Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda30755

brzuchatki z Łodzi

Polecane posty

Gość upik up

No witam was łodzianki.Coś tu się zrobiło bardzo cicho.Słuchajcie,może któraś z was dałaby mi namiary na (sprawdzone) USG 3D.Chodzi mi też o cene.Mój mąż koniecznie chciałby zobaczyć naszą dzidzie \"z bliska\" i ja też mam ochote .Zresztą zbliża się termin usg i pomyślałam ,że jak i tak mam zrobić to czemu nie 3D

polecam 4d w Renomie na szterlinga u dr.Dyrduły- koszt 150zł

bylam tu kiedys u was ale mialam przerwe 2tygodniowa(szpital;( ) a teraz bede zagladac czesciej - mimo ze nie jestem juz brzuchata:). niedlugo wracam do rodzimego miasta- do lodzi:D pozdrawiam was

I jeszcze Kasik powiedz mi czy to jest gdzieś na przeciwko szpitala?Bo ja tam chodze do poradni.

witam mamuśki!!! dawno mnie tu nie było ale byłam zajęta troche. jak u was samopoczucie. u mnie ok byliśmy w sobote na usg i widzieliśmy nasze malenstwo i jest piękne fikało koziołki super a co u was??/

ja jutro ide do gina:) juz nie moge sie doczekac jak zobacze Ole na usg. Myszka fakt faktem ze ogladanie dzidziusia na usg to sa takie cudne chwile:) Robie juz zakupy dla dzidziusia i szykuje sie powolutku na przyjecie coreczki:)

mimi..jak tam? Ty chyba z nas wszystkich bedziesz pierwsza mamusia:)

Strasznie pusto tu się zrobiło.Ja znowu na lekach.Tym razem fenoterol.........Już chce skończyć....We wtorek ide do Dyrduły na USG 4D.Ciekawe jak to będzie.A co tam u was Łodzianki.Nic ostatnio nie piszecie. Wczoraj zrobiłam najważniejszy zakup...wózeczek.Tak się ciesze ,że mam już to z głowy.Za to mój syn zrobił ......że tak powiem .........zjadł metalową kulke od klocków magnetycznych.I jeszcze powiedział ,że niechcący włożył do buzi i połknął.....Od poniedziałku nie \"wyszła\" i trzeba było dzisiaj jechać do Korczaka.No i wyszło na zdjęciu coś okrągłego w brzuszku.Teraz dietka i następna wizyta w piątek......oj te dzieci.Moja mama mówi ,że dopiero teraz zacznie się pomysłowość mojego dziecka.Ciekawe co wymyśli następnym razem.Już się boje.....

witam wiem że mało pisze ale miałam już skurcze i zamkneli mnie w szpitalu na szczęście uciszyło sie .Lekarze mówią że może do 9 marca sie rozdwoje.Próbowałam wysłać tego meila z danymi połoznej ale wraca że próba nieudana nie wiem co jest grane.

Witajcie.. mimi..nie wiem czemu mail wraca..jak mozesz to sproboj jeszcze raz lzm24@o2.pl a pierwsza litera w mailu to l jak lalka. Załatwiałas jakas polozna czy tak z marszu idziesz?? Uwazaj na siebie i zycze bys wytrzymala jak najdluzej..Mnie tez sie skrociła strasznie szyjka i musze duzo lezec zeby nie doszlo do porodu bo to jeszcze 7 miesiac. A co najciekwasze dowiedziałam sie ze bede miec synka a nie coreczke!!! Ciesze sie i tak..najwazniejsze by było wszystko ok i juz:) Jackpot ..napisz jak po usg.Mam nadzieje ze bedzie Ci sie podobało:)

witam kasik ja ide tak z marszu ale moja kumpelka urodziła kilka dni temu i opowiadała, że opieka jest ok też nikogo nie załatwiała,więc sama nie wiem co robić.Mam nadzieje że się nie zawiode bo mam złe doświadczenia z pierwszego porodu i troche się martwie.

mimi..bedzie napewno dobrze..zobaczysz:):) Trzymaj sie dzielnie...Ja slyszałam wiele dobrego o lekarzach i poloznych z madurowicza..w koncu te opinie sie biora od rodzacych to musi byc ok. Pozdrawiam i duzo zdrowka:)

kasik 26 dzięki za słowa otuchy. Mam tez taką nadzieje , że wszystko się ułoży . pozdrawiam wszystkie brzuchatki i nie tylko.

ja mam pytanie jakie są położne w szpitalu Rydgiera na sterlinga bo ja tam bede rodzic i tam mam lekarza może ktoś wie???????

witam ja znam jedną pania która teraz tam pracuje jest położną odbierała 6 lat temu mój poród i ja byłam zadowolona wówczas pracowała na przyrodniczej położna Nina.Generalnie tylko ją znam ale koleżanka tam rodziła i opowiadała że jest znośnie niestety ja się nie zdecydowałam na poród tam bo mój lekarz pracuje w Madurowiczu

Hej co tam u was? U mnie areszt łózkowy..leze i leze..no ale wiem ze trzeba i juz:) Pozdrawiam Mamuski:)

Gość upik

witam ja dzisiaj wziełam się za pożądki bo mieszkanie zapuścili niemożliwie nie mogłam ąż wyleżeć w łóżeczku.Pozdrawiam.

mimi ..a miałas odpoczywac;) Ale znam to dobrze..ja tez nie moge ulezec i juz..no ale staram sie jak najwiecej:)

Gość upikupik

witam mogę dać znać co ja zabieram ze sobą ale dla maluszka czy dla Ciebie czy ogólnie napisz do mnie na meila to postaram się odpisać numer położnej kasiawich@op.pl pozdrawiam.