Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość włosomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość Camellla
Ja polecam salon na Dolnej 2a - Zakątek. Fryzura SUPER!, atmosfera super, ceny bardzo przystępne jak dla mnie. Idąc tam mam poczucie, że zmieniam nie tylko fryzurę, ale po wizycie staram się być bardziej kobieca. Panie tam nauczyły mnie jak wykonać makijaż, jakich używać kosmetyków, jak się czesać na co dzień. Teraz używam szminki, która wcześniej wydawała mi się być zbędna. Zaczęłam z większą świadomością patrzeć na kosmetyki i ich działanie. Jednak nie wszystkie salony fryzjerskie są takie same. Tutaj tworzą pełny obraz kobiety, nie tylko na głowie, ale i w głowie.

Gość gość
antidotum beauty & fashion na Żelaznej 67 Zaczęło się od polecenia masaży przez znajomą ,zostałam na włosy i tak juz od 6 mcy :D polecam

Gość gość
Szukam Pani Moniki z Dea Atelier z Emilii Plater... Gdzie Pani jest, moja grzywka już domaga się ścięcia a Pani zniknęła.... czy ktoś może mi pomóc?

Gość gość
Polecam salon Pani Marzeny przy Al. Niepodległości, z pozoru niepozorny i malutki, ale warty odwiedzin i to częstych! Powiedziała mi o nim przyjaciółka i teraz mam piękne ombre na głowie! Super zaangażowanie i facebook na którym Pani Marzena umieszcza dobre rady! nawet nie wiedziałam o wielu z nich! Gdyby ktoś chciał, coś to proszę: https://www.facebook.com/warszawasalonprowokacja?fref=ts Zlajkowałam jedna z pierwszych, bo działa podobno od niedawna! Polecam, polecam! Fach w rękach Pani M!

Gość gość
Polecam Pana Patryka Zawadzkiego, ma stronę www.patryk zawadzki.com. Dzięki niemu mam w końcu upragniony kolor. Dobry fachowiec, dobre kosmetyki i przystepne ceny. Kupiłam też szampon i odżywkę Lakme, moje włosy super sie odżywiły. Polecam

Gość Marysia87Warszawa
Hej wszystkim panią :) miałam problem z włosami zawsze źle się mi układały a o kolorze to nie wspomnę... co nowy fryzjer to nowy odcień żółtego na włosach.. wybrałam się do nowo otwartego salonu na Warszawskim Mokotowie i stał się cud nowy piękny kolor cięcie po którym włosy same się układają (wystarczy że tylko wysuszę). salon EFFECTOWNIA znajduje się na starym Mokotowie przy ul. Narbutta 83 lok.u.7 młoda zgrana ekipa bez kobiet sami panowie pełen profesjonalizm wspaniałe produkty masaże głowy po prostu najlepszy profesjonalny salon w Warszawie. na prawdę gorąco polecam. telefon do salonu 22-370-24-57

Gość Ewusskaa
pracuje teraz na akademijnej w jablónnie Ewuskaa

Gość gość
dobrze strzygą w denique, w arkadii. pełna profeska wiec nie ma co się bać :)

