Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda30755

brzuchatki z Łodzi

Polecane posty

Dzięki za namiary na Dyrdułe.Byliśmy dzisiaj z mężem na USG 4D.Filmik super,lekarz też.Tylko ,że 30 tc to troche za póżno na 4D.Najlepiej iść w 24 tc bo wyrażniej widać.No i chyba musze zmienić swój opis W kwietniu będzie chyba jednak ...chłopiec.

jackpot..to sie usmiałam:):) z tym chlopcem!! Ja własnie w zeszły czwartek byłam u Dyrduły i z coreczki zrobił sie nam synus.To chyba jakas epidemia:):):) chlopcow:) Najwazniejsze by dzieciaczki były zdrowe..ale w duchu marzyłam o coreczce:):) No moze sie uda nastepnym razem;) Fajnie ze jestes zadowolona z Dyrduły..

Co prawda zbyt dużo tych różowych ciuszków nie kupiłam ,ale..........no, nie jestem zawiedziona ale tak się już nastawiłam.......Dziwie się tylko ,że w 25 była jeszcze córa a już koło 30 siusiak ha ha ha.Ale filmik super.

u mnie w 20 tyg na 90% była tez corka...nawet moj maz kupił kilka sukienek:):) a teraz ma chlopca:) Ale wiesz ja uwierze jak zobacze na porodowce:)

witam ja miałam robione to 4d w 21 tygodniu i wyszło , że córeczka więc chyba nie pomylili się mam nadzieje, a teraz sama nie wiem .Ważne żeby było zdrowe. U mnie dzisiaj dzień leniuchowania jutro idę do gg ciekawe czy zacznie mi odstawiać fenoterol denerwuje się tym badaniem strasznie. Pozdrawiam

mimi spokojnie wszystko bedzie dobrze a sama wiesz ze nerwy nie słuza ani Tobie ani Malenstwu..napisz jutro co powiedział gin.Trzymam kciuki by było wszytsko ok..a i dzieki za maila:)

Gość upik

dzięki napisze oczywiście ale dopiero idę wieczorkiem na wizyte wiec dam znać wieczorem lub rano.Chyba , że po badaniu coś się wykreci zawsze po badaniach mam sensacje .Jutro mam też mieć robione usg więc znowu zobacze maluszka ciekawe ile wazy. pozdrawiam i życze miłej i spokojnej nocki

witam ja juz po wizycie jestem w domku troszkę obolała ale wszystko jest ok robili usg i wyszło że maluszek jest gotowy do porodu więc odstawiamy fenoterol i zobaczymy potwierdzili , że dziewczynka więc się ciesze. pozdrawiam

witam dziewczyny co się dzieje , że nic nie piszecie prowadze monolog. odezwijcie się

Gość lauraimpresja
Monika,Łódź, centrum 36-37 tydzien termin połowa marca W ciążę zaszłam w czerwcu, bez problemów, od razu w 1wszym m-cu starań. Miałam to szczęście. Teraz +17 kg!!, ale tak żle chyba nie wyglądam jestem na zwolnieniu, więc co zjem to wyleżę będzie Julia, rodzę w Madurowiczu, tam chodzę do szkoły rodzenia. Nie mogę sie już doczekac rozwiązania!!! Zgaga pali mnie okrutnie, już chyba po wszystkim. az boję sie jesc. ratuje mnie rennie. Ciąza spokojna, małe zawirowania z tokso. Bez rozstępów. a teraz kwestia jak rodzić, bo mam wrodzone zwichnięcie stawów biodrowych. niedługo ide na konsultację do prof Syndera na Drewnowskiej. Może ktoś też to przechodził?? Jestem u dr Wilińskiego USG robił mi on i Dudarewicz www.genetyka.hg.pl

Hej Łodzianki co z wami.U mnie już 32tc i pierwsze przepowiadające skurcze.Czuje się fatalnie i strasznie ociężale.Z pierwszym dzieckiem nie czułam się tak żle.Ledwo chodze..........leże 3 dni,a potem nagle taki przypływ energii że mam ochote myć okna itp....Syn już wypytuje kiedy ta dzidzia i ,kiedy..?Wszystko już kupione i czeka na maleństwo.Jeszcze tylko pampersy , kosmetyki typu linomag,itp...Co u was?Taka cisza od dawna!!!

witam.... ja tez z łodzi termin mam na 20 sierpnia rodze w Rydgira prowadzi mnie dr. Opinc wczoraj byłam na badaniach malenstwo rozwija sie prawidłowo słyszłam bicie serduszka i aż mi sie łezki pokazały z radosci.. jestem szczesliwa

Gość lauraimpresja
termin na 18stego0-niedziela ciekawe ani widu ani słych na razie.......... rodzę w madurowiczu

Gość lauraimpresja
do MYSZKI moje 2 znajome rodziły w rydygierze - bardzo dobrze wspominają i chwalą tez bym wybrała ten szpital, ale mój lekrz jest z madurowicza - ostatnio oglądlismy porodówkę, 6 oddzielnych do porodu sal dla mam, czyste, kolorowe. zobaczymy, juz niedługo...

Gość lauraimpresja
do MYSZKA ale u Ciebie dopiero początek odczuwania ruchów ja w ciązy jestem od połowy czerwca, ruchy poczułam na poczatku listopada, czyli taka połowa ciąży. poczułam prawdziwego fikołka! Ruchów dziecka nie odczuwa sie codziennie, stopniowo bedziesz czuła je coraz czesciej, potem niemal codziennie. twój dzidzius ma duzo miejsca, lekarz mi powiedział, troche później niż połowa ciąży, że sie odczuwa w tym czasie tylko co 5ty ruch. nie stresuj sie, jesczze masz czas na kopania, prawdziwe kopania! i bąblowania, wbijania łokcie w pęcherz. a i z czasem bedzie czkawka, ale to jescze trochę, koło 7-8 m-ca. pozdrawiam

Gość lauraimpresja
oj nic sie nie martw ja sie martwię swoim, bo jak ciągle grasuje,puka, kopie, to jak tego nie robi to nie wiem co jest,mysle, ze sobie spi. aczkolwiek ja juz przed samym porodem musze bardzo na ruchy dziecka uwazać, jakie są, czy sie przeciąga czy nie szarpie- bo mogłoby byc wtedy owiniete pępowiną mam nadzieje, ze nie jest. mam 40 tdzien, a ostatnie usg mialam w 31 tyg.

Witajcie Ja tez jestem z Łodzi :D Tyle ze urodzilam w czerwcu 2006r :) Na naszym topiku czerwcowek tylko ja jestem z Łodzi... Rodzilam w Koperniku i nastepnym razem tez zamierzam. Pozdrawiam brzuchatki 🌻

Gość lauraimpresja
o koperniku tez slyszłam pochwały....

Gość lauraimpresja
a ja czekam i czekam od wczoraj pobolewają mnie plecy dzis bardziej, moze w nocy cos sie wydarzy, wolałabym w ciągu dnia, jestem spakowana tylko jechac i rodzić:)

lauraimpresja ja sie troche martwie bo zaczełam czuc delikatne muśniecia i teraz już nic tylko rano delikatne a cały dzien nic i zaczynam sie martwic jak było u ciebie u mnie 17 tc i bardzo sie m,artwi

Gość lauraimpresja
oj naprawde sie nie martw ja poczualam tak koło 20 tc i to bylo chwilowe dopiero póżneij odczuwa sie coraz wiecej bo dziecko rosnie i robi sie ciasno powiedz to na najbizszej wizycie lekarzowi,napewno Cie uspokoi w ogóle zapisuj wątpliwosci i pytania ja mam caly pamietnik ciążowy z wklejonymi badaniami, żeby nie pogubic, ze zdjeciami usg, opisy wizyt, waga, ile cm w pasie, objawy, itp czaem powracam do tych pierwszych m-cy, zaraz założe nowy pamietnik Julii to wszytsko zabieram do szpitala nie martw sie, pomysl, że dziecko ma duzo miejsca jeszcze a potem to sie bedzie gniotło, jak moje teraz :)

Gość lauraimpresja
ja siedze i mysle, kiedyyyyy?? nic sie nei dzieje i ogólnie nie mam sily na nic i zajadam sie kapusta pekinska no baaardzo mi ostatnio smakuje! musze sie najesc zaraz nie bede mogła :) m.