Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość włosomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość Diana75
Jak dla mnie tylko salon Expression http://www.expression-salon.com/, mieszczący się przy ulicy Łuckiej 20 paw.22. Pani Weronika to prawdziawa profesjonaliska, ponieważ zajmowała się stylizacja celebrytów do RÓŻY GALI oraz do 10-cio lecia czasopisma CKM. Pracowała także przy tworzeniu stylizacji w TVP do programu PYTANIE NA ŚNIADANIE. Ale jak dla mnie najważniejsze jest to, że udziela fachowych porad, tworzy piękne fryzury i to za przyzwoitą cenę. Kobietki oddajecie włosy w ręce Pani Weroniki, a nie pożałujecie :)

Gość poszukujeFryzjera
A gdzie dokładnie jest ten salon Mamp? szukałam w internecie jakiś namiarów i niestety nic nie znalałazam. I spotkałam sie z opinia jakiejs Pani, która się wypowiadała, zę dzwoniła tam zeby zapisac sie do p. Marcina (który był wychwalany juz w paru postach) ale dostała informacje, ze taki pan tam nie pracuje...

Gość iwonalek
Witam! Przepraszam że do do końca w temacie, ale desperacko poszukuję fryzjerki Pani Marioli z tego salonu http://akvkrolikowska.pl/nasze_salony/persone Już tam nie pracuje, a ja nie mam do niej kontaktu. Czy ktoś ją kojarzy i wie gdzie teraz pracuje, albo chociaż jak się nazywa :( Mój mail: iwonalek@gmail com

Gość iwonalek
Miało być "nie do końca w temacie" ;)

Gość zosiaczar
dla mnie prwdziewą stylistką jest p. Bożena z Hair a Porter:):) wyprowadziła moje włosy z prawdziwej tragedii jaka zafundowała mi inna fryzjerka:( od tamtej pory jestem jej wierna :) ZAWSZE !!!! Wiem że jeździ na szkolenia z Toni&guy jest niesamowita uwielbiam ją

Gość martla12
Wielcy styliści, artyści, wychwalani, czeszący gwiazdy. Latałam, szukałam i się rozczarowałam... a potem... znalazłam (czysty przypadek i chyba desperacja) Visage... małe, bez stylistów, trendy wystroju i zabójczych cen i wiecie co... jestem zachwycona:) I dlatego dzielę się moim odkryciem - Visage - dobry fryzjer, Bora Komorowskiego 8a, 22 428 49 25

Gość ReniaGienia82
hehehe...ja miałam tak samo. Latałam, biegałam, fora przeglądałam, różnych fryzjerów przerabiałam i finalnie okazało się, iż najlepszym okazała się Anetka B z www.estheme.pl, z salonu tuż pod moim blokiem.

Gość franc.ja
Ja tam nie latam po salonach, fryzjerka lprzylatuje do mnie ;-) Spóźnia się czasem ale dla mnie jest dobra w swoim fachu więc nie rozstajemy się od dwóch lat. Dziewczyna jest z charakterem, nie każdy ją polubi - dla mnie pozytywna bomba. Strzyżenia na tak, farby i baleyage też. Ogólnie polecam - 513677939, aaaa i ma fb-artplaneta Jak zrobi coś nie tak, to nie na mnie!

Gość nowa fryzura
Moja siostra była kiedyś u genialnego fryzjera właśnie gdzieś na mokotowie ale niestety nie pamięta już gdzie to dokładnie było. Ale wpisz sobie fryzjer w panoramie firm i wyszuka Ci wszystkich dostępnych na Mokotowie i co najlepsze często masz tam pod ofertą rekomendacje wiec od razu sobie sprawdzisz, który jest najbardziej polecany. Ja tak znalazłam bardzo dobrego fryzjera na Ursusie - gdybyś była zainteresowana :)

Gość j.o.
Polecam Franek Hurny...Franka można odwiedzić w "Milek" na Hożej 40. Wszędzie szukałam kogoś kto wie co zrobić z włosami, po wielu niepowodzeniach trafiłam na Franka. Przekazuje obszerną instrukcję obsługi włosów, ma wizję na dzś i na przyszłość(w których miejscach włosy mają rosnąć, a gdzie skracamy:)) konkretny, bardzo przyjemny i przystojny.