Gość gość
A ja napisze kogo nie polecam. Jest takie studio Las Vegas, ktore szczyci sie tym, ze wszystkie zabiegi wykonuje stylista, ktory ukonczyl akademie Toni&Guy w Londynie. W rezultacie to tylko haczyk bo umawiaja klientow do jakiejs pani Ilony, ktora swoim sposobem bycia, porozumiewania sie i kontaktu z klientem reprezentuje poziom niezbyt inteligentnej dziewczyny z zawodowki. Pani Ilona jest zakompleksiona fryzjerka, ktorej nie mozna sugerowac co sie chce na wlosach, bo obrusza sie i mowi, ze to ona jest fryzjerka i to ona zna sie lepiej. Wlosy farbuje niczym malarz walkiem malujacy sciany - farba leje sie na prawo i lewo, pofabrowane sie ma pol twarzy, ale pani Ilona mowi: "no przeciez inaczej sie nie da". Zdecydowanie nie ma pojecia o podejsciu do wlosow - kosmetyki "wszorowuje" we wlosy trac je tak, jakby usuwala trudne plamy z tkaniny - mozna latwo sie domyslic jaki jest efekt - okrutnie splatane i zniszczone mechanicznie wlosy. A potem dziwi sie, ze wlosow nie mozna rozczesac. Zaczela tak szarpac te splatane wlasnorecznie wlosy, ze az zal patrzec, ze fryzjer moze tak zle obnosic sie z wlosami i po pytaniu, czy moglabym sama sobie je rozczesac bo bardzo boli gdy robi to ona - SZOK! Pani Ilona sie obrazila, sciagnela recznik z plecow zostawiajac mnie z mokrymi, cieknacymi wlosami i powiedziala, ze ona nie bedzie dalej wykonywac uslugi. Nigdy w zyciu nie mialam takiej sytuacji w salonie fryzjerskim - zawsze panie (lub panowie) sa usmiechnieci, zyczliwi i znaja sie na rzeczy. W przeciwienstwie do tego czego mozna sie spodziewac w salonie Las Vegas. P.S. - "Salon" Las Vegas to mieszkanie na 4 pietrze w wiezowcu - wiec jesli chcecie poczuc sie jak u wlasnej babci, to polecam - w lazience jest nawet wanna z plastikowa zaslonka.

Gość gość
Trafiłam do p. Patryka w Fabryce Urody w centrum Warszawy Uważam, że jest to doskonały fachowiec, po raz pierwszy mam upragniony blond i dobre ścięcie. Z tego co wiem, to cały salon gdzieś się przenosi, ale chyba każdy fryzjer ma tam swoją stronę. www.patrykzawadzki.pl

Gość gość
witam, czytajac posty innych dziewczyn serdecznie polecam Łukasz Oredowicza właściciela OK STudio na jagielońskiej 3 lok 15, profesjonalista, światowy poziom pracy, naturalne z najwyzszej pułki kosmetyki, zawsze jestem zadowolona, cena odpowiada jakosci choc nie jest strasznie wysoka, gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PatrycjaUuuu
Jeśli masz możliwość wyskoczyć do Zakopanego to poleciła bym Ci rewelacyjny salon fryzjerski, nazywa się Angela jest niedaleko centrum zamówić wizytę możesz przez stronę http://www.fryzjer-zakopane.info zapewniam że będziesz zadowolona.

Gość gość
A ja polecam salon GALERIA URODY HAIR&BEAUTY na Madalińskiego 25 miałam okazje skorzystać z usług Pani Magdy fryzjerki i Kosmetyczki Małgosi profesjonalnie i przesympatycznie po za tym w dobrej cenie i na dobrych kosmetykach salon bardzo czysty i zadbany w pięknym pasażu handlowym.

Gość Debora77
A czy ktoś widział w Warszawie salon fryzjerki połączony z salą zabaw dla dzieci? Coś jak Lolo Manolo w Poznaniu - http://www.lolomanolo.pl/? Przydałoby się u nas takie miejsce. Już nie mówię by organizowano tam przyjęcia jak w Lolo Manolo, ale by można było przyjść z dzieciakami a one miałyby co robić.

Gość reniaaaa67
Witajcie, po przeczytaniu pozytywnych opinii na forach, postanowiłam wypróbować salon Le Desir. (głównie ze względu na dobrą lokalizację - dwa kroki od metra świętokrzyska ;)) Co prawda opinie czytałam o innym styliście, ale niestety okres oczekiwania na wizytę był zbyt długi - trafiłam na fotel pani Kasi. I co mogę Wam powiedzieć - przede wszystkim dobrze się bawiłam - oprócz fajnego koloru, zostałam dobrze ostrzyżona! Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić tę stylistkę - podobało mi przeprowadzenie dłuższej konsultacji, zanim rozpoczęłyśmy farbowanie - pani Kasia wypytywała mnie o szczegóły dotyczące moich upodobań, a na koniec sama coś zaproponowała. Przyznaję - trafiła, jestem zadowolona z efektu, mimo że nie planowałam aż tak zdecydowanego cięcia! :) W tym salonie używają również fajnych kosmetyków do stylizacji, ale niestety nie można ich dostać w internecie, a mój portfel został już nieco nadszarpnięty ;)

Gość gość
Dzięki temu portalowi postanowiłam wybrać się do Patryka Zawadzkiego i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim świetny kolorysta. Polecam tego pana 509 342 473.

