Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanka123

DOBRY ginekolog- BIELSKO-BIAŁA!

Polecane posty

słyszałam ze jest super. Koleżanka nie zdazyła do niej iśc bo poroniła, ale inna zaś ja zachwalała.

Dziewczyny, niedawno przeprowadziłam się w okolice Bielska i pilnie szukam lekarza, który będzie kontynuował leczenie moich ponoć policystycznych jajników. Wychwalacie u dr Niemcewicza- czy on specjalizuje się również w takich problemach?

Witajcie! Wiecie może czy któryś ginekolog w Bielsku przyjmuje osoby nie mające 18? Chcę się z badać a w mojej sytuacji nie mam mozliwości pójścia z rodzicem.

Polecam dr Małgorzatę Maczyńską. Mało o niej na necie a jest na prawdę dobrym fachowcem. Pracuje w wojewódzkim. Przyjmuje prywatnie. Prowadzi moją ciążę.

Gość akle-86
cześć. Właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży :) Bardzo proszę doradźcie jakiegoś dobrego fachowca.

Gość Dr Małecka- Holerek
przyjmuje w kamienicy, jest gł od prowadzenia ciązy, sama ma chyba 10-cioro dzieci ;)

Gość xsarunia
Czy dr Lasatowicz wypisuje bez problemu L4 na życzenie pacjentki??

Gość mikutka
a dr Zemanek - Wojnowska? czy daje l-4 bez problemu???

Gość mikutka
?????

Gość mama z południa
tak wojnowska daje zwolnienie bez problemu przynajmniej tak było u mnie

Gość xsarunia
Wczoraj byłam u doktora Lasatowicza i bez problemu dał mi L4

ale tak na chwile, czy wiesz ze bedziesz mogla ciągnąć całą ciąże i w ktorym tyg jestes?

Gość xsarunia
Jestem nauczycielem i poprosiłam go wczoraj,żeby dał mi na okres ferii żeby być potem z dzidzią o okres ferii i wakacji dłużej w domu. Nie było z tym,żadnego problemu. Wypisał od razu. Myślę,że jak tylko mu się powie,że chce się L4 to wypisze. Myślę, że żadnej kobiecie w ciąży nie odmówi :). Ja jestem w 7 tyg.

Gość zakłopotana27
odnośnie Annodomini , to w BB zamraża nadżerkę dr Gaszek , przyjmuje na cechowej w poniedziałki i w środy popołudniu . A czy ktoś zna dr Małecką- Holerek , jaka ona jest ?

Gość Kasiulenka777
Ja chodze do dr Małeckiej. Faktycznie nie przepisuje tabletek anty . Jest bardzo religinjna- slyszalam o niej same dobre opinie to do niej poszlam . Jestem w 26 tyg ciazy boli mnie dosc czesto brzuch a dr ciagle mi mowi ze jest oki. Postanowailam isc zbadac sie u jakiegos dobrego lekarza, który zajmuje sie takimi ciazami zagrozonymi. Mozecie mi kogos polecic???

Gość zakłopotana27
Ja z dwójką chodziłam do Małeckiej , na szczęście nie mogę o niej powiedzieć nic złego , ale teraz potrzebuję tabletki anty. a ona faktycznie nie pisze i szukam jakiegoś innego ginekologa , może słyszałyście o dobrym w BB.

ja chodze do stoleckiego. hmmmmmmmmmmmm szybki jest na wizytach . za bardzo szybki

Gość Dr Małecka- Holerek -o nie!
Małecka prowadząc ciąże mysli tylko o dziecku..mało o kobiecie ktora je nosi. Zadko daje l-4 sugerując ze ciąza to nie choroba. Czsto nie interesuje jej ze kobieta zle sie czuje i potrzebuje leków - nie przepisuje ze względu na dziecko ( zeby ono miało jak najlepiej) a matka nich sie meczy..Tabletek nie przepisuje. Uwaza ze sex uprawiac powinny tylko małzeństwa i to tylko w dni płodne - najpiej w czasie owulacji. Sama ma gromade dzieci. W poczekalni posłuchac mozecie sobie radia maryja - bo tylko takie tam leci. Najgorsze jest ze narzuca swoją religie pacjętką. Ja polecam Biernackiego. Przyjmuje w eskulapie i daje l-4 bez problemu przez całą ciąze.

Gość bongo
No właśnie odnośnie kliniki Eskulap , co sądzicie o niej, warto tam rodzić czy lepiej wojewódzki , jestem w 30 tyg. i mam problem gdzie iść ?

BONGO OSOBIŚCIE WYBIERAM WYSPIAŃSKIEGO. ale tyle ten eskulap zachwalają ze juz mam mętlik

Witajcie dziewczyny:) Mam pytanie jaka opinia mozecie sie podzielis na temat dr.Roztoczynskiego ginekologa podajze Ryszard.Potrzebuje jakiegos dobrego ginekologa bo ten do ktorego chodze nie za specjalnie mnie dobrze leczy.Mozliwe ze mam niedoczynnosc tarczycy ale on nawet badan mi nie zleca.Albo jeszcze ma pytanie o Urszule Olearczyk-Nycz przyjmuje w Ketach i w B-B. Bardzo bede wdzieczna za wiadomosc.Pozdrawiam

Aha rozumie a moze ktos inny jest dobry.Chodzi mi o to ze staramy sie o dzidziusia i nie moge zajsc od 2009 roku cos jest nie tak,a nie ma mnie w pl tzn bedziemy wlasnie zjezdzali w marcu i chcialabym isc do jakiegos ginekologa co mi pomorze zbada tarczyce porobi usg i zacznie mnie leczyc bo wiem ze cos jest nie tak bo szybko tyje mozliwe ze mam problemy z tarczyca a p gin Bargiel Tadeusz z Oswiecimia jakos sie nie kwapi do leczenia. Bede wdzieczna za opinie.Pozdrawiam

Tak czytalam rozne wypowiedzi na tym forum i widze ze Pani Zemanek jest dosc dobra,takze bede sie musiala do niej wybrac mam nadzieje ze ona mi pomorze,bo p Urszuli Olearczyk-Nycz tez nie polecam bylam u niej i traktowala bardzo nie przyjemnie co prawda zrobila usg tarczycy i stwierdzila ze wszystko jest ok co poprzedni lekarz nawet tego nie stwierdzil.Ale potem jak mnie traktowala to naprawde nie polecam,spieszylo sie jej mnie przyjac bo miala ostatni dzien pracy przed urlopem a przyjela mnie w ketach.Takze juz mam 3 lekarza i nikt nie umie mnie wyleczyc:( 1.Jacek Cwiklicki 2.U.Olearczyk-Nycz 3.T.Bargiel I mam nadzieje ze Pani Zemanek bedzie umiala mi pomoc. Czekam dalej na opinie:)

Gość Kasiulenka777
Slyszalyscie o dr niemcewiczu? jaki jest?

Gość ale ale nie tak kolorowo
dr zemanek - wojnowska teraz nie daje L-4 w ciązy!!

Gość cabana
oooo