Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość włosomaniaczka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość ulotnaania
Jak dla mnie na dzień dzisiejszy nr 1 jeśli chodzi o salon fryzjerski na Bródnie jest nowootwarty na ulicy Kondratowicza 11. fajna ekipa i naprawde miła atmosfera jestem mile zaskoczona :) polecam w szczegolnosci Pania Żanetke. Ja sprawdziłam i bede wracac.

Gość zapętlona
Witam chciałam Wam polecic naprawde fajna fryzjerke ktora słucha swojego klienta i jest w stanie doradzic odpowiednia fryzure i kolor. Przyszłam do niej z rudymi wlosami ktore były w stanie opłakanym zrobiła ze mnie blondynke i super ostrzygła. Znajomi mnie wrecz nie poznali :) polecam, polecam. Salon jest na Brodnie na ul. Kondratowicza a fryzjerka to Żaneta Stępniak.

Gość gość
Witam, Zastanawiam się nad wizytą w salonie fryzjerskim Bagatela w Warszawie. Czy ktoś się orientuje ile kosztuje tam strzyżenie damskie? Dodam, że interesuje mnie króciutka fryzura. :)

Gość Joanna_Makowska
jeśli szukacie kogoś naprawdę dobrego i sprawdzonego, to szczerze polecam fryzjerów z Le Desir - moimi włosami zajmował się dotychczas pan Marcin i pani Monika - za każdym razem byłam zadowolona z efektu! :-) rozjaśniałam włosy i o dziwo nie są ani przesuszone, ani się nie łamią, do tego moje włosy wreszcie się układają! :)

Gość gość
a ja polecam ddenique. salon z renoma - jakby nie patrzec wiec lipy nie bedzie... ale to kazdy musi sie sma przekonac nie?

Gość deszcz_yk1521
Zdecydowanie nie polecam Piotra Jesionkiewicza. Też szukałam fryzjera w warszawie przeczesując fora internetowe. Znalazłam kilka pozytywnych opinii o nim, więc umówiłam się na wizytę. Nigdy tak źle nie ścięto mi grzywki. Została ona dosłownie wystrzępiona tak, że włosy które z niej zostały zamiast się układać łagodnie na bok odstają!!! Polecić mogę fryzjera z Krakowa- Jacka Bakaja- u którego ścinałam się od dziecka. Po jego ścięciu zawsze byłam zadowolona, a włosy układały mi się 3 miesiące co najmniej.

Gość gość
Polecam Łukasza Orędowicza - na ul. Jagiellońskiej w STUDIO OK. Potrafi ujarzmić włosy i dobrać kolor do cery, do kształtu twarzy, do temperamentu :)

Gość Monika wybredna klientka
Goraco polecam Pana Pawla Nawalskiego z salonu Effect na ulicy Walicow 19 w Warszawie. Jest swietnym fryzjerem i czlowiekiem. Czas spedzony w Jego rekach to sama przyjemnosc, a efekty.......wspaniale.

Gość gość
A ja bardzo polecam nowy salon loreal expert w galeri rembielińska Lok&Roll trafiłam do Pani Marleny na koloryzacje i jestem mega zadowolona a ceny naprawdę bardzo przystępne salon bardzo duży i extra urzadzony naprawde brakowało takiego miejsca na Bródnie

Gość gość
Polecam Expression na Łuckiej. Robiłam tam zabieg keratyn brazylijską sense, raz na 5m-c starczy, a efekt murowany! Nadaje efekt "wygładzania włosów".

Gość Monika STALA KLIENTKA KINGI
najlepsza fryzjerka w polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kinga kruszewska-smykiewicz chodze do niej juz od 5 lat, pare razy skusilam sie pojsc do innego......i uwaga katastrofa, ceny wieksze o conajmniej 40-50% i totalna klapa. wracilam z podkulonym ogonem :( polecam w 100%. z brunetki zrobila ze mnie piekna blondynke /piekny jasny blond/,zcinala mi na krotko /rewelacja/ i niedawno znow wrocilam do brazu. zawsze mialam zdrowe wlosy, nigdy mi ich nie zniszczyla, na prawde malo takich fryzjerow.ma talent w reku, doradza na medal. prowadzi dwa studia fryzjerskie:"raj dla włosa", jeden na wiktorskiej /gorny mokotow, drugi ul.przy bernardyńskiej wodzie 7 tel. 22 290 71 90 /dolny mokotow/ nie zmienicie jej na nikogo innego, tego jestem pewna

Gość styrana
na fejsie jest pomocna aplikacja miejsca fit figury, dodajcie do niej te salony,które lubicie, warto,bo można pomóc innym gdy będą szukać fryzjera czy kosmetyczki dla siebie

Gość MonaLisssa
Salon Zakątek fryzur, stylu i koloru (Bernadetty) na Dolnej. Będę wracać , klimatyczne miejsce, profesjonalny personel, doskonałe miejsce na metamorfozę. I jeszcze jedno - Panie, które tam spotkałam mają otwarte głowy i pozytywny stosunek do klientów. Cieszę się, że tam trafiłam:)

