Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

20 kg mniej w pół roku czy to możliwe???? zobacz!!!

Polecane posty

Gość
o te ćwiczenia na boczki też bede musiała wprowadzić do mojej gamy to bedzie tak skakanka 30-45 minut 150 brzuszków o boczki po 20 na każdą nogę i bedzie ok

nie ma za co Gosiu, od tego jestesmy zeby sie wspierac i to nie tylko w diecie, co nie;) taaa z ptysiem ale z duza iloscia bitej smietany:D ja jak bedzie cieplo to zaczne z pieskiem jezdzic na rowerku, tzn ja na rowerze a pies bedzie biegł obok , bo to taki zwierz ze jak sie nie wyrzyje to szaleje w domu;)

no ładnie Gosiu rozszerzasz zakres cwiczen Kate, jakbym czytała siebie, moj rowerek to tez przewaznie w dzien za wieszak robi, wszystko na niego wale hehe

Gość
mój to za stary jest żeby biegać przy rowerku, dlatego chodzimy na piesze spacerki:)

Gość katekatee
szukam topicu o yerba mate poczytacie i same ocenicie

moja to ma zaledwie półtora roku i wariat z niej niesamowity, no i oczywiscie energia rozpiera. jak narazie tez chodze z nia na spacerki tylko zazwyczaj jest tak ze pani stoi rzuca patyki a pies lata, tata sie ze mnie smieje ze to ja za tymi patykami powinnam latac

Gość
weesz co podobno na początku znajomości jak się zyje miłośćia to automatycznie się chudnie ni etrzeba do tego żadnej diety:) tak by było najlepiej:)

ok kate jak znajdziesz to rzuc linka, zajrzymy tam napewno

Gość
a to młodziutki Twój piesek. Mój jeszcze jedynie rano lubi jak się bawimy, np dzisiaj jak sie spieszyłam on zabrał mi spodnie położył się na nich i nie mogłąm ich znaleźć latałam rano jak szalona, on się ruszył i patrzę łądnie wytarmoszone i zwinięte, musiałam w trybie ekspresowym włączyć żelazko i wyprasować, żeby to jakos wyglądało. A jak dobiegłam na miejsce byłam nieźle zgrzana

Gość
znalazłam coś tytuł tali superkobieca Dwa proste ćwiczenia szybko pomogą Ci pozbyć się wypukłości w okolicach talii. Jednocześnie świetnie wzmocnią Twoje plecy – uzupełnieniem treningu jest rozciąganie ich mięśni. Unoszenie tułowia 1. Połóż się na dużej gumowej piłce. Wyprostuj nogi i rozstaw stopy na szerokość ramion, opierając się wyłącznie na palcach. Spleć dłonie na karku (łokcie rozstawione na boki). Szyja, plecy i nogi powinny tworzyć linię prostą. 2. Powoli unieś tułów o kilka centymetrów. Wytrzymaj 3 sekundy. Wróć do pozycji wyjściowej. Jeśli masz trudności z utrzymaniem równowagi, możesz się zaprzeć stopami o ścianę. Nie wolno! Odchylać się za bardzo do tyłu oraz uginać kolan. Unoszenie nóg 1. Połóż się na piłce tak, aby przylegać do niej dołem brzucha. Dłonie oprzyj na podłodze, dokładnie pod barkami. Z tyłu podeprzyj się na palcach stóp. 2. Powoli unieś wyprostowane nogi. Kostki nóg i głowa powinny się znaleźć na tej samej wysokości. Wytrzymaj 3 sekundy i powoli opuść nogi do pozycji wyjściowej. Nie wolno! Unosić stóp wyżej niż głowy, uginać ramion. Rozciąganie Usiądź na piętach i oprzyj dłonie na piłce przed sobą. Przetocz ją do przodu tak, aby głowa znalazła się między wyprostowanymi rękami. Wytrzymaj 30 sekund. Przetocz piłkę w prawo, skręcając tułów tak, jak pokazano na zdjęciu. Powtórz ćwiczenie w drugą stronę.

to tak samo jak przy rostaniach, tak samo jest, organizm sam sobie robi głodówke, a co do miłosci to na poczatku tez tak mialam a potem to sie utuczyłam ta miłoscia, no ale jak to mówia jak sie tyje w zwiazku to wiecej seksu trzeba hihihihi

Gość katekatee
znalazłam dużo tego ale myślę że warto, jak tylko dostane przelew to kierunek alegro i kupuje to cudo:)http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38671&w=39183458

Gość
może to i racja seks to zdrowie. Na wiosne bedziemy w lepszej formie

Gość katekatee
odnośnie miłości to ja też sie utuczyłam 10 kilo jak nic:( No ale trzeba to zmienić, prawda jest taka że i tak mi nikt nei wierzy bo ja zawsze byłam na diecie, oczywiście zawsze mówiłam że schudne i nigdy nie chudłam, ale teraz musi być inaczej musi!!!

cwieczenia niezle wygladaja, trzeba by bylo tylko piłke jeszcze znalezc do tego, ja na talie to słyszałam o twisterze, podobny dobry. moj pies za to jak nie porwie mi skarpetek to tak okłacze spodnie ze szok, tym bardziej ze ja nosze spodnie czarne a siersc psa mojego jest biała, wiec mozesz sobie wyobrazic jak takie spodnie potem wygladaja Kate, racja teraz to sie musi zmienic na bank, przeciez jak sie pokarzez przy mezu na plazy latem, niech inni zazdroszcza mu takiej zony jakTy;)

