Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda30755

brzuchatki z Łodzi

Polecane posty

Gość magda30755

Witam wszystkie mamusie ktore mieszkają w Łodzi .

witaj Oj malutko tu kobitek z Łodzi i okolic. Ja jeszcze nie jestem brzuchatka, ale mam nadzieję, że będę jak najszybciej. pzodrawiam

Gość koallalili98
Witam.Ja tez z Lodzi 13 tydz.

Gość jackpot
I ja z łodzi,już 24 tc.

Gość koallalili98
Jak sie dziewczymy czujecie ,bo ja fatalnie te okropne mdlosci mam juz dosc.

No ja naszczęście już nie mam.Ale do jakiegoś 16 tc nie było fajnie.Narazie to rosne ,a mało przybywam na wadze(z tego się ciesze).

Do koallalili98 nie wiem jak to jest w 13tc, ja dopiero w 5 ale czuję się ok, żadnych mdłości, czasami tylko jakaś zgaga i pobolewanie krzyża, ale nie jest to uciążliwe. A kiedy zaczęły sie u Ciebie mdłości od ssamego początku, czy przyszło to później?

Gość magda30755
Witam wszystkie mamiusie i nie tylko z Łodzi ja jestem aktualnie 14 tygodniu ciąży .Czuje się super,tylko żeby nie to ciśnienie które mi czasami dopada.A takto żadnych wymiotów , mdłości.Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie.

witam wszystkie mamuśki ja też jestem z łodzi 30 tydzień juz mam jedną córę Anie latek 6 i teraz też córa

Gość magda30755
Witaj mimi351 to ty jesteś szczęściara skoro masz juz jedną córke i teraz juz wiesz że będzie córka.Ja jestem w 14 tygodniu.

Ja w pierwszej ciazy czulam sie swietnie zadnych dolegliwosci.A teraz okropnosc.Nie mam sily nawet bawic sie z dzieckiem.

Gość magda30755
koallalili98 wiesz może to że jest to druga twoja ciąza.Ale może to wszystko przejdzie z czasem .Powodzenia .

Gość magda30755
kobitki kochane czemu nie piszecie?

cześc kochane brzuszki co słychać dziś u was i waszych maluszków ? u mnie taka jakaś dziwna nuda . Ja pierwszą ciąze bardzo źle znosiłam natomiast w drugiej jest zupełnie inaczej aż wszyscy są w szoku że takie dwie różne ciąże.Wiecie czas w ciązy szybko leci a po porodzie bardzo odczówałam brak brzuszka , który się ruszał. cieszcie się ciążą.

Gość magda30755
Witaj mimi351 jest to moja pierwsza ciąża i powiem Wam że bardzo dobrze ją znosze.Żeby było tak jak jest do tej pory to by było super a faktycznie masz racje że czas w ciąży to szybko leci.Ja jestem obecnie w 14 tygodniu nie moge się doczekać pierwszych ruchów.Pozdrawiam

Gość ytaa
magda30755, witam! tylko zazdroscic, ze czujesz sie tak znakomicie! jestes mloda mama? z tego, co pamietam, to twoje pierwsze dziecko. pracujesz obecnie? czy juz mozesz sobie pozwolic na odpoczynek? serdecznie pozdrawiam i zycze zdrowka!

Gość magda30755
Witaj ytaa obecnie już od wczoraj sobie odpoczywam.Mój lekarz powiedział że dobrze by było gdybym juz nie pracowała.Prowadze działalność jest to kiosk ruchu i troche to już jest dla mnie męczonce.Ponieważ trzeba jednak prase która przychodzi codzienie dźwignąć a ja wiem że w moim stanie to jest niebezpieczne.Tymbardziej że spodziewam się bliźniaków wlaśnie idę dzisiaj na drugie uzg.Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży.

Gość magda30755
Również Życze zdrówka i powodzenia.

Witam.Bylam dzisiaj na pierwszym usg .Dzidzia jest bardzo spokojna i sliczna.Chcialabym zeby to byla dziewczynka.Mam juz synka, bylaby parka.Ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe.Pozdrawiam.

Gość magda30755
Witaj koallalili98 ja miałam wczoraj być na uzg ale mój lekarz się rozchorował i ide dzisiaj do salve.Bardzo się boje po wczoraj wieczorem miałam takie jedno dniowe plamienie .Troche się przeraziłam. Późnym wieczorem plamienie ustało.Dzisiaj już nie mam plamienia.Jakwiecie co to mogło być to napiszcie.Pozdrawiam .

W pierwszej ciazy tez plamilam pare dni ,wszystko bylo oki.Ale obserwuj sie dla pewnosci.Zapytaj rowniez o to lekarza.

Witajcie,ja co prawda ze Zgierza ale ... Jestem w 25 tyg..pozdrawiam wszystkie brzuchatki:)

Dziewczyny chodziłyscie do szkoly rodzenia..ja zapisałam sie do Medin na Nawrocie...wspolpracuja z Madurowiczem a tam chce rodzic:)

Mnie również troche odstraszył po tamtej aferze.Ja zdecydowałam się na Rydygiera.Rodziłam tam pierwsze dziecko i urodze też drugie.

Ta afera była 4 lata temu..a bakterie przyniosł ktos z zewnatrz..to mogło sie zdarzyc w kazdym szpitalu,albo sie zdarza tylko sie tego nie nagłasnia.. Myslałam o Rydygierze ale odstarszyło mnie to ze nie maja oddziału neonatologii jakby cos było nie tak (oby nie było).. No ale do kwietnia mam jeszcze troche czasu to moze mi sie odmieni:)