Gość monikapas
Stalo Stile di Vita, ul. Leszno 8, Warszawa Osoby, które wykupiły gruper, niech go wyrzucą. Nie warto tam iść. Oceniam 3/10. Pozytywy: 2 lata nie byłam u fryzjera (po bardzo dobrym cięciu, więc nie potrzebowałam metamorfozy), więc fryzjerka pani Ania ścięła moje końcówki. Dzięki temu włosy nie plączą się i łatwo się rozczesują. Minusy: już w salonie widziałam, że fryzjerka źle wycieniowała moje włosy z przodu. Dzień po umyciu i wysuszeniu włosów w ogóle się nie układają. Muszę się mocno napracować aby włosy wyglądały jako-tako. Dużym minusem jest to, że w jednym pomieszczeniu kosmetyczka (a właściwie "kosmetolog") robi paznokcie. W cały salonie śmierdzi chemią i trudno wytrzymać. Fryzjerka mocno przeciętna, moim zdaniem brakuje jej umiejętności. Źle dobrała cięcie do moich włosów. Nasza konsultacja trwała 30 sekund (miała to być profesjonalna porada). Pozostaje jedynie poczekać jakiś czas i udać się do mojego wcześniejszego fryzjera. Dodam, że konto na stylistka.pl założyłam specjalnie po to aby wyrazić moją opinię na temat salonu.

Gość gość
Mi bardzo spodobał sie salon suzan na saskiej kepie ul lipska 16 lok 17 salon znajduje sie w klimatycznej piwniczce bardzo doświadczona fryzjerka mila atmosfera zostalam poczestowana winkiem i kawką ;p i w czasie farowania jeszcze sobie zafundowalam manicure :)

Gość gość
MonaLisssa - mieszkam stosunkowo blisko, więc poszłam do Zakątka na Dolnej. Okazało się, że wówczas była promocja na koloryzacje i chociaż planowałam tylko strzyżenie, uznałam, ze oferta jest atrakcyjna (-45zł) i zaryzykuje, a Pani miała akurat trochę czasu. NIE ŻAŁUJĘ! Pani Bernadetta dobrała mi fantastyczny kolor, włosy się błyszczą jak szalone. Przekonana na drugi dzień pobiegłam po proponowaną odżywkę i szampon...i bingo! - znowu satysfakcja. Naprawdę profesjonalne miejsce, gdzie każdy klient jest traktowany wyjątkowo (panie proponują kawę, świeża prasę itd...). POLECAM WSZYSTKIM! Ja na pewno będę stałą klientką.

Gość gość
A Ja polecam p.Weronikę z salonu EXPRESSION na ul.łucka 20/22 jest dyplomowanym mistrzem fryzjerstwa ciagle co nie pojde to gdzies na konkursach była alo trzowy jakies prace z włosami.Widac jak sie rozwija jest miła konkretna i dobrze tłumaczy co robi i co chce zrobic.Widac doswiadczenie i duzo wiedze. Charyzmatyczna fryzjerka ktora tez czesała celerytów. A co najwazniejsze jak dla mnie nie jest droga bo za kolor ze stylizacja zapłaciłam 250zł no i Goldwela miałam na głowie wiec super.Juz 2 mce mam kolor i ciagle sa ładne i błyszczace.:) warto :)

Gość Fefa82
Polecam i jeszcze raz polecam salon na Alei Szucha w Warszawie FABRYKA MARZEŃ. Trafiłam tam z polecenia w ogromnej desperacji, po koloryzacji, którą zafundowała mi jedna pani fryzjerka. To co ona zrobiła mi na głowie jest niedoopisania, trzeba było to zobaczyć. Poszłam do tej fryzjerki zwyczajnie na odrosty (włosy mam jasny blond).Odrosty wyszły mi żółte jak żółtko, więc powiedziałąm tej pani, że nie wyjde tak na ulicę i proszę coś z tym zrobić. Pani fryzjerka zaproponowała mi więc kilka ciemniejszych pasemek, bo niby one zatuszują ten żołty kolor. Ja, zdesperowana klientka, zaufalam tej kobiecie...no i przeżyłam szok. Po zdjęciu farby okazało się, że pasemka są czarne, zrobione symetrycznie po jednej i po drugiej stronie głowy. Nic nie powiedzialam, wyszłam i zaczęłam wyć. ...Na drugi dzień trafiłam do Fabryki Marzeń, gdzie cudowna fryzjerka Gosia uratowała moją głowę. Zdjęła mi to całe obrzydlistwo, które zafundowała mi poprzednia pseudofryzjerka, a przy okazji zrobiła mi piękny, naturalny kolor blond. Po tych całych zabiegach moje włosy były dosyć mocno zniszczone, więc Gosia zaproponowała mi zabieg keratynowy, który również polecam.Włosy są delikatne, miękkie, nie puszą się i nie plączą. Więc jesli macie jakiekolwiek problemy z włosami polecam PROFESJONALNY SALON FABRYKĘ MARZEŃ -FRYZJERZY NAPRAWDĘ ZNAJĄ SIĘ NA SWOIM FACHU. Fryzjer Warszawa, Salon fryzjerski, przedłużanie włosów www.fabrykamarzen.com.pl

Gość gość
Ja polecam salon Lorey na Pełczyńskiego (bemowo). Przesympatyczni ludzie tam pracują. Fajna atmosfera. Zarówno p. Kasia jak i p. Andrzej dobrze strzygą, świetnie doradzają. Właścicielka p. Monika robi paznokcie. Też jestem zadowolona z obsługi i jakości. Salon czysty, co też jest ważne.