Gość kiniaczek85
Ja polecam salon INSPIRACJA na Al. Wilanowskiej. Bardzo miła, wesoła i luźna atmosfera. Czasem trzeba trochę poczekać na wizytę, ale naprawdę warto. Dziewczyny potrafią idealnie doradzić, na początku jest rozmowa o tym co się lubi, czego nie lubi i co by się chciało mieć na głowie, potem porada odnośnie koloru i rodzaju fryzury. Jeszcze nie wyszłam od nich niezadowolona!

Gość gość
NIE POLECAM DEA-ATELIER!!! Wczoraj byłam klientką tego salonu, umawiając się prawie miesiąc wcześniej na spotkanie nie dość, że czekać musiałam dodatkowo 28 minut to zostałam naciągnięta na koszty. Umówiłam się po dostaniu promocyjnej wiadomości sms, że koloryzacja ZA 119/139 zł + 1zł a strzyżenie. Dzwoniąc i rejestrując się dostałam potwierdzenie, że taka wynosi kwota usługi, gdy przyszło do płacenia usługa wyniosła 200zł. Pani fryzjerka (w ciemnych włosach związanych w kucyk i w czarnej sukience) nie poinformowała mnie, że doliczane są dodatkowe koszty, za umycie włosów ani nie spytała się mnie czy chcę mieć modelowanie włosów, poza tym wysuszenie włosów suszarką to nie jest modelowanie! Powinnam zostać poinformowana przy rejestracji, że cena obejmuje samą farbę, to bym poprosiła ją na wynos, a tym bardziej przed działaniem Pani fryzjer, że każda czynność jest dodatkowo płatna, jako klient mam prawo decydować czy chcę dopłacać za daną usługę. Ponadto poprosiłam o ścieniowanie włosów, aby nadać im objętośc***** czym zostały mi podcięte końce włosów na dwóch wysokościach w różnicy 3 cm.

Gość poleca magazyn YOUR HAIR
poleca magazyn YOUR HAIR - makeuphair24.pl sprawdzony fryzjer stylista wizażysta oddaj się w ręce najlepszych makeuphair24.pl - rekomendowane jest przez magazyn YOUR HAIR jako POLECANY na TOPowej liście 10 najlepszych salonów w Polsce

Gość poleca magazyn YOUR HAIR
To co napisałam na górze było na zaproszeniu, ja osobiście sprawdziłam a dostałam zaproszenie na pokazie fryzjerskim.Akurat była 30 % zniżka dla nowych klientów. W sumie nawet byłam zadowolona ze swojej fryzjerki ale kobieca ciekawość co zaproponuje mi ktoś z wyższej ligi . Przyznaję że rzeczywiście jest spora różnica pomiedzy moja Panią Zosią a Panią Wiolettą . Koloryzacja mega ,,Zupełnie inne metody niż dotychczas znałam . Cięcie ,pomimo że chciałam aby scięła mi malutko ,bardzo dobre ,nie wiem jak to zrobiła ale teraz mam wizualnie więcej włosów i bardzo fajnie sie układaja . nie no... ogólnie super .Ja osobiście polecam ,jeśli ktoś naprawde ma problem z fryzjerami albo chce coś zmienić w swoim wyglądzie to myśle że spoko można zaufać .Kobieta wzbudza zaufanie i jest dobra w tym co robi .Zreszta moja Zosia z osiedla też ,tylko jakoś kurcze widzę że strasznie w miejscu staneła :) stronka która przeglądałąm z cennikiem to makeuphair24.pl

Gość gość
Osobiście bardzo polecam fryzjerkę z salonu Hair Max (Tesco na Ursynowie). Byłam zadowolona zarówno z cięcia jak i z koloryzacji. Pani Ania doradziła mi zarówno kształt fryzury i kolor włosów. Od tej pory (czyli od pół roku) jestem jej stałą klientką.