Gość ventunia
dziewczyny! szukam dobrego fryzjera w Warszawie, z tym, że mi głównie zalezy na koloryzacji. Znacie fryzjera, który używa dobrych farb, umie je dobrac, a ja nie zbankrutuje idąc do niego? Mam długie włosy (prawie do pasa) przy tym cienkie, wysuszone (efekt ostatniej koloryzacji;/) i tolerujące tylko dobre farby (od wiekszosci, a zwłaszcza od tych dostepnych w sklepach, włosy wypadaja mi na potege;/) licze na Waszą pomoc! :)

Gość j.o.
Ja znam, pisałam post wyżej, specjalizuje się w koloryzacji, byłam kilka dni temu, rewelacyjnie zdolny. http://hurny.pl/

Gość Tamada
Bardzo polecam p. Jolę pracuje na Dzikiej tel: 602366036, świetnie strzyże jest profesjonalistką w każdym calu. Mankamentem jest czekanie ale naprawdę warto. Po strzyżeniu u p. Joli nikt nie wychodzi niezadowolony. Jestem klinetką od wielu lat.

Gość Matyldea
Lubię VISAGE na Bora Komorowskiego. Moim zdaniem to solidny, dobry fryzjer w Warszawie.

Gość ruda155
Ja bardzo,bardzo,bardzo polecam Panią Joannę Cuprzyńską! Która ma swój salon. Przyszłam do salonu w opłakanym stanie. Po wizycie wyszłam ze łzami w oczach ale to były łzy szcześcia! Pani Asia świetnie dobrała i kolor oraz wykonała świetne strzyżenie! W salonie mozna wykonać duzo innych regenerujących zabiegów, które sprawią ze włosy beda świeże,mocne i zdrowe! Adres salonu to Sady Żoliborskie 13 A na Warszawskim Żoliborzu. Telefon: 600-285-650 dziewczyny POLECAM! nie pożałujecie.

Gość skąd się biorą takie idiotki
Asia od Jagi Hupało??? Ludzie nie dajcie się robić w balona!!! Jej nie zachwalają żadne klientki tylko piszę wciąż jedna i ta sama osoba - na 100% właśnie Aśka. Musisz być kobieto na prawdę zdesperowana skoro aż tak nachalnie wpierniczasz tyle postów wychwalających pod niebiosa twoje rzekome umiejętności a jak ktoś ośmieli się mieć mieszane uczucia po wizycie w twoim salonie to rzucasz się na niego jak psychicznie chory człowiek. Wprowadzasz ludzi w błąd a to już jest nieuczciwe w stosunku do swoich przyszłych potencjalnych klientek. To jest zwykłe oszustwo! Pamiętajcie Kochani - na prawdę dobry fryzjer nie musi w akcie aż tak głębokiej desperacji spędzać połowy swojego życia przed komputerkiem wypisując i wpychając wszędzie gdzie się da wymyślone opinie na swój temat. Tak żałosne że aż zabawne ;-) Niezbyt bystra ta pani...

"skąd się biorą takie idiotki"? ciekawy pseudonim... Żal mi troszczkę osoby ,która dodała ten komentarz bo najwidoczniej nigdy nie była w Atelier Fryzur i nie korzystała z usług ,które proponuje salon i Pani Joanna. Jeżeli ktoś lub coś jest dobre to się to zachwala a od tego jest to forum. Poza tym ktoś kto dodał ten komentarz musi bardzo dobrze znać Panią Asię skoro zwraca się do niej na "Ty"....To smutne ,że konkurencja której brakuje klientów bądź po prostu zazdrosne osoby piszą takie rzeczy właśnie w akcie desperacji. Jeżeli ktoś kto dodał ten komentarz jest na tyle "odważny" żeby wypisywać takie głupoty. Niech przyjdzie do Atelier i spotka się z Panią Asią osobiście. Pani Asia na pewno chętnie zobaczy stan włosów tej zawistnej osoby. Fanka Atelier Fryzur ;)

Gość ilus83
widocznie ta pani asia nie doczekala sie na dobre opinie i postanowila wziac sprawy w swoje rece hi hi

Gość Mała Mi Mi
Iluś83 problem polega na tym,że gołym okiem widać że najprawdopodobniej jedyne dobre opinie to są niestety te wystawione przez nią samą :-/

Gość astek
A ja myślę,że trzeba mieć mocne podstawy żeby tak oczerniać ludzi. To takie przykre,że oceniacie człowieka nie znając go i jego fachowości. TO SMUTNE,bo chyba nikt tam nikogo na siłę nie zaciąga. Ja tam trafiłam za pośrednictwem tego forum i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!! Zastanawiam się tylko, ile czasu musi mieć osoba,która wypisuje takie bzdury.ŻAŁOSNE.................

Gość ręcę opadają...
Ale przecież tu nikt nikogo nie oczernia! Nikt nie napisał, że pani Asia jest zła, kiepsko tnie czy źle dobiera kolory. Jak słusznie Pani zauważyła forum jest od tego, by każdy mógł wyrazić swoje zdanie na temat umiejętności fryzjera i polecić go bądź odradzić innym, jeśli w ich przypadku się nie sprawdził - ale na miłość boską - to mają robić autentyczne klientki a nie sama fryzjerka, która się pod nie podszywa - bo wtedy takie forum traci jakikolwiek sens!

Gość mądra kobieta :)))
Droga Pani Pani forma wypowiedzi pozostawia wieeele do życzenia, ilość błędów także. To po pierwsze. Po drugie jak można oczerniać kogoś, u kogo się nie było? Gdyby Pani wypowiedź była rzeczowa, poparta argumentami, doświadczeniem, pewnie wniosłaby coś do tematu. Jednak Pani styl wypowiedzi świadczy tylko o tym, że Pani poziom inteligencji jest żenująco niski. Pani zakres słownictwa jest poniżej krytyki. Może warto przygotować się raz jeszcze do matury? ;))) Polecam Panią Joasię, jestem klientką odkąd Pani Joasia pojawiła się na Sadach Żoliborskich. Ja trafiłam z polecenia kolezanki :)

Gość z chatki puchatka
Tak czytam i czytam i też się wtrącę;-) Nie wnikam w konflikt .Ale zgodze się z jednym .Po co zakładać wątek oo opiniach klientek jeśli i tak przejmują go fryzjerzy? To mają być opinie nasze !!!Ja też się czasem sugerowałam opiniami w internecie zanim się gdzieś wybrałam .I do głowy mi nie przyszło że to może tak działać. A fe---------------------

Gość astek
Jestem gotowa osobiście się zapoznać z osobą,która ma ogromny problem z pogdzeniem faktu,że JESTEM KLIENTKĄ i mam PRAWO wyrarzać opinię o osobie z której jestem zadowolona. Jestem osobą chorą na stwardnienie rozsiane i mam problem z mobilnością więc zapraszam do mnie do domu.(podam nr.tel zainteresowanym) Nigdy tego nie robiłam,żeby obwieszczać moją chorobę,ale żal mi osób które tak podle wypisują bzdury o tak miłej i zdolnej osobie. Kończąc, życzę tej osobie więcej rozsądku i szacunku dla innych.

Gość madra kobieta:)
A jednak - NAPRAWDĘ piszemy razem - piszesz to kilka razy z błędem. Tak, widzę,ze Pani (wypadałoby z wielkiej litery ) Asia nic innego nie robi, tylko siedzi i poty na forum pisze według Pani? No cóż pokręconych ludzi w necie nie brakuje, dalsza dyskusja nie ma sensu.

