂osy s膮 w du偶o lepszej kondycji dzi臋ki saunie parowej.Gor膮co polecam!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maszenkaaaaa Napisano Grudzie艅 11, 2010 dziewczyny pomocy!! ca艂y dzie艅 p艂acz臋 :( by艂am dzisiaj u fryzjera w daily beauty na wilczej. Co艣 strasznego sta艂o si臋 z moimi w艂osami. Dzisiaj po艂o偶y艂y mi tam farb臋...po powrocie do domu zacz臋艂a strasznie sw臋dzie膰 mnie g艂owa. P贸藕niej zacz臋艂y wychodzi膰 mi w艂osy. Nie wiem co si臋 dzieje. Pierwszy raz mam co艣 takiego. Kole偶anka powiedzia艂a,偶e mog艂y jakies proporcje nie bardzo z rozja艣niaczem. Mia艂 kto艣 co艣 takiego??? Jutro zamierzam i艣膰 tam z reklamacja o ile nie wypadn膮 mi w艂osy. Nie polecam ;((( Chyba nie ma w Wawie dobrego fryzjera ;( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Visine 0 Napisano Grudzie艅 11, 2010 Do maszenkaaaa: Zapewne od rozja艣niacza ci臋 g艂owa swedzi bo ci ja podra偶ni艂 od za mocnej farby , tak jak m贸wisz mozesz isc z reklamacja ale mi jak fryzjerka zkrzani艂a w艂osy ostatnio to tylko pojecha艂am tam i ja opierdzieli艂am ale juz drugi raz nie usiada艂am do niej na fotel mimio ze nalega艂a w ramach reklamacji. Wiec uwa偶aj aby ci gorzej nie zrobi艂a i nie k艂adz nic na w艂osy farby itp, bo ja wiem sama po sobie jak zrobi艂am bie tylko w kucyku chodze, przed swietami bym chcia艂a zrobic jakis kolor zebym mogla sie dol udzi pokazac ale boje sie ze mi wyjda. Do beti37: wiesz co ja sie teraz boje isc do jakiego kolwiek fryzjera po ostatnich przygodach z nimi, by艂am chyba w 4 salonach na konsultacji co mozna by z nimi zrobic to w dw贸ch kazali czekac aby odros艂y i przyjsc za 3 miesiace a pozosta艂ych dw贸ch powiedzieli ze moga albo na jeden kolor ca艂膮 g艂owe zafarbowac ( co zaznacze nigdy alejaz dzien po dniu to takie mam zniszczone jak siano to by艂o najgorsze co mog艂am zrobic, nadal mam masakre na g艂owtak nie miala zawsze robilam balejaz) albo ze zrobia ciemny balejaz aby nie bylo widac takich zoltych wlosow co mam ale tez nigdy nie mialam ciemnych wiec po 4 wizytach jestem zalamana bo nikt nie przedstawil mi takiej wizji zeby mi pasowalo :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maszenkaaaaa Napisano Grudzie艅 11, 2010 dzisiaj by艂am u swojego lekarza i wiecie co?? ca艂y czas wychodz膮 mi w艂osy ;( mam poparzon膮 sk贸r臋 g艂owy!!! jestem za艂amana!! p贸jd臋 tam w poniedzia艂ek i nie tylko opiernicz臋,ale b臋d膮 wyci膮gni臋te z tego konsekwencje,bo zosta艂am oszpecona ;( Nie polecam daily beauty!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
luska.luska 0 Napisano Grudzie艅 13, 2010 Ja we wrzesniu poszlam do przypadkowego fryzjera na pradze (pierwszy raz mi sie to zda偶ylo, ale bylam zmuszona). Mialam wlosy do polowy plecow, chcialam podciac koncowki, on wzi膮l mi kucyk i uci膮l przy samej g艂owie.. bylam w szoku! moje wlosy nie dosiegaly nawet ramion! wytlumaczylam ze chce kasztan, po godzinie okazalo sie ze mam na glowie kruczo czarne wlosy. a ze mam bl臋kitne, bardzo jasne oczy to nie wygladalo to zbyt dobrze.. ptrzemeczylam sie z tymi wlosami miesiac, po czym poszlam do dobrego salonu na zdjecie farby. Wlosy wyszly mi rude, nie byly w plamy (bo dobrze mi ten rozjasniacz polozyli), ale wlosy jak to po dekoloryzacji, byly jak siano... nie moglam sobie z nimi poradzic. maseczki, odzywki, olejki, nic nie pomaga艂o.. meczylam sie tak ponad dwa miesiacy, po czym zdecydowalam sie pojsc do fryzjera. Poszlam do nowo otwartego salonu za Rondem Wiatraczna, przy wspolnej drodze Studio M, tam dwie mlodziutkie panie wysluchaly moich jekow i prosb zeby cos z tymi wlosami zrobic, po czym polozyly mi kolor farby identyczny z moim naturalnym kolorem! ponad to, gratis dostalam na wlosy kapsulke odzywiaj膮c膮. Wlosy sa swietne! mieciutkie, dobrze obci臋te.. ! NIGDY NIE BY艁AM A呕 TAK ZADOWOLONA Z EFEKTU! polecam goraco! ceny sa przystepne, a wykonanie warte kazdej ceny :) pamietajcie! :Studio M, przy wsp贸lnej drodze na przeciwko biedronki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach