Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda30755

brzuchatki z Łodzi

Polecane posty

4 lata ,ale niesmak pozostaje.Mam doświadczenie ze szpitalem na Szterlinga bo leżałam tam kilka razy w pierwszej ciąży i rodziłam tam.Zresztą chodze do poradni przyszpitalnej.Nie powiem nikomu \"nie idż do Madurowicza\" tylko sama tam nie pójde.

Gość magda30755
Witaj kasik26 chodzisz też do tej poradni Medin na ul Nawrot31 ja tam miałam robione pierwze uzg.dobrze wiedzieć że współpracują z Madurowczem .Właśnie byłam tam wczoraj byłam umówiona na kolejne uzg. Ale jak weszłam do pani ktora siedzi w rejestracji ppowiedziała że nie da rady zrobić uzg ponieważ lekarz jest chory.Dopiero będzie we wtorek.Ale ja nie moge już dużej czekać, tak jak pisałam wcześniej.W prawdzie plamienie już ustąpiło,bardzo się z tego powodu ciesze ale idę dzisiaj do mojego lekarza i mam wyznaczoną wizytę w Salve na A .Struga 3.

Gość magda30755
Witaj noe to nie szkodzi że nie jesteś jeszcze w ciąży ale możesz się dowiedzieć o nas troche więcej, jakie mam przezycia.

magda...chodze do lekarza do Renomy (na wprost od Rydygiera) a tam jest szkoła rodzenia na Nawrot 31 wiec sie zapisałam.To jedyna szkoła w Łodzi jaka znalazłam ktora ma zajecia w soboty.Inne odpadły gdyz ja chce chodzic z mezem a on ma czas w soboty:) Kopernik...słyszalam o tym oddziale ale mam złe wspomnienia do co tego szpitala..umarł tam moj dziadek:( Było to kilka ładnych lat temu ale jak widze ten szpital to tak jakos mi sie zle kojarzy..:( jackopt..kiedy rodzisz:)?

jackpot..juz doczytałam ze 24 tydz..wiec termin mamy podobny:) Moze jak mi sie odmieni to sie spotkamy w Rydygierze?:)

ja juz ciaze mam za soba:) polecam wilinskiego:) rodziła w jordanie szkodaze juz zamkneli oddział, dudarewicz robił mi super usg

wiecie ci ja bym w matce polce nie rodziłą tylko to wylegarnia dla mnei ,rydygier spoko słyszałam ale prawda jest taka ze to zalezy na jaki personel sie trafi i tyle to nie szpital z lesnej góry z na dobre i na złe gzdie lekarze martwia sie o los pacjenta oni wykonuja swoja robote i ida dalej -rzeczywistosc.....

tez bym rodziła na Przyrodniczej gdyby nie skasowali porodowki:( Zreszta mama mnie tam urodziła:):):)

kasik o ile liczby za toba sa twoim wiekiem to jestesmy jeden rocznik chyba

chciałabym juz miec drugie niedługo ale sie boje za za wczesnie i mały niezrozumie, ze nie moge go wziasc na rece bo mam w brzuchu drugirgo dzidziusia iz e sie nie wyspie i ze nie starczy mi siły i takie tam ,tysiace obaw wiecej niz z pierwszym:)

półtora ponad roku ale to wampir energetyczny wysysa ze mnie cała energie:)

Gość loallalili98
Witam.Ja tez pierwsze dziecko rodzilam no Przyrodniczej a teraz nie wiem ktory wybrac.Mam termin na lipiec ale jakos bardziej sie tym martwie ,niz w pierwszej ciazy.

Słuchajcie ,możecie polecić mi jakiś gabinet USG.Do tej pory chodziłam do Medaxa na Zielonej ,ale nie pasuje mi tam lekarz który wykonuje badanie.Płaciłam za zwykłe usg 75 zł.Szukam raczej w centrum lub na Polesiu.

jackpot...ja chodze do dr.Dyrduły ..przyjmuje w Renomie na Szterlinga( na wprost Rydygiera).Dla mnie super lekarz..robi tez 4D.a zwykle nie wiem ile kosztuje..Ale fajnie opowiada co widac i wogole taki spokojny i miły gosc:) Teraz jest na zwolnieniu ale wraca juz 26 stycznia..

ja robie za darmo bo mam ubezpieczenie z LIm center.Wydaje mi sie ze zwykle usg kosztuje 50 zł a to 4D chyba 150zł.Nagrywa na płyte tylko trzeba miec swoja płyte i poprosic bo nie raz mu sie zapomni:)

Gość myszka24
ja chce urodzic w matce polce czy dobrze wybrałąm