Gość Rutynka
Trafiłam do pani Agnieszki Andrulewicz , pracuje w centrum w świetnym studio na Bagno 2 i jestem bardzo zadowolona. Piękny kolor i dobre ścięcie. Podaje numer 697923486

Polecam salon Fryzma&Kosma na Bruna (blisko Pól Mokotowskich). Bardzo miła obsługa, kolor zawsze mi wychodzi taki jak chcę (farbuję na ten sam kolor od jakiegoś czasu i zawsze wychodzi, niezależnie od tego, który fryzjer/fryzjerka robi mi farbę), po strzyżeniu włosy układają się jak trzeba przez kilka miesięcy (mam włosy do ramion i nie strzygę się przy każdym farbowaniu). Ceny mają niewygórowane (za farbowanie z modelowaniem płaciłam ostatnio 135 zł).

Gość gość15
Po przeczytaniu opinii zdecydowałam się skorzystać z Salonu Esheme. Byłam u Pani Anetki. Jestem mile zaskoczona. Doradziła mi w sprawie zmiany koloru i wykonała fajne strzyżenie. Włosy dobrze się układają. Polecam.

Gość KaskaSobieraj
Ja ostatnio przed swietami bylam w Ensueno www.ensueno.pl Robilam wlosy i depilacje, naprawde jestem zadowolona i w Sylwestra jestem umowiona na wlosy po raz drugi, polecam

Gość OnaC
Nigdy, ale to nigdy u p. Joli przy ul. Stawki 14 wejście od Dzikiej!! Koszmarne cięcie! Wypuścić klientkę krótkowłosą z "kukuryku" na głowie?! Spóźnienie prawie dwugodzinne (!!), bo załatwia prywatne sprawy, odbiera telefony, rozmawia z koleżankami. Cena?! Przy krótkich włosach 75 złotych! Aż strach wracać z reklamacją! NIGDY! Omijać szerokim łukiem! Dziewczyny! Polećcie FRYZJERA DO KRÓTKICH WŁOSÓW! Jestem załamana...

Gość gość
www.gnatyshyn.pl

Gość Ania Bednarska
Po przeczytaniu waszych opinii wybrałam się do Fabryki Marzeń z zamiarem zrobienia keratyny . I nie żałuję efekt jest oszałamiający miną miesiąc a moje włosy wciąż są bezproblemowe błyszczące i łatwe w stylizacji . W dodatku bardzo fajny salon w którym się nie czułam skrępowana co dla mnie jest bardzo ważne no i dziewczyna która mnie obsługiwała Gosia zna się na rzeczy . Na pewno będę wracać . Oby więcej takich miejsc powstawało ! POLECAM

Gość Anulka_83
Polecam Salon Prowokacja, kiedyś przeczytałam o nim w Internecie. Kameralny, ale wrażenie pozostawił bardzo dobre. Fryzurka trzyma się super! Dokładnie taka jaką chciałam, za bardzo dobrą kasę w stosunku do jakości. Fajne rady fryzjerki- właścicielki okazały się bardzo pomocne.

Gość MonikaChrob
Ostatnio po raz pierwszy miałam okazję wybrać się do salonu Kurnik5. Gdzieś tam podczas poszukiwań nowego fryzjera natknęłam się na informacje o nich... I Drogie Panie, poszukiwania kogoś kto zadba o moje włosy zostały zakończone! Jestem zachwycona! Pan Paweł dobrał mi idealny kolor i sprawił że włosy w końcu zaczęły się układać. Cena w 100% adekwatna do jakości wykonanego zabiegu :) do tego wszechobecna atmosfera radości, obsługa jest uśmiechnięta i w pełni skoncentrowana na kliencie. W końcu poczułam, że trafiłam do prawdziwego salonu, a nie do fabryki, gdzie najważniejsze jest odbębnienie roboty i skasowanie klientki. Szczerze polecam :) numer do mojego nowego ulubionego miejsca - 512 096 948

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się