Gość Artur K
Też polecam usługi Carolina Clinic na wąwozowej na kabatach. Cała moja rodzina tam chodzi i jesteśmy zadowoleni z jakości usług i obsługi. Bardzo ładny i nowoczesny salon. Polecam

Gość gość
Dziewczyny, poszukuje namiary na Tomka, który pracował w salonie Denique w CH Bemowo... Byłam jego stałą klientką, bardzo byłam zadowolona z jego strzyżenia, miałam teraz długą przerwę i okazuję się, że już tam nie pracuje, a Panie mówią, że nie mają do Tomka telefonu. Może macie na niego namiary, będę wdzięczna!!

Gość gość
Witam a ja polecam HAPPY STUDIO na Domaniewskiej 22a,super atmosfera i mam nadzieję że Kamil zostanie,jest super,a pedicure po prostu zajeee nogi same chodzą

Gość veni_b
Hej :) ja mogę ze szczerym sumieniem polecić salon Kurnik 5 na Bartoszewicza (śródmieście). Chodzę tam od dłuższego czasu i jestem zachwycona. Świetna obsługa, wesoła atmosfera i bardzo dobra kawa :)

Gość gość
kiedyś, dawno temu, na ul. Dobrej w podziemiach Biblioteki Uniwersyteckiej UW (BUW) był salon fryzjerski. Byłam tam na wizycie u pewnej pani. Niestety nie pamiętam jej nazwiska :( A poza tym salon został zlikwidowany i już nie funkcjonuje :( Być może ktoś wie jak nazywała się ta kobieta która tam pracowała i gdzie pracuje obecnie. Nikt nigdy nie obciął tak dobrze moich ciężkich, sztywnych włosów jak ona to zrobiła.

Gość VeniVidiVici
Dolna 2a - salon może dość niepozorny, ale wierzcie, że warto tam zajrzeć. Panie naprawdę ogarnięte w temacie co się nosi czego już nie, robią fajne modne fryzurki. Ogólnie moje włosy odżyły odkąd chodzę do pani Bernadetty. Ostatnio widziałam u klientki przede mną tak cudną koloryzację, że sama zamierzam się takiej poddać. Wiec nie tyko ja muszę wychodzić stamtąd mega zadowolona :)

Gość mart_ta
ja od jakiegoś czasu chodzę do salonu fryzjerskiego http://www.studiogd.pl/home.html - bardzo profesjonalna obsługa i miła, po cięciu włosy bardzo dobrze mi się układają a mam ich sporo i zawsze były w nieładzie:)

Gość justyskaa
ja osobiscie polecam Łukasza Orędowicza , przyszłam do niego z wielkim niczym na glowie, kilka wyplowialych kolorow i fryzura do niczego. Wyszlam zadowolona z kolorem idealnie dopasowanym do mojego charakteru a fryzurka po prostu nieziemska. Do tego farby na ktorych pracuje nie niszczą włosów, a wrecz przeciwnie odzywiaja je , produkty na ktorych pracuje sa najwyzszej jakości, salon i atmosfera ktora tam panuje po prostu super -czujesz sie jak w domu polecam! https://m.facebook.com/OKSTUDIOLUKASZOREDOWICZ?id=556332567710569&_rdr

Gość gość
witam , pierwszy raz wypowiadam sie na forum poniewaz pierwszy raz w swoich kontaktach z fryzjerem znalazlam tego jedynego najlepszego!! serdecznie polecam łukasza oredowicza ok studio jagielonska 3, za kazdym razem jak od niego wychodze jestem naprawde zadowolona, pracuje na bardzo dobrych kosmetykach musze byc z******te bo wlosy sa naprawde odzywione wkoncu pełne blasu i witalności, samo podejscie łukasza do klienta- indywidualne , profesjonalne, pierwszy raz farby nie smierdzialy , co sie okazalo nie posiadaja szkodliwego ppd!!!. cena uslug jest adekwatna do jakości SERDECZNIE POLECAM!!!! i zachecam do spróbowania 609 957 293 to jest nr telefonu do mistrza ;-)

Gość nastka_w
ja chodzę do http://www.studiogd.pl/fryzjerstwo.htmli muszę potwierdzić pochwalne opinie o tym salonie i na pewno będę polecać nadal.Moje włosy są takie jak mi mówiono gładkie proste a po umyciu wystarczy wysuszyć i gotowe super

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się