Gość astek
Popieram wpis poprzedniczki :) A jak trzeba być zdesperowanym,żeby wylewać swoją nienawiść o tej porze.hahaha......... P.S Na temat pozytywnych opinii o.Asi i ich wiarygodności można przeczytać na innych forach,co potwierdza fakt,że profile są autentycznę :)

Gość Kinia od imienia
Wow dużo się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty! Ja też uważam że to nie fair jeśli to faktycznie sam fryzjer wystawia sobie opinie. Ktoś zawuważył i być może dobrze tylko po co się tak rzucac???? dziewczyny obydwie musicie przystopowac! Z calym szacunkiem do astek, jeśli jestes klientka to fajnie ale po co w tym kontekscie ta informacja o chorobie? Nie pisze tego z pogardy czy braku szacunku bo sama jestem osobą niepelnosprawna od urodzenia (ba! Nawet wychowuję sama córeczkę z mala pomocą mojej mamy!) ale nigdy przenigdy nie uzylam tej informacji jako „argumentu lagodzacego w takiej sprawie. Mam wrazenie ze to mialo pomoc dziewczynie której bronisz. Niepotrzebnie. Pozdrawiam

Gość ręce opadają...
Hmm sądziłam, że nie muszę tłumaczyć, tego że kiedy formy „pani nie piszę z wielkiej litery to jest to zabieg celowy, nie wyrażający zbytniego szacunku do osoby, która wszystkich tutaj wprowadza w błąd. Hmm najwyraźniej znów się pomyliłam i nawet takie detale trzeba szczegółowo wyjaśniać bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie zrozumie:-) No cóż, jakoś mnie to nie dziwi:-) Odpowiadając na powyższe pytanie czy sądzę, że p.Asia nic innego nie robi tylko pisze? TAK WŁAŚNIE TAK UWAŻAM, PONIEWAŻ DO TEJ PORY TAK WŁAŚNIE ROBIŁA! :-)))))))

Gość a ja nie kumam
nierozumiem troche pretensji do osoby która wypomniala fryzjerowi wprowadzanie w blad wszystkie dziewczyny które szukaja na tym forum pomocy. To przeciez w naszym interesie jest. jak inaczej mamy znalezc polecana osobe ? Wydaje mi się fryzjer który sam o sobie pisze nie tu jest wyjatkiem. Tu na forum znalazlabym conajmniej kilku innych co robia tak samo. Niemniej jednak nie popieram tego. Polecila,m kidys tu salon przy Jana pawła II w śródmieściu bo bylam bardzo zadowolona z tego co mi tam zrobiono. Ale to była uczciwa rekomndacja bo ja na prawde tam bylam. Zgadzam się ze trzeba tepic takie nieuczciwe zachowania. Tyle.

Gość ręce opadają...
Do: „a ja nie kumam No i o tym właśnie pisałam ;-) Ale jak ktoś ma coś na sumieniu to właśnie taką agresją i niewyobrażalnym jadem atakuje kogoś, kto ośmielił się zwrócić na to uwagę :-) Norma:-) Możecie być wdzięczni bo dzięki tej pani forum kompletnie straciło wiarygodność. A szkoda bo miało ono przecież służyć ludziom niezwiązanym z branżą. Dyskusja nie ma dalszego sensu z prostego powodu fryzjerka i tak się nie przyzna tylko dalej będzie pluła jadem. Tym miłym akcentem dziękuję za uwagę a skompromitowanej fryzjerce życzę więcej rozwagi w dalszym (jak dotąd kompletnie nieumiejętnym) kreowaniu własnego wizerunku :-) Pozdrawiam P.S.: Istny cudotwórca z tej pani występuje już nawet w kilku osobach. Ale jaja :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się