Gość
mój ma ciemną sierść. Ja dostałam taką dużą piłkę i nieraz sobi ena niej skaczę, rewelacja aż ja mam ochotę pomolestować:) A co do herbaty może bym się skusiła byle nie miała działania takiego jak czerwona

to Gosiu masz taka duza piłke z dwoma mackami?? hihi ja kiedys u mojej siostrzenicy taka dorwala, to nie powiem zeby sie zle na niej skakało a jakie działanie ma ta czerwona? bo ja nawet i zielonej nigdy nie piłam ;)

Gość
Czerwona niby wypłukuje minerały z organizmu, tak słyszałam chcoaż w samku nie jest zła bo piłam. A mam bez uszu ale skacze się super tylko trzeba uważać by nie znaleźć szybko się na ziemii:) Bo potem tyłeczek boli, ale to tak czasami też trzeba:)

a tak wogole to mate mi sie kojrzy z serialami brazyliskimi, byl taki serial anioł cos tam i tam ciagle pili mate ciekawe jak ona smakuje Gosiu to mozesz sobie na takiej pileczce rownowage przynajmniej pocwiczyc;)

Gość katekatee
dlatego brazylijki takie fajne są:) no widzicie trzeba spróbować

Gość
od przyszłego tydodnia tak bede robić, a teraz kąpiel i ide spać:) Jutro rano musze wcześnie wstać:) Dobranoc i trzymajcie się Megiss i Kate i reszta dietowiczek może tu zajrzycie:) Dobrze, że jakoś ten temacik ożył cieszę sie bardzo:)

Dobranoc Gosiu, trzymaj sie ciepło. Wracam dalej do lektury o tej mate, moze mi sie spodoba;) ja tez mam nadzieje ze reszta tu zajrzy np kasia, ewa, krusia no i oczywiscie daisy :)

Gość katekatee
Ja też będę zmykać, miałam poćwiczyć (ups) włącze muzyczke i ciutke potańcze Dobranoc, niech Wam się przyśni maj i chude my no może chudsez:P

brrrr jak dzis zimno:( pół godziny spacerku z psem i mialam dosyc. własnie sacze sobie kakao i zabieram sie potem do nauki. Dzis wieczorkiem niestety nie pogadamy musze sie na jutrzejszy egzamin przygotowac:( zeby mi sie tak chciało jak nie chce 😭 Trzymajcie sie ciepło 🌻

Hej dziewczyny. Widzę że topic idzie tempem błyskawicznym,ja niestety nie mogę tak często zaglądać. Ja chwilowo nie stosuje żadnej diety,ale od poniedziałku chciałabym wprowadzić. wiem że niesktóre z was stosują 1000 ale co tak mniej więcej jecie w niej? Megiss powodzenia na egzaminie,co całe szczęście już po sesji....:-) pozdrowionka

Gość
Megiss powodzenia... Ja sie szykuje do kina. Jak wyszłam rano z domu to myślała, że zanim dojde do celu to mi nogi zamarzną, ale cóż zima cały czas zaskakuje. Dam znać czy warto było obejrzeć filmik. Miłego wieczorku!! Ja lece na 1000 na początku wszystko liczyłam a teraz tak na oko. Wszystko z umiarem i bedzie ok. Byle zacząć:)

Gość katekatee
Witam, a ja się zabieram za prasowanie:) Jutro do szkoły:( Powodzenia na egzaminie ja mam swoją poprawkę 9 marca wiec na razie luzki (potem bede zakuwać na kilka dni przed:() Jak poprasuje to poćwicze. Życzę udanego wieczorku

Hejka! :) juz w koncu po ostatnim egzaminie, ten co pisałam zeszłym tygodniu na szczescie zdałam, a na ten wczorajszy to czekam na wyniki do przyszłego tygodnia. Troche nas babka zaskoczyla pytaniami ale jakos wspólnymi siłami poszła;) U mnie ledwno co po sesji (mam nadzieje ze poprawkowej nie bedzie) a juz zjazdy sie zaczynaja:( Gosiu ,ty jak chyba wyszłaś do tego kina to niezdażyłaś wrócic jeszcze, co? :P dalej zdawaj relacje z filmu. Kurcze nie pamietam kiedy sama bylam w kinie:( Daisy, tak jak mowiła Gosia na poczatku liczy sie kalorie a potem to juz z górki, ja np w mojej diecie jem wszystko ale z umiarem, np chleb pszenny jem od swieta a zastepuje go razowym z siemiem, na pewno trzeba tez ziemniaki ograniczyć, czasami sobie pozwalam zjesc cos słodkiego, ale to tak sporadycznie. Kate, ja tez zawsze zakuwam na ostania chwile, jakos nie mam wczesniej motywacji sie uczyc, dopiero jak mnie czas goni to zabieram sie ostro do nauki. dzieki ze trzymałyscie za mnie kciuki dziewczyny:) :) :)

Gość Dasiy_86
Witam. Megiss egzamin napewno zaliczony:-) jeśli chodzi o odchudzanie,to postanowiłam narazie ograniczać jedzonko,bez żadnych ostrych diet, no a słodyczy to przez cały post nie jem. Muszę również zmotywować się do ćwiczeń i mam nadzieję że ta moja waga zacznie spadać. Życzę miłego niedzielnego popołudnia. Buziaczki