Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda30755

brzuchatki z Łodzi

Polecane posty

cześć ja dzisiaj zrobiłam dzień szykowania ubranek dla maluszka ręce mi odpadają ale sprawiło mi to durzo radości mojej córci ani też krzyczała że ubranka są słodziutkie. Ciekawe jak zareaguje jak juz maluch bedzie w domu. pozdrawiam was mamuśki dbajcie o brzuszki

podczytuje was troszke nie mieszkam w lodzi ale jestem lodzianka i bardzo chce wrocic:) nie jestem w ciazy ale niedawno rodzilam:) zycze wam zdrowka🌻 Kube rodzilam w rydygiera w lodzi!!!

dawaj do nas słonko!!!! trzymam kciuki za pomyslny powrót do łodzi:)wiesz o co chodzi:) a brzuchate łodzinki - pozdro:)!

Gość Dagusia23
jestem z łodzi ale mojego skarbeńka rodziłam 16 miesięcy temu w Madurowiczu. POLECAM!!!

Gość misiafx
cześć brzuchatki... ja rodziłam 4 miesiące temu w CZMP, był wtedy strasznie dużo porodów (nawet 18 na dobe się zdarzyło) przez co był problem z opieką na poporodowym, ale w miare swoich możliwości się starali. ja nie narzekam, trafiłam na świetną położną (nie wiem niestety jak się nazywała) i bardzo fajnego młodego lekarza... w razie jakichś problemów mają tam najlepszy sprzęt do opieki nad dzidziusiami, dlatego też jest tyle rodzących z niemal całej Polski... polecam poród rodzinny, ze mną był mąż i teściowa i bardzo mi pomogli... minusem jest to, że w CZMP używają kleszczy... powodzenia i oby wam mdłości szybko minęły.....

Gość magda30755
Witam wszystkie brzuchatki .Dawno mnie tutaj nie było bo musiałam iść do szpitala.Poszlam zrobić uzg 10.01 w Salve i okazało się że lekarz ktory mi robił uzg stwierdził niestety że nie jest wyczuwalne tętno płodu.Odrazu mnie skierował do szpitala.W szpitalu zrobiono mi drugie uzg,też stwierdzono że nie tętna.Leżałam od piątku do środy w szpitalu.Nic mi nie chcieli zrobić bo się obawiają że jak mi zrobią zabieg to mogą mi coś naruszyć i moge wogóle potem nie zajść w ciąże.Siedze jak na minie po powiedzieli mam zglosić się do nich jak zaczne krwawić, lekarze nie mają żadnychwątpliwości że to jest ciąza obumarła.Napiszcie mi kiedy może wystąpić krwotok, Czy mialyście podobną sytuacje.Czekam na odpowiedź.

Gość magda30755
A zapomnialam jeszcze o jednym że na jendym uzg wyszedł im 8 tydzień a na drugim że 9 i że wilekośc płodu się zwiększyła.

Gość magda30755
Polecam Wam wszystkim Szpital Madurowicza.Owszem jest to szpital gdzie są tam naprawde sami wykwalifikowani lekarze.Jeżeli chodzi o lekarzy to jestem bardzo zadowolona , natomiast o warunki sanitarne troche może mniej.Oczywiście jeżeli chodzi o jedzenie to takie sobie.Mogło być troche lepsze.Pielęgniarki super.

witam ja też mam zamiar rodzić w madurowiczu więc sama zobacze jak tam jest . MAGDA30755 wiesz mam nadzieje ze się pomylili czasami i tak bywa.u mnie na usg w 8 tygodniu tez gg nie widziała czy serducho bije ale póżniej ok11 tygodnia wyszło ok. pozdrawiam

Dziewczyny u nas strasznie pusto,co tam u was?Magda-jak sie czujesz,co z dzidzia?Piszcie? Mnie mecza jeszcze mdlosci,ale nie jest juz tak zle.Zaczal sie 14 tydz.i mam nadzieje ze dostane wreszcie powera,bo teraz jestem dentka.

Gość magda30755
Witam wszystkich tak tylko od jakiegoś czasu zobaczyłam podczs mycia się że poleciały mi skrzepy,siedze jak na bombie, np dzisiaj rano nic nie było ,codziennie boje się że nie prześpie spokojnie nocy, że trzeba będzie jechać do szpitala, czuje się cały czas niebezpiecznie.Jak gdzieś wychodze to az mi się słabo robi.Ja wiem że lekarze nie dają mi żadnej nadzieji.Nawet mi wypisie napisali że pacjentka zgłosi się w trakcie poronienia Pozdrawiam.

Gość magda30755
Chyba że stanie się cud i powiększy się płód. To chyba z radości rozplacze .

magda...niech zdarzy sie cud..trzymam kciuki...nawet nie umioem sobie wyobrazic jak sie czujesz...duzo siły Ci zycze...

witam magda mam nadzieje że jednak bedzie dobrze trzymam kciuki . Pozdrawiam

magda czytaja c cie to wydaje mi sie ze w szoku jestes lub umiesz doskonale maskowac emocje bo kobiety na ogół rozpaczaja :( nie wiem czego ci zyczyc bo dziwna jest twoja sytuacja ...... smutno .......

Gość magda30755
Teraz o tym moge spokojnie już pisać, ale dwa tygodnie temu jak wyszłam z gabinetu , to naprawde nie wiedziałam co się ze mną dzieje.Jest mi bardzo ciężko pomyśleć co mnie jeszcze czeka.Na ogól nie umiem schować swoich zmartwień mam wypisane je na twarzy.Wiem że musze się jakoś z tym pogodzić, mam nadzieję że jednak lekarze się mylą, bo mi nie dają żadnych nadzieii.W przyszłą środe idę znowu do szpitala.Jetem bardzo ciekawa co mi teraz wyjdzie na uzg bo napewno mi zrobią.Troche się obawiam.Myśle sobie że co ma być to będzie.Ja osobiście nie robie sobie już nadzieii.Chyba że naprwde stanie się cud.Podrawiam.

Gość magda30755
Znajomi codziennie się pytają jak sie czuje, dzwonią prawie codzienie.Wszyscy czekają na moją wiadomość.Ja Wam powiem że od tamtej środy siedze jak na minie.Tylko niewiadomo kiedy ona wybuchnie.

Gość mamuska_ kawiatuszka
noe to ty z tez z Lodzi?:) magda wspolczucia:(

Gość magda30755
Witaj mamuska_ kawiatuszka tak mieszkam w Łodzi .Ja wiem jak czytacie moje wypowiedzi , to nie wiadomo co powiedzeć,bo co tu tataj mówić jak takie nieszczęście .Ja wiem że dla wszystkich kobiet stracić ciąże to jest koszmar,ale trzeba jakoś umieć z tym żyć.Pozdrawiam

Gość magda30755
Witaj ja wiem że nie możesz sobie takiej sytuacji wyobrażić bo jak komuś kolwiek mówie o tym to każdy nie chce wierzyć każdy ma nadzieje że będzie wszystko dobrze,

Gość magda30755
Z tego co miałam robione uzg to na jednym wyszedł 8 tydzień, 5 dni później wyszło na uzg 9 tydzień.Zobaczymy jak będzie teraz.

ja z złodzi kwiatuszku.... magda mam nadzieje ze niedługo napiszesz ze stał sie ten cud ....... zycze ci wytrwania i mocno sciskam.....

Witam, 13 tydz, łodzianka, po przejściach, w lipcu miałam poronienie, magda trzymam mocno kciuki! U mnie ciaza obumarła, wierzę, ze u ciebie będzie dobrze. Rodzę najprawdopodobnie w madurowiczu, na usg do dr Bas, a ciąże prowadzi dr Kuzmecka, obie pracują w madurowiczu. Miałam tam robiony zabieg, super lekarze i pielęgniarki.

Gość magda30755
Wiem że są super nie wiem czy znasz prof Patyński powiem ci że cudowny człowiek ja wiem że co robi to dobrze zna się na swojej pracy.Wiem że dużo pacjentek go bardzo chwalilo.Również wiem że u niego wizyta prywatna też troche kosztuje.Napisz czy mialaś kiuedyś robione uzg w Salve .Nie pplecam ci tej kliniki.

Gość magda30755
Powiem ci jeżeli chodzi o szpital Madurowicza to naprawde tam są wykwalifikowani lekarze, i super pielęgniarki gorzej może jeżeli chodzi o warunki sanitarne, i oczwiście o jedzenie, ale pozatym super.Ja wiem że to jest jeden z lepszych szpitali.

ja usg robię na wigury chyba nr 11, u dr Baś, w salve byłam tylko raz na wizycie kontrolnej po zabiegu u dr Sosnowskiego, robił mi zabieg w madurowiczu, teraz chodzę